hali megosztották vagy ebben vagy a ne piece spoileres csoportban
One Piece manga
Ene... Úgy értem Luffy hajítási technikája remélem jobb mint a kardforgatási.
Amúgy azt hittem hogy Zunesha fogja megöntözni Onigashimát de így Raizo és Jinbei (végre!!!) kapott egy-egy jelentős feladatot.
Szerintem először lett szóban is kifejtve hogy Kaido mindent elvesztett amit felépített (vagy lerombolt) Wano-ban. Azonban úgy érzem ez nem zavarja annyira mint kellene, talán azért mert tudja hogy igazából egyetlen igazi ellenfele maradt.
Gyorsít a sztori. Szerintem már nagyon csekély lesz az Off-screen harc.
9/10-es fejezet nálam.
Köszönet a fordításért!
Igencsak érdekes rész kerekedett a mostani eseményekből. De őszintén én magam sem tudom eldönteni, mint néhány másik olvasó sem, hogy örülök-e ennek a helyzetnek. Valahogy túl abszurd
Szóval érdekel hogy hová jut ez, bár az igazat megvallva már nagyon várom a harcok végét, mert ennyire elnyújtott történetívet még sose kaptunk.
Nagyon szeretem a One Piece-t, de a Wano Arc már kb 3,5 éve tart !!
Hát... igazából keresem a szavakat...
Mintha egy Tapsihapsit, vagy Tom & Jerryt néznék. Luffyból egy képregényember... Egy cartoon karakter lett.
Az a helyzet, hogy ez a nika-zoan cucc kukázta az elmúlt 1.000 fejezeten át épített gumiképességet, mert ez már nem az. Ez a nika-zoan egy cartoon-embert eredményez, aminek történetesen egyik eleme a gumitest is, meg a többi tapsihapsi cucc. Mert amiket itt láttunk, az már nem gumiképesség.
Egyáltalán nem tetszik, talán kisebbségben vagyok ezzel, de 2 fejezete én csak szájhúzva fogom a fejem a fejezetek után, nem tudja bevenni a gyomrom. X éve egy gumikalózt kezdtem el olvasni, nem egy cartoonkalózt. Mondjuk úgy, nem erre váltottam annó jegyet.
De jó legyen, a nika-zoan egy Looney-tunes embert eredményez... fogadjuk el, nagyokat nyelve, innentől Luffy képregénykarakter. De ez... Ez ne terjedjen már át az ellenfelére, mert nonszensz. Ez zavar a legjobban. Ne nyúljon már át a szemén és üsse át a fejét, mert ez... meh. És ezt magyarázhatja majd Oda akárhogy a mangán belül. Kitalálhat hozzá egy tényleg csavaros és epic magyarázatot, hogy ilyen gyümölcs ez a nika-zoan, attól még nonszensz marad. Attól még az tény marad, hogy átütötték Kaidou fejét, és nem halt bele xD
Várom, hogy üllőt vagy zongorát ejtsen fejére.
Szerintem elérkezett az a pont amikor le kellene már zárnia Odának a történetet egyszer és mindenkorra.
(mielőtt elérné a mélypontot ahol nem lesz visszaút)
Értem ezalatt azt,hogy beláthatóbb időn belül kellene zárnia a mangát és nem húzni halasztani évekig.
Lehet,hogy ezzel a fanatikusokat megbántom,de szerintem a történetvezetés lassúsága régen elfogadott volt de ma már nem az.
A Wano arc eleje nekem nagyon tetszett,de a közepéről inkább nem írok semmit. Az no comment kategória.
Hol van még a vége??
Szerintetek mikor fejezi be ilyen ütemben a mangát?
Nem bántasz meg vele, remélem téged se bánt hogy nem értek egyet veled.
Én még szeretnék minimum egy Elbaf, Shanks, BB, Világ kormány arcot, a One Piece megszerzése is remélem egy külön arc lesz valami ismeretlen erős ellenséggel, és a végére egy levezető világ körüli barátlátogatás se ártana.
hát még csak 700fejezet és 20mozi film és vagy 100-200 +++ mangák és talán vége lesz meg hát ha befejezi Oda bácsi lesz szezon 2 biztosan lesz
másik Luffy gyümije csak képzelete szab határt milyen haki kell már hogy valaki meg sebezze? vagy csak technologiával lehet?
Ugrás a fórumra: |