Titok
Zseniális teknős tanítványa
Nagyon érdekesek mostanában a részek. Melyik gyümölcs ébredése az amitől ennyire félnek. Ébredés alatt arra gondolnak hogy a gyümölcs teljes erejét kihasználni, vagy pedig hogy aktiválodik mint Ace láng gyümölcse.
Bár nekem van egy nem túl stabill elméletem, hogy Luffy gyümölcséről beszélnek. Elvégre az a gyümölcs az amit annyira védtek a tengerészek, ami miatt Shanksék megtámadták őket, aminek az elvesztése miatt Who's who-t börtönbe zárták. Meg aztán igy bele gondolva az is fura lehet hogy miután megette Luffy a gyümölcsöt Garp elszigetelve elvitte a banditákhoz, talán ebben is lehet valami, hogy nem akarta hogy a tengerészet megtalálja. Illetve Luffy sose kapott ajánlatot a tengerészettől hogy Shicibukai legyen, pedig nála gyengébb, rosszabb megitélésű emberek is megkapták a rangot. És átkeresztelték, gumi gyümölcsre, mert lehet ez egy kisebb része a gyümölcs össz erejének, és mivel Luffy amúgy se túl okos, és azt mondták neki hogy gumi gyümölcs, csak erre a részre koncentrált, és nem veszi észre a nagyobb erejét. Bár úgye az is gyanús lehet hogy igaz gumi gyümölcs, de képes megváltoztatni Luffy a méreteit. Bár elég kis esélyt látok erre.
Viszont ha nem ez akkor melyik másik? Zou? Mindenki tudja hogy létezik a sziget, ezer éves tehát nem mostanában ébredt az fel, ha zou lenne az. Egy új gyümölcs? Akkor ki enné azt meg? Toki időutazó gyümölcse? Végülis kb 800 évvel a mostani story elött született, és mivel egyszerre csak egy gyümölcs létezhet, végig ő birtokolta azt, igy nem lehetett másé, nem is nagyon tudhanak róla sokmindent. Viszont miért lenne az ennyire különleges a világkormánynak? Tama gyümölcse is jó elképzelés, elvégre tudja irányitani az állatokat vele, és a Zoan használokat is (Vagy csak a smiley használokat, mert ha jól emlékszem csak rajtuk használta eddig). Nem rossz képesség, de sok elönyt tudna belöle kovácsolni a kormány, de miért akarnák a történelem kronikáiból kitörölni, és átnevezni azt? Vagy, most az a kaszás csávó választja ki Zorot hogy ővé legyen a frissen felébredt gyümölcs, amitől félnek.
Mivel ilyen nagy jelentősége van a gyümölcsnek, én Luffyra gondolok. Aztán majd kiderül.
Annyi sok kis történetet elhintettek, amit nem fejeztek be az utobbi időbe, hogy egyre kiváncsibb vagyok mi lesz a történet szál végén, de annyira lassan telik el.
Ami meg a Kid&Law Vs Big Mom meccset illeti, végtelenül csalodott lennék ha legyőznék Mamát. Law nem gyenge, de Doffy azért rendesen elintézte, és Doffy hiába erős, nem egy Mama. Kidről nem sokat tudunk, csak hogy egy süti parancsnokot elintézet, elvesztette a karját Shankséknál, és Kaidu is elfogta. Ha már valaki legyőzné Mamát, az lehetett volna inkább Sanji és Zoro együtt.