Hito hito no mi: mythical model: Nika
Ember ember gyümölcs: mítikus model: Nika
Mint pl. Marconak a madár madár gyümölcs: mítikus model: főnix van meg. Vagy mint Sengokunak az ember ember gyümölcs: mítikus model: buddha van meg.
A Nika gyümölcs gumi tulajdonságokat ad a testnek, így a használója szabadabban harcol, mint egy átlag ember, mert ugye nyúlik. Az ébredés pedig még több szabadságot ad a testnek. Azt hiszem nagyjából ennyi.
Jaja, szerintem is, de úgy tűnik, hogy bármikor aktiválhatja. Ami azért jóóóságos.
Így mondjuk nem tudom, hogy a jövőben van-e bármi értelme a Gear 4th-nak...
A végén pedig ha jól érzékelem akkor komolyra váltott Luffy, és ennyi volt a tündérmese.
Azt viszont nem értem hogyan maradt életben Kaido miután átütöttek a fején.
Így mondjuk nem tudom, hogy a jövőben van-e bármi értelme a Gear 4th-nak...
Azt viszont nem értem hogyan maradt életben Kaido miután átütöttek a fején.
Minél erősebb a form, annál több energiát használ fel Luffy, éppen ezért gyengébb ellenfelek ellen felesleges lenne erősebb formot használnia.
Kaido esetnél én is elgondolkodtam, meg ha jól láttam szemén keresztül szabadult ki Luffy? Akkor h maradt meg a szeme?
Azért remélem Oda nem sokáig fogja erőltetni ezt a kiugrós szem rajzolást, mert sztem tök béna és egyébként sem illik a One Piece-hez.
Anime készítésnél remélem h ennél komolyabban fogják majd a harcot bemutatni, bár vannak kételyeim.
Uristen ez a fejezett pontosan ezt vartam ettol a formatol , regnevettem mar ennyit egy fejezeten Illetve nem tudom ki vette vagy kinem eszre de most mar nem csak Luffybol van gumibol hanem azt is azza tudja tenni amihez hozza er 🤣🤣🤣 Tiszta 90es evek feelingem volt szamomra 10/10.
Am ott amugy ne keressunk logikat ahol egy sarkanyt ugrokotelnek hasznalnak ott minden logika el veszet
Oda zsenialis amit ki talat nem csak Luffy de sajat maga kreativitasat is teljesen ki hasznalhatja Luffy harcainal .
Egyebbkent nem a szemein keresztul jutott ki hanem csak a kezt nyujtotta bele a szemebe es mivel Kaidou is gumibol volt igy tudott nyulni a szeme serules nelkul. ugyan az mint mikor a fejebe ut xd
Nagyon remelem hogy Oda vegig igy fogja tartani ezt a format baromi nagy ude szinfoltja lesz ez a sorinak 😍
Az pedig tok jo hogy hiaba eset ki a formabol konnyeden visszatudott lepni bele es ami megjobb tiszta g2 erzesem volt a beallasanal.
Szokni kell még ezt a harcstílust, meg majd ahogy többet használja, látni fogjuk a kereteit, következményeit, stb., amiket most még nem igazán értünk (és ez nyilván nem véletlen, senki más sem érti a karakterek közül, ahogy ez kommunikálva is van). De az biztos, hogy nagyon Oda-s, nagyon Luffys, nagyon One Piece-es (Főleg régi, sztori eleji One Piece-es). Úgyhogy örülök neki, hogy ilyen irányba ment el a gyümölccsel Oda.
Kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a harc, azt azért láthatjuk, hogy nem valami isteni op képességet kapott hirtelen, amivel Yonkoukat fog alázni jobbra-balra, hanem tényleg, a legabszurdabbat... kíváncsi vagyok, hogyan akarja megoldani a csúcspontot majd Oda, meddig húzódik még el. Kaido ébredésével nem volt még elvileg semmi, pl., ill. hát biztos, hogy kell legyen egy flashbackje is még, szóval nem hiszem, hogy egy-két fejezeten belül véget érne, sőt.
Ez jogos, valószínű Kaido teste is gumiszerű lett, ezért tudott megnyúlni illetve ezért nyúlt ki Luffy a szemein keresztül.
Ezt a sárkány formát amúgy sem egy előlénynek kell elképzelni szerintem, hanem inkább mint valami aura vagy ilyesmi. Bár nehéz logikus magyarázatot találni arra, hogy valaki hogyan változik át zsiráffá vagy ilyesmi, de hát ez van.
Kaido ébredése az nem maga a sárkány forma egyébként?
Mítikus Zoan gyümölcse van neki is, és az átváltozás az ébredése szerintem, pont úgy mint most Luffynak.
A következő részben remélem teljes komolysággal megy majd a harc, és Luffy nem csak formálja a testét a támadások erejének csökkentéséhez, hanem azért tegyük hozzá, hogy ugyan úgy be is vonta magát a király akarata hakival.
Én még nem döntöttem el, hogy tetszik-e, de szerintem ez a bolondozás csak most van, amikor teszteli az erejét. A későbbiekben aligha lesz ez ilyen.. Most bolondozik, kiéli magát egy kicsit.
Na most nem tudom hogy látod -e? xdd
Amúgy a lényeg az hogy luffy képessége egy misztikus emberi zoan: nika. Ez az teszi hogy még "emberibb" lesz, ezért mondja azt valamelyik részben hogy azóta vidámabb meg ilyenek. Ez a gyümölcs képessége az, hogy amit képzel azt teszi meg ( ezért van az hogy a fisman island fejezetnél red hawekot csinál ami lényegében egy olyan ütés amit Ace-ről másolt. Meg az is hogy víz alatt a tűz nehez létezik.) Szóval pontosan nem az a képessége hogy ő egy "gumiember" hanem egy olyan zoan típusu használó aki képzeletével hoz létre dolgokat kb.
Ui: Én pl. azt nem értem hogy Shnaks miért mondta azt neki hogy ez egy gumi fruit, de abban biztos vagyok hogy amiért ezt mondta ezért van az hogy luffy gumu gumuno képességei van. Szóval Shanks tudott róla és ezt nagy eséllyel direkt mondta neki.
De ez az én véleményem, amúgy reteg sok teórt találhatsz neten szóval ott jobban meg értelmesebben le vannak íva a dolgok
Valaki elmagyarázná nekem - amellett hogy nagyon burtál király - hogy Luffy gyümölcse hogy lehet zoon típusú? Gumimaci gyümölcs vagy mi? Honnan jön a gumiság, ha egy állattípusú a gyümölcs? Ezt még nem raktam össze.
Szarul küldtem el a megjegyzést de ha lejjebb görgetsz akkor megtalálod a kérdésedre a válaszod amit leirtam
Szerkesztette: bikbenc - 2022.04.01. 18:08
Na most nem tudom hogy látod -e? xdd
Amúgy a lényeg az hogy luffy képessége egy misztikus emberi zoan: nika. Ez az teszi hogy még "emberibb" lesz, ezért mondja azt valamelyik részben hogy azóta vidámabb meg ilyenek. Ez a gyümölcs képessége az, hogy amit képzel azt teszi meg ( ezért van az hogy a fisman island fejezetnél red hawekot csinál ami lényegében egy olyan ütés amit Ace-ről másolt. Meg az is hogy víz alatt a tűz nehez létezik.) Szóval pontosan nem az a képessége hogy ő egy "gumiember" hanem egy olyan zoan típusu használó aki képzeletével hoz létre dolgokat kb.
Ui: Én pl. azt nem értem hogy Shnaks miért mondta azt neki hogy ez egy gumi fruit, de abban biztos vagyok hogy amiért ezt mondta ezért van az hogy luffy gumu gumuno képességei van. Szóval Shanks tudott róla és ezt nagy eséllyel direkt mondta neki.
De ez az én véleményem, amúgy reteg sok teórt találhatsz neten szóval ott jobban meg értelmesebben le vannak íva a dolgok
Valaki elmagyarázná nekem - amellett hogy nagyon burtál király - hogy Luffy gyümölcse hogy lehet zoon típusú? Gumimaci gyümölcs vagy mi? Honnan jön a gumiság, ha egy állattípusú a gyümölcs? Ezt még nem raktam össze.
Szarul küldtem el a megjegyzést de ha lejjebb görgetsz akkor megtalálod a kérdésedre a válaszod amit leirtam
Értelmezhetjük így is és feltételezhetjük hogy Shanks tényleg tudta a gyümi igazi nevét de azt is hogy mint mindenki úgy ő is a gumi gyümiként ismeri mert ezt híresztelte el a kormány . Az tény hogy a Zoan gyümölcsök befolyásolják a használó személyiségét ezért volt mindig is ilyen bohókásan buta Luffy
Mivel Nikkaról a nap istenről van mintázva aki egy elég szorakozott ember lehetett és mindig boldogan harcolt és csalt mosolyt mindenki arcára és úgy is ismerik mint Joy boy . Én úgy értelmeztem a gyümölcsöt hogy a használójának lehetővé teszi azt hogy olyan szabadsággal harcoljon mint senki más ezért van gumiból a teste ( a kormány is meg jegyzi hogy ébredés előtt gumi testtel ruházza fel a használóját ) az ébredés után meg aztán teljesen el szabadul a hülyeség és azt csinál a testével amit csak akar
Ez jogos, valószínű Kaido teste is gumiszerű lett, ezért tudott megnyúlni illetve ezért nyúlt ki Luffy a szemein keresztül.
Ezt a sárkány formát amúgy sem egy előlénynek kell elképzelni szerintem, hanem inkább mint valami aura vagy ilyesmi. Bár nehéz logikus magyarázatot találni arra, hogy valaki hogyan változik át zsiráffá vagy ilyesmi, de hát ez van.
Kaido ébredése az nem maga a sárkány forma egyébként?
Mítikus Zoan gyümölcse van neki is, és az átváltozás az ébredése szerintem, pont úgy mint most Luffynak.
A következő részben remélem teljes komolysággal megy majd a harc, és Luffy nem csak formálja a testét a támadások erejének csökkentéséhez, hanem azért tegyük hozzá, hogy ugyan úgy be is vonta magát a király akarata hakival.
Én még nem döntöttem el, hogy tetszik-e, de szerintem ez a bolondozás csak most van, amikor teszteli az erejét. A későbbiekben aligha lesz ez ilyen.. Most bolondozik, kiéli magát egy kicsit.
Kaido ébredése szerintem vagy még várat magára vagy az ember+sárkány formája az ébredet formája .
Luffy ennek a fokozata pont erről szól szerintem itt sose fog igazán komolyan harcolni de az tény hogy üthetne erősebben mert most tényleg csak játszik Kaidouval ő meg szegény próbálná komolyan venni a harcot kicsit már sajnáltam xd Mert itt igazából nem sebezte meg Luffy csak az történt mint a BNHA-ban amikor át ment a srác dekuék testén hogy az agy nem tudta ezt el fogadni és természetesen regálva össze zavarodott xd
Szerkesztette: Kurapika - 2022.04.01. 20:41
Számomra furcsa volt ez a fejezet. Nem illik egy főboss elleni csatához szerintem ez a viccelődés, hogy akár Kaidot ugrókötélnek használta Luffy.
Én pont fordítva láttam az egészet ez a One Piece legplotarmorosabb képessége. Mert ebbe bármit belelehet magyarázni.
Képes a környezetének gumi szerű képességeket adni, képes ezt megtenni akár élő személyeken is, a támadások nem igazán hatnak rá mert a teste gumiszerű mivolta miatt bármilyen formát feltud venni ami ezt ellensúlyozza, aztán képes ezt még hakival még erősebbé tenni. Erre a "szabadságra" fogva szinte bármire képes.
Viszont, hogy ne legyen túl erős szinte biztos vagyok benne, hogy ezt csak Yonkou szintű ellenfelek ellen fogja bevetni. Mivel Kaidou pedzegeti, hogy az életébe kerül a dolog. Úgy fest, hogy nagyon sok energiát igényel talán pont az életenergiáját szívja ez a technika, mivel nagyon erősen dobog a szíve közben. Szóval ez egy nagyon végső kártya lesz.
Szerkesztette: Jaeger - 2022.04.02. 11:35
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
uhhhh a harcot nem kommentálom...
Maradok Luffy ébredésének, új erejének találgatásával. Biztos az hogy a szabadabban harcol, mint bárki ezt ugy kell tekintenünk hogy a stílusa változik s bármit megtehet, már mint az akaratával h kitalál valamit s azzá alakul, mint anno Ace ütésének imitálása. Tegyük fel hogy azt jelentené, a szabadon harcol kifejezés itt, hogy nincs olyan támadás ami ugy kárt tenne benne, ébredéssel mint ha fel sem fogná magát az ütést, támadást, nem tesz benne kárt. ugy kellene értelmeznünk, hogy szabadon harcol ugy ahogy akar, mert nincs mi ártson neki. Ez kiderül pár hét mulva szval nem nagy fejtörés.
u.i Sajnálom Kaidut nem ezt érdemelte sztem