Oda nem tud nőket rajzolni. Yamato kiköpött Nami.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Shinobu se volt baj, amig nem lett szegény, és jól meghízott^^
Kaido lányáról már volt kép, de nem tudtam eldönteni, hogy kamu vagy eredeti, mert hasonlított Oda rajz stílusához, de a színezés miatt nem mertem belinkelni .
Múltkori fejezetről nem terveztem írni, mert sok az erőviszony bakit látok, és szerencsétlenkedést .
Remélem Yamato egy független karakter lesz, aki elsőnek jó embernek tűnik, ,de később kegyetlenül hátha támadja Luffyékat .
Nem zavar, hogy lány, és örülök, hogy nem gyenge, csak könyörgők nem legyen xx Vivi hercegnő megoldás .
Kéne egy csavar .
Ja Shinobu már egy vén szatyor, de a vissza emlékezésekben egy fullos nő volt.
Ez a helyzet nem is hasonlítható Vivihéhez, ő egy hercegnő volt aki beépült egy bűnszervezetbe és együtt utazott velük egy darabig. Míg Yamato egy kalóz "fia", aki épp egy másik kalóznak segít, mert Oden megbabonázta.
Elég ha megmenti az apját miután leverték, én nem szeretném ha ez is ilyen sunyiskodó karakter lenne.
Szerintem is, de az sincs kőbe vésve hogy 10 tag lesz, Luffy anno azt mondta legalább tízet akar. Mondjuk Jinbei már tag szerintem, el tudom képzelni Yamatot is a legénységben, Carrottal sincs semmi bajom de nem is hoz lázba különösebben.
984. részre
Ahogy nézem Kaidounak nincs ínyére ez a kivégzés, de akkor miért is nem állítja le? Anno is életben hagyta amikor nem látta senki.
Én csak annyit mondanék hogy a csapat kezdett Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, társaságával aztán jött Chopper aztán Robin utána Franky aztán Brook és nemrég Jimbei és ami engem illet én kinézném a manga készítők csapatából hogy Carrot és Yamato is csatlakozhat a csapathoz gond nélkül.
Igazábol meg merem kockáztatni hogy a Szalmakalapos csapat mire végeznének a mangával addigra akár talán még a
14 - 15 főt is elérheti.
Csak mert szerintem a Vanoi esemény után még várható gond nélkül még néhány hasonlóan hosszú történet szakasz.
Ne feledjétek hogy Vanoban még csak a 3 ik útvonal követ keresik és a negyedik honléte úgy tudom ismeretlen és hát én kinézném az írókból hogy idővel maguknak a Szalmakalaposoknak kell megmenteni magát nem csak a tengerészetet de még a világkormányt is és még ezek az események előtt találnak Luffy ék rá a végső céljukra magára a One Piece re.
A lényeg hogy maga a manga sorozat gond nélkül elérheti akár az 1700 - 1800 fejezetet is.
Nos ez lenne az én elméletem és megérzésem.
Tisztelettel.
Tamás
https://www.reddi..._spoilers/
Amennyiben a spoiler igaz akkor Orochinak rekt. Ha tényleg ilyen tervei vannak Kaidonak akkor tényleg elég nagy volumenű háború bontakozhat ki.
Nem rég nulláztam mindent negatív véleményt az arcról, erre 2 hét múlva nem csak egy szünet, de most komolyan Kaido megöli Orochit?
Komolyan? Ez már Bm felbaszott, ahol semmi értelmét nem láttam annak, hogy Bm megakarja ölni Germát a technológia miatt , ennek baszodtul semmi értelme nem volt . Ja várj, mert az egyik főszerepről van szó, ezért muszáj volt egy ellentmondás kitalálni, hogy főszereplőnek még több szövetségese legyen .
SEnki se jöjjön a kalóz dumával most, mert ez a manga se régóta kalózkodáson van a hangsúly, hisz a Yonkok se kalózkodásról híresek, hisz az egyik családot , másik pedig fegyverárus lett .
Szamurájokat sose tartottam Kaido seregénnek , de erre Kaido most megöli azt, akik vele voltak.
Egyszerüen nevetséges, hogy nem csak plotarmor, sablon , de még az ellenség saját magát gyengíti..
Nagyon remélem, hogy az egész spoiler kamu .
Hát Orochi megölése nem igazán számít gyengítésnek.
Ha vissza nézed az Oden arcot, ott is sokszor néz rá mint egy nem kívánatos személyre, a nyanyát is kinyírta mert beleszólt a harcába. Annyi hogy ő kellett még egy darabig, hogy tudjon fegyverekkel kereskedni, de már nincs rá szükség ennyi.
Eddig is övé volt a valódi hatalom, és csak miatta követték Orochit, annyi hogy most már nincs szüksége rá valamiért, de majd kiderül igaz e a dolog.
Teljes, vagy majdnem teljes fejezett:
https://imgur.com...
Na jó... ha ez igaz és tényleg így lefejezte akkor az nagyon durva.
Nagyon adom!! Itt a komolyság amire vártatok (csak nehogy kamu legyen).
Orochi megérdemelte az ilyen halált, bár nem bántam volna azt se ha jól összeveri valaki.
Biztosan van valami a háttérben, Kaido nem hülye, de én még akár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy csak egy rajz volt és Orochi közben menekül vagy elbújt.
Ugrás a fórumra: |