Köszi a fordítást!
Minél többször olvasom el ezeket a fejezeteket, annál jobban tetszenek. Elsőre talán nem esett le, de mostmár nem tudom, hogy lehetett-e volna ennél jobban Big Mom szálát elzárni Wanoban. Egy One Piece-i (hiszen a One Piece szerintem sosem a csatáiról volt elsősorban híes) mértékkel nézve borzasztó érdekes, látványos, fordulatos csata, amiben Kidd és Law is megmutathatta, mit tud, csilloghattak, és jogosan követelhetik a győzelem jogát is - de mégis, Big Mom "legyőzéséhez" szerencse és a körülmények voltak szükségesek, azazhogy gyakorlatilag lelökték a szigetről, nem pedig kiütötték. És ezt 2v1-ben, ami szerintem szinte teljesen jól fenntartotta az erőviszonyokat. Azon kívül, hogy Law már pár fejezete ki kellett volna dőljön a saját szavai szerint, legalábbis
És közben Big Mom is megmaradt egy szörnyetegnek, sőt, szerintem még inkább annak tűnt az elmúlt pár fejezetben, konkrétan semmi nem ütötte ki, és sokszor baromi félelmetes volt.
És ahogy Big Mom is mondta, én nagyon csodálkoznék, ha most láttuk volna őt utoljára, ez arra volt jó, hogy ideiglenesen kikerüljön a képből, hogy foglalkozni lehessen Kaidoval és minden mással, ami még jönni fog. Hajlamosak vagyunk elfelejteni (én is), de Big Mom Luffynak lett felépítve lassan 400 fejezete, aki elmondta, hogy mind a négy Yonkout le akarja győzni, úgyhogy szerintem ez nem is fog elmaradni. De majd meglátjuk.
Érdekes, hogy látszólag Big Mommal együtt a tűzdémon szál is el lett zárva, de újraolvasva ez sem zavar, sőt. Raizo meg fejezetről-fejezetre egyre keményebb.
Big Mom végszavai pedig illettek a mondhatni gyerekes, duzzogó, makacs karakteréhez, és megadták az egész történésnek a súlyát.
Arra meg, hogy egyetlen bedobott panel egy ködös történelmi háttérről ilyen hype legyen, mint az utolsó mondat, az tipikus One Piece.
Alig várom a következő fejezetet.
Szerkesztette: Jon - 2022.02.22. 14:53