Nagyon awesome fejezet volt!!
Szerintem Tama gyümölcséről lesz szó. Mert minden a világon létező Zoan használóra -és élőlényre hatással van az ereje. (Legalábbis külfölfi fórumokon is sokan ezt állítják.)
One Piece manga
Imádok minden oldalt! Számomra nagyon vicces volt Kaido. A vége pedig sheeshh...
Beindulnak az események. Zunesha vs Kaido? Lehet megtörténik. Bár akkor vagy félbeszakad a harc Luffy-val vagy legyőzi megint. Ide kötném gyorsan azt hogy habár én is Tama gyümölcsére gondoltam először, Kaido gyümölcse se feltétlen van jelenleg teljesen kihasználva de már többször elfogták. Vagy talán Luffy gyümölcsére gondolnak? Látták harcolni a háborúban. Vagy akár valaki teljesen más: Kozuki Toki és a Toki Toki no Mi.
Köszönöm szépen a gyors, és precíz munkátokat! Lehengerlő fejezetek voltak
A 1037. fejezetre reflektálva:
Mi van akkor, ha ez a bizonyos gyümölcs az Ope Ope no Mi?
Már csak ha Zunesha korát vesszük alapul, akkor szerintem nem elképzelhetetlen, hiszen annak a gyümölcsnek az ébredése az, hogy a használója valakinek örök életet tud adni, a sajátját feláldozva.
kiskovacs5 írta:
Mi van akkor, ha ez a bizonyos gyümölcs az Ope Ope no Mi?
Már csak ha Zunesha korát vesszük alapul, akkor szerintem nem elképzelhetetlen, hiszen annak a gyümölcsnek az ébredése az, hogy a használója valakinek örök életet tud adni, a sajátját feláldozva.
Nem lehet hogy Zunesha az egyik fegyver? Sirahosirol tudjok hogy ö az egyik mert képes beszélni a nagyobb pontyokkal is és halgatnak rá. Na most az ormáyos is elég nagy darabb hogy ha irányitani lehet akkor pik pak letarol egy várost vagy erödöt, ki barna el vele
koll12 írta:
Nem lehet hogy Zunesha az egyik fegyver?
Szerintem csak félrevezetés, nem igazán tudom elképzelni hogy Tama olyan szintre fejlesztette volna a gyümölcse használatát hogy beálljon a sorba Mingó, Katakuri, Kid és Law közé. Ha mégis akkor meg fogok lepődni, a sok amatőr gyümölcs használó után.
Sziasztok koszi a forditast ^^
Hat ez egy meglepoen jo fejezett volt a vege pedig te jo eg En nem lennek azon se meg lepodve hogy Zou igazabol egy demon gyumolcsot el nyelt sziget es mivel nincs magneses tere igy csak a Minkek tudnak rola es egy fajta szimbiozisban elnek vele . Az oregek pedig ugy hivatkoznak ra hogy jo regota nem aktivalodott nem pedig azt hogy nem ettek meg .
Tamanak nem hiszem hogy koze lenne a dologhoz elvegre sose talalkozott Zouval . Szerintem a Minekek miatt jon segiteni
En amugy ujra nezve a rogeres vissza emlekezest Poseidon akar Luffy is lehet Shirahosival egy idosek es o is kepes beszelni veluk .
Kurapika írta:
En amugy ujra nezve a rogeres vissza emlekezest Poseidon akar Luffy is lehet Shirahosival egy idosek es o is kepes beszelni veluk .
Ugrás a fórumra: |