Jó,inkább hagyjuk ezt és mondok egy új témát:
Zoro vs Enel
One piece. Ki nyerne harcban ?
Szerintem a 4 Yonko most van ereje teljében. Kaidou halhatatlan, tehát szerintem nem is öregszik, Big Mom élettartama sokkalta nagyobb mint egy embere, és ott van neki a gyümölcse, Shanks meg fénykorában van, akár csak Marshall minimum 2 gyümölccsel.
Zoro vs Enel:
Zoro most úgy egy parancsnok szintjén lehet, Enel meg... nem tudjuk milyen erős. Így nem tudjuk megmondani a harc kimenetelét.
Az a baj ezzel a topic-cal, hogy rengeteg karakter erejéről fogalmunk sincs
Viszont legyen egy olyan ahol mind3 karakter erejét tudjuk:
Katakuri vs. Doflamingo, Pica
Katakuri simán legyőzné Doflamingót.Szerintem úgy rugdosná mint egy labdát,ahogyan például luffyval tette,sőt valószínű.Ha Picával jönne akkor megnehezítené katakuri dolgát,de attól még nem lesz szerintem fordulópont és egy rövid idő alatt mindkettőt kiütné,tehát Katakuri a Winner
Egyesítve 2018.12.16 19:37:20:
Mondok inkább egy jobbat:
Katakuri vs Akainu
Akainu erejét nem igazán tudjuk milyen szinten van most szóval ez sem egy jó kérdés Olyan párosításokat találj ki ahol ismerjük kb az illető erejét.
De amugy ez 70/30-ban Katakuri-nak adom.
Mihawk vs Jack
Amugy kösz, hogy az én párosításomra válaszoltatok tényleg.
Akainu-nak jó a képessége, de Katakuri hakija szerintem erősebb. Akainu-nak kizártnak tartom, hogy lenne jövőbelátó haki képessége +szerintem az alap hakija is erősebb ezért az erősebb haki miatt Katakuri felé billeg a mérleg. Lehet inkább 60/40-re módosítom, de szerintem nem nyerne Akainu.
Ha már arról beszélünk, hogy Luffy lassan Yonkou szinten lesz akkor egy admirális már nem lesz neki probléma.
Ahogyan Hie mondta egyszer régen, visszatér még az a jelenet amikor Luffy fogja az admirálisoknak mondani, hogy biztos készen álltok-e erre a színpadra lépni olyan erőkülönbség lesz fordítva köztük.
Luffy jelenleg a közelébe nem ér a Yonko szintnek. + miből gondolod hogy Katakuri hakija az erősebb? A jövőbelátást még talán megértem de a többit miből gondolod?
Tegyük fel Katakuri naggyából egy szinten van Marcoval, azzal a Marcoval akinél látszott hogy Akainu ellen nem volt túl sok esélye, azzal az Akainuval szemben akit elötte WB péppé vert. Tehát akkor Katakurinak hol lenne esélye egy friss ereje teljében lévő Akainuval szemben?
Katakuri vs Akainu
Katakuri harcát több szempontból is érdemes tanulmányozni .
Első sorban Katakuri harcstílusával megismertük a logia admirálisok erejét,ahol itt https://www.youtu...tcqGeW36mYmagyarázatot kapunk arra, hogyan kerülte ki Akainu a haki támadást.
Még sok-sok mindent írhatnák.De a lényegre térek:
Gyakorlatilag Oda, Katakuri erejével mutatta be az admirális és a Yonkok erejét.
Röviden Katakuri, mármint a Yonko jobb kezek bármelyik Yonko vagy admirálisnak méltó ellenfél lenne.
Ezt Marco, és Beckman megerősítette .
Katakuri legyőzheti Akainut? Nem, de méltó ellenfele lenne.
2ok miatt nem adom a győzelmet. Az egyik a képesség, a másik a tankoság .
Mochi nem a legjobb a láva ellen ,és Akainu állóképessége jobb Katakurinál .
Ezt a győzelmet Akainunak adom .
Ugrás a fórumra: |