Köszi a részt jo a forditás mint mendig.
One Piece manga
Ha jól emlékszem, akkor a gear 2-nek az az alapja, hogy felgyorsítja a szívét és azáltal lesz gyorsabb. Akkor a manga egy mellékhatást is behozott az uj skill mellé. A felgyorsított szív miatt minden gear 2 használattal rövidíti Luffy életét. ( A börtönben is rövidült az élete - nem is keveset-, amikor a mérget vagy fáradtságot kellett róla eltávolítani)
Lehet, hogy ennek a gear 5-nak is lesz egy ilyen mellékhatása, igy ez lényegesen csökkenti majd a használatot. Lehet, hogy tenyleg csak néhány alkalomra.
Eees mindennek a vegen pont ennek a használata miatt hal meg egy végső csata után.
Hát huhhhh....
Nem is tudom mit mondjak
Vagyis de .
Köszönöm szépen a fordítást, és a beleölt munkátokat!
A fejezettel kapcsolatban még magam sem tudom hogy mit érezzek, és ez nem a fejezet hibája. Sok helyen olvastam, hogy messziről volt ez felvezetve, és ennek még nem olvastam eléggé utána. De nem is fogok. Bízok annyira a mangában, ahogy eddig is mindent megmagyarázott, így ez után is így lesz. Megkímélem magam a plusz stressztől, hogy komolyan vegyem azokat a teórikát, amik itt elhangzanak vélemény formájában, hisz mindenki a saját spekulációját tűzi hozzá, ami mini teórikát szül, és ez nem feltétlen rossz, csupán a saját döntésem hogy ezeket a részeket nem szoktam figyelembe venni a kommentekben (egy két embernek ajánlom, mert látszik, hogy 220-as vérnyomással írja a saját igazát )
Én se értem teljesen, de olyan gyümölcse van mint Choppernek, ember és annak a Nika napisten típusa, ami alapból a gumi tulajdonságaival rendelkezik vagy mi. Bár nem találtam erről az istenről semmilyen információt, így lehet csak Oda találta ki.
Ugrás a fórumra: |