Valaki itt említette, hogy talán megint elrabolják Robint és megint meg lehet menteni de szerintem kétszer ugyan azt a poént nem lőnék le legalábbis remélem
Meg ugye ott van Sabo akiről nem tudni semmit eddig de remélem nem egy második Ace megmentés lesz. Kíváncsian várom mi fog történni.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Az online mangaolvasóra menj ott válaszd ki a One Piece aztán a fejezetet, én úgy elolvastam most, szerintem csak a link rossz valamiért.
Na de most amit beszéltek a CPsek, abból igencsak az derül ki hogy bizony van közvetlen kapcsolatuk Kaidouval, és nem csak közvetítőkkel érintkeztek. Persze ettől függetlenül még nem feltétlen volt a tengerészek szövetségese Marinefordban.
Remélem nem fogják tudni elkapni Robint, az kb olyan lenne mintha megismételnék az Igazság szigete fejezetet, más környezetben.
Köszönöm a munkátokat
Amikor Sanji használja a Diable Jambe-t, akkor használ hakit is? Mert olyan nehéz ilyenkor megkülönböztetni a rajzoláson a fekete nadrágjától.
Egyébként a raidsuit a genetikai változtatás nélkül olyan félmegoldás volt. Így, hogy Sanjiban felébrednek ezek az erők, nevezhető teljesnek az erősödés. Biztos menő lesz a Queen elleni harc a továbbiakban.
Momo nyafogása már kezd sok lenni. Értem, hogy így lehet a legjobban ábrázolni, hogy szellemileg még mindig 8 éves, de így már idegesít egy kicsit!
A CP0 ereje elég kérdőjel még. Remélem a "raboljuk el Nico Robint" terv 200. felvonása nem fog bekövetkezni, bár azért valamilyen veszteségnek, hátránynak csak kellene lennie a Szalmakalaposoknál is. Meglátjuk
Hát Sanjinak ez elég testhorror lesz. Taláb Chopper tehet ellene valamit a harc után, vagy megálithatja a folyanatot, de ha a helyzet úgy hozza, akkor Sajni akár be is válalhassa ezt a barátaiért. Pl Robin elrablása esetén.
Momo nyafogása nekem is sok. Most kéne szellemileg is felnőnie a feladataihoz. (Luffy már a szövetség megkötésekor is erre probálta ösztönözni)
Amugy nagyon tetszett a fejezet. A Zoro, és Sanji csaták eddig magyon menök.
(Mondjuk Odának tényleg furák az elképzelései a dinókrol. )
Én csalódott lennék ha ebben a fordulóban Luffy legyőzné Kaidout, mégiscsak a világ legerősebb lényéről van szó...
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy miképp működik ez a Király Akarata cucc, mivel Kaidou is tudja használni (mármint bevonni vele a buzogányát), ahogy Linlin is, de akkor Luffy miben lesz más e téren? Lehet, hogy azáltal, hogy Kaidou ,,csak" a fegyverét tudja vele bevonni? Luffy meg a teljes testét? És még nagyobb különbségek tudnak lenni e Haki erejében, mint a fegyverzet színében?
Ha Sanji Big Mom-hoz hasonlóan sérthetetlen lesz, az nem zavar, neki is kell valami nagyon komoly power-up.
Szerintem abban kiegyezhetünk hogy Kaido nem technikás. Egy született erőmű de nagyjából ennyi. A gyümölcsével mindössze annyira volt képes eddig hogy volt egy Blast meg egy Hibrid forma. A buzogánnyal való hadonászása se mérhető egy kardforgató tudásához. Luffy ezért (is) emelkedik ki a többiek közül. A sokoldalúságának köszönhetően sokkal több technikában visszaköszönhet nála a Haki.
Sanji meg tényleg kaphatna egy olyan igazi fejlődést. Zoro megint megvillantotta az Ashurát ami véleményem szerint a jelenlegi ismereteink szerint Sanji fölé emeli.
Amikor Sanji használja a Diable Jambe-t, akkor használ hakit is?
Jogos a kérdés, mivel Sanji csak lábbal harcol ami pedig (majdnem) mindig fedve van, de szerintem igen, használ közben hakit.
Anno meg voltam lepődve, mikor mondták, hogy a szalmakalaposok közül hárman tudnak hakit használni pont amiatt, hogy nem lehetett látni a jellegzetes elfeketedést nála. Szóval amíg ez így nem hangzott el a szériában addig én abban a hitben voltam, hogy egyáltalán nem is tud hakit használni. Aztán lehet, hogy csak én voltam ezzel így, és mindenki másnak full logikus volt.
Egyébként kíváncsi leszek mi lesz a power upja. Azt gondolom mivel "steel black" néven emlegették korábban, ezért szerintem a teste acél keménységűve fog válni, vagy valami hasonló.