Köszönöm!
One Piece manga
Oda sensei tudja azért a kedélyeket fokozni, a Sanji power upnál milyen felvezető volt hogy mi is lesz vele, erre "csak a teste lett ellenállóbb" és elbírja a technikáit.
Azt hittem hogy lesz valami komolyabb dolog is, valami lelki változás, mint amitől Sanji tartott.
Átverve érzem magam. Oda sensei és az átverések.
Köszönöm!
Nekem tetszenek ezek a harcok. Sanjinak szerintem elég magyarázat, hogy eddig egy "félkész Germa tech" volt. Miért kéne ennél több?
Később biztos erősödik a hakija is, így még erősebb lesz. Nincs gyümölcse sem. Vannak még ilyen badass karakterek, akik "átlagosak" és csak ki vannak tesizve, meg erős a hakijuk. Ezzel a gyorsasággal igazi "Stealth Black" is lett ruha nélkül.
Zoronál meg tudni lehetett, hogy a győzelmi esélyei, akkor fognak nőni, ha megszelidíti Enmát. Amikor megkapta, volt utalás arra is, hogy (nem emlékszem, hogy fordítottátok, így bocsi az angolért 🙏 Great Grade osztályból át lehet kovácsolni hakival Supreme Grade-é. Az Enma és az Ichimonji is Great Grade, Supreméből pedig csak 12 van. Szóval ez is adott még power upnak.
Viszont ha Zoro kideríti mi King gyengéje, legalább egy döntetlenre kihozhatja a harcot. Úgy se fog tudni mozogni, ha elmúlik a gyógyszer hatása.
Ami jobban izgat, hogy a CP0 is mozgósította a hajóit. Lehet a Big Mom kalózok harcolnak majd velük. De ha azon a hajón van valaki erősebb, akit nem küldtek el a Shichibukaiért, akkor ötletem sincs, mi lesz az utolsó felvonásban. Izgi.
Dalmicsek írta:
Oda sensei tudja azért a kedélyeket fokozni, a Sanji power upnál milyen felvezető volt hogy mi is lesz vele, erre "csak a teste lett ellenállóbb" és elbírja a technikáit.
Azt hittem hogy lesz valami komolyabb dolog is, valami lelki változás, mint amitől Sanji tartott.
Átverve érzem magam. Oda sensei és az átverések.
Tessék fogyasztani az új fejezetet:
https://www.manga...piece-1035
Ugrás a fórumra: |