Most lesz az Aranyhét Japánban, ezért nincs most fejezet.
One Piece manga
Nem sokat haladtunk előre.. Ha visszaemlékezesékre vágynék régebbi fejezeteket olvasnék. Hova húzzuk ezt még? :/
Na de legalább a jövő héten is lesz fejezet, hurrá!
Orochitól viszont remélem tényleg elköszöntünk végre. Konkrétan bármiféle harcra is alkalmatlan volt.. Pedig megnéztem volna, hogy mit lehet kihozni a gyümölcséből.
Nem sok hozzászólás érkezett...
Valóban egy helyben állunk egy kicsit. Konkrétan Luffy annyit csinált hogy elkezdett egy támadást. Érdekes volt viszont látni hogy Kaido-nak még mindig van a gyümölcsében.
Ezzel remélem lezárult Orochi története. Elég semmilyen lett a végére és az erejét se aknázta ki a manga pedig Wano elején én őt hittem az egyik boss-nak.
A flashback időzítéséből ítélve ez lehet a végső összecsapás.
A rajzolás mesteri volt ismét! Nagyon látványosak lettek a harcok ebben az arc-ban. Animében remélem marad a magas színvonalú animáció mert ez a harc brutál mind méreteiben mind részleteiben.
A "Flaming Drum Dragon" technika neve érdekes a közelmúltbeli események tükrében. Kaido egy időben azt hihette hogy ő lesz Joy Boy. Bár a fordítók felhívták a figyelmet az alkalmazott szójátékra.
Momo fizikailag elkezdte eltolni a szigetet, hmm.. Magát a problémát hogy mi lesz ha a felhőcskék megszűnnek (mert mondjuk Kaido kikap) még mindig kicsit távolinak tűnik megoldani.
A lámpásokban található üzenetek ismét komoly hangvételt adtak a fejezetnek a végére, a vidék tönkretétele is gyakran van hangsúlyozva. Remelém a következő sziget (talán Elbaf) egy kicsit kalandosabb lesz. Mondom ezt úgy hogy a jelenlegi sztori is nagyon jó. Luffy-ék a zsarnokok alól való felszabadítást jelképezik így valószínűleg a jövőben is ez a vonal lesz az erősebb de jöhetne valami könnyedség is még a mangába.
Következő héten megint lesz manga!
Oda-sensei, banzai!
Hali!
Köszi a fordítást! Pazar, minőségi munka!
Az animét nem nagyon követtem mostanában, de luffy ébredése most felkeltette az érdeklődésem. Tudna valaki információval szolgálni, hogy ki/mi is ez a Joy Boy ? Most a mangában Kaido vagy Luffy hivatkozik rá ? A bubikból nem derül ki számomra.
Köszi
Rancorous írta:
Hali!
Köszi a fordítást! Pazar, minőségi munka!
Az animét nem nagyon követtem mostanában, de luffy ébredése most felkeltette az érdeklődésem. Tudna valaki információval szolgálni, hogy ki/mi is ez a Joy Boy ? Most a mangában Kaido vagy Luffy hivatkozik rá ? A bubikból nem derül ki számomra.
Köszi
Ugrás a fórumra: |