Hmm akkor nem csak nekem van gondom vele, nehézkesen megy végig a letöltés, és nem tudom kicsomagolni sem.
One Piece manga
patakisg írta:
Szia
valamiért nem lehet kibontani ezt a fejezetet
https://www.manga...8-all.html
Jövő héten szünet!
.. de mi a tököm volt ez a rész? XD
Áhhh, az eleje nagyon epikus volt a vége meg komikus majd teljesen ???
Óriási, nagyon tetszik.
https://www.manga...piece-1028
Véégre egy jó fejezet!! Már kezdtem unni a chaptereket, de ez számomra nagyon epic volt.
Ez egy cool húzás Oda-tól, hogy megjelent a CPO9, talán most kezdődik majd az a háború amiről beszélt?
Quuen erősebb mint gondoltam, nem csak baromi erős, hanem még sokoldalúan tudja használni a kiborg-testét.
Na ez betalált!
A végére tényleg itt lesz mindenki. Robin még mindig a legfőbb célpont és az hogy ilyen nyilvánvalóan kezeli ezt Lucci számomra azt jelzi hogy hamarosan beindul a sztorinak az a része ahol fény derül a titkokra. Simán eltudom képzelni hogy elrabolják és Luffy-ék megint utána menjenek. A Queen-Sanji párosítás meg kezd izgalmas lenni. A kígyóforma engem meglepett. A rakéta kilövős poén szintén kicsit váratlanul ért D. Sokan írták már mostanság hogy Sanji utalásai egy powerup közeledtét jelzik. Ez így is lett és alig várom hogy megmutatássak ezeket! Kár hogy nincs jövő héten fejezet. (Mikor nem az?)
Ejjejej, bebizonyosodott, hogy ki tudja mit hoz még ez az arc. Ezért sem szeretem a hétről-hétre való érzelmes reakciókat, sokszor ki kell várni, hogy mi lesz, hova vezeti a szálakat Oda.
Ha bejön a Tengerészet (márpedig be fog), ki tudja mi lesz még itt. Eleve, ki tudja, meg tudja állítani Momo a szigetet? Vagy csak ideiglenesen? Luffy legyőzi most Kaidot, vagy még egyszer ki fog kapni? Mind a kettőt el tudom képzelni. Ha legyőzi már most, a Tengerészetet ki fogja megállítani? Egyáltalán hány felvonás lesz? Mert ha öt, amiből a harmadik tragédiával végződik, akkor még itt lehetünk egy darabig, cserébe tényleg hatalmas volumenű történet keredhet ki ebből a szálból (ami már így sem kicsi, sőt). Tényleg, ha nem is állítom, hogy lehetetlen megjósolni, mi lesz, de én mindenesetre nem tudom
A fejezet meg király volt, persze, bár nekem majdnem minden fejezet nagyon tetszik a harmadik felvonásból (a múltkori is jó volt szerintem, a Zoro-King rész legalábbis nagyon emlékezetes volt, az biztos) . Rob Luccit nagyon menő volt látni, főleg hogy már megint Robinra pályázik, ikonikus mondat és panel flashback Brook lehet, hogy így fogja megkapni a maga harcát? Yamatonak nagyon tetszett a sima formája (feltéve, hogy ez az volt), Momot bírom már régóta, Queen meg konkrétan az egyik legviccesebb karakter az egész mangából. Amit most leművelt, az zseniális volt xD
Sanji power up-járól még nincs határozott véleményem, egyrészről nagyon menő, persze, másrészről elveszik egy kicsit az a varázs, hogy eddig elvileg tényleg egyszerű ember volt. De ki tudja, lehet hogy ez további karakterfejlődést is szolgálhat számára, hogy végre tényleg lezárja a múltját és a családját, elfogadja magát... meglátjuk, Odán múlik.
Sanji esetében mentsvárként szolgál, hogy ameddig eljutott, addig a saját erejéből jutott el. A saját testi ereje, és az is korlátozottan, mivel a kezeit nem használta ugye. Mindenki más a csapatból használt vagy fegyvert, vagy démongyümölcsöt. Elért arra a szintre, amikor kellett neki valami plusz, én ezért sem hátrányként róttam fel neki a rohamruhát, de a jelenlegi helyzetet tekintve, hogy elindult nála is az a folyamat, ami a testvéreinél már születéskor, nála most hatványozottan pozitívként csapódik le, mert eddig a szintig normál emberként jutott el.
Én csalódott lennék ha ebben a fordulóban Luffy legyőzné Kaidout, mégiscsak a világ legerősebb lényéről van szó...
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy miképp működik ez a Király Akarata cucc, mivel Kaidou is tudja használni (mármint bevonni vele a buzogányát), ahogy Linlin is, de akkor Luffy miben lesz más e téren? Lehet, hogy azáltal, hogy Kaidou ,,csak" a fegyverét tudja vele bevonni? Luffy meg a teljes testét? És még nagyobb különbségek tudnak lenni e Haki erejében, mint a fegyverzet színében?
Ha Sanji Big Mom-hoz hasonlóan sérthetetlen lesz, az nem zavar, neki is kell valami nagyon komoly power-up.
Ugrás a fórumra: |