Valóban nem sok minden történt.
Brook nem volt rossz, legalább nem pazarolja az energiáját a "kis katonákra". Igen egyetértek és biztos beadja, hogy Smoothie nem bírja kiszívni Brookból a nedvességet, biztos nem a legsablonosabb poénokra épülő szereplőnél hagyná ki. Pedroval meg tuti az lesz a helyzet, hogy Tamago ideiglenesen elkeni a száját, megkapjuk a flashback-et, majd végül leveri Tamagot.
Azta.. nagyon durva volt látni Sanjit, hogy becsavarodott. Jó, abban a tudatban van, hogy sikerült megmenteni Luffyékat, de akkor is bizarr volt. Tényleg kellene már valami, ami kirángatná ebből az állapotból, mert félek, hogy mikkel tudna még mindket sokkolni Sanji.
Pudding meg a végén érdekes volt. Igazából mindig mondtam, hogy persze meg van rá az esély, hogy gonosz lesz, de inkább azon a párton voltam, hogy nem lesz az. A mostani fejezet alapján én már azt mondanám, hogy biztos nem lesz gonosz, mert az már erőltetett lenne ezek után.
Mást most nem igazán lehet elmondani a fejezetről. Elvileg akkor jövőhéten lennie kellene fejezetnek, mert most nem írták, hogy nem lesz. Na mindegy nem élem bele magam, nehogy jövőhéten pofára esés legyen, de ha remélem a következő tartalmasabb lesz.