És könnyen megeshet hogy életben marad, persze nem bánnám ha vele kivételt tenne most Oda. Esetleg később bele esne valami forró folyadékba, megérdemelné.
Szerkesztette: Severum - 2020.07.16. 12:48
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Hát én nem bánnám, de ahogy előttem czera és abel08 is írták lehetett akár rajz mindkettő, esetleg Orochi a gyümölcse miatt is meg úszhatta a lefejezést.
Bár sok mindent nem tudom hogy tehetnének e Kaidou és Linlin ellen.
Nem az a lényeg, hogy ellenük mit tehetnek, hanem az, hogy az emberek mit látnak. Ha megjátszák a halálukat akkor leléphetnek gond nélkül. Akárhogy is, Orochi tekintélyét elvágta Kaido, szóval innentől semmi sem lehet ugyan olyan.
Azt mondanám, hogy meghalt, de ez a One Piece, szóval ezért keresem a 'kiskapukat'.
Úgy értem maximum a gyerekek gondolják az országot megmentő hősnek, a felnőttek tudják hogy nem az, és valójában lenézték eddig is, csak ott volt mögötte egy Yonkou, azt sok mindent nem tehettek ellene.
Akik meg úgymond behódoltak neki azok a hátszele miatt tették, szerintem behódolnak a hátszélnek is simán, persze tévedhetek is.
Ezért nem értek egyet azzal hogy gyengítené magát ezzel az akcióval Kaidou.
Hacsak nem kéri a világkormány segítségét Orochi, hogy feltétel nélkül átadja nekik az országot csak segítsenek neki ellene, mert azt már egy jó oknak érezném hogy esetleg beavatkozzanak mégis.
https://www.manga...r-and-raw/(link csere)
Na ez egy érdekes fejezett lett .
Na végre belecsaptunk a lecsóba!
Luffy leszedte Yamatóról a bilincseket, ami akkorát robbant, hogy Yamato végleg kiábrándult az apjából,
hogy komolyan megölte volna, ha elhagyja a szigetet.
Kanjurou halott, Orochi halott.
Orochi emberei sose voltak hűségesek Orochihoz, alapból csak azért szolgálták, mert féltek Kaidótól.
A fejezet végére a vörös hüvelyesek egyszerre támadják meg Kaidót és letaszítják a páholyról.
Innentől már minden fejezet izgalmas lesz, figyelembe véve, hogy már csak 14 fejezet van az 1000. fejezetig,
gondolom akkora tartogatja Oda a legnagyobb durranást.
Közben azt olvastam angol fórumokon, hogy a kövi fejezeten Oda új szerkesztője elsírta magát.
Na vajon ki fog epic módon meghalni? Vagy Oden visszatér? Az is érzelmes lenne. Juj de várom!
A véleményemet inkább a https://www.narut...start=9795 fogom részletezni .
Megvárom Angolul, és együtt fogom értékelni .Badass fejezett lett .
Melyik parancsnok sebezte meg Kaidout? Egyedül Oden. Azt eddig is tudtuk, hogy a szamurájok valszeg erősebbek a parancsnokoknál, mikor Ashura iskolázta Jacket.
Amúgy ötletünk nincs milyen erősek a csapások, mert még hakit se láttunk egyiktől sem.
Ami problémás inkább, hogy ha Kinemon ilyen erős, akkor mi a rákot szerencsétlenkedtünk ennyit Doffival Simán erősebb volt nála. Agyon vághatta volna egy suhintással a kábeleivel együtt. Law, hogy a rákba darabolta fel Kinemont? Vagy a haki, amit Mama és Kaidou használ az nem ez a Ryuunak nevezett valami? Hanem egy harmadik defenzív típus? Mert gondolom valamiért sebezhetetlenek. Amit csak ezzel tudnak átvágni.
Kaidout ki a rák akarta kivégezni? Az admirálisok elkapták és az utolsó felmosó fiúval akarták lecsapatni a fejét? Azért nekem ez a fejezet masszív utóízt hagyott a számban eddig. A One Piecere nem jellemző fuck logicok vannak.
No nem mintha egy percig aggódnék Kaidouért, mert azt biztos nem kell. Viszont azért így igen érdekes az eddig elhangzottak.
Főleg Kaidou kivégzésével kapcsolatban Ha csak kinem derül, hogy Wanot emiatt a haki miatt félték, de az vicces lenne, mert elvileg a Kuja törzs híres a hakijáról Bár még mindig lehet, hogy van egy defenzív és egy támadó változata. Nem tudom. De nem akarok nagyon bele menni várjuk meg a fejezetet.
Viszont ezek így átfutottak az agyamon.
Ugrás a fórumra: |