Nem csak Usopp nem bizonyított. Még ha attól el is tekintünk hogy Nami se ért/tett sokkal többet ebben a harcban akkor is aki egyáltalán nem bizonyított és semmi power uppot nem kapott az Chopper. Igen az hogy 3 p helyett 30 p-ig tudja használni a MP formát nagyon jelentős lenne mert így már van haszna a formának de ezen a szinten már semmit se ér. Neki kell a leginkább az új erő.
Emellett nagy fájdalmam hogy Brook nem kapott érdemleges harcot eddig és hát nem is maradt már ellenség aki ellen kaphatna.
Szerintem a háttere miatt Zoro már az arc végén talpon lesz de egy Thriller Bark utáni Sabaody-s féle nem épült fel és csak épphogy talpon van dolog lehetséges.
Jon
Lehet így hirtelen tévedek de az 1v1-ek se szoktak 2-3 fejezetnél rövidebbek lenni.
Robin harca egész okés volt de az a visszaemlékezés felhozta azt amit azóta fájlalok hogy időugrás volt.
Robin ott volt Haki használókkal körülvéve akik tanítani akarták harcolni egy egetverő vereség után és ahelyett hogy kapott volna az alkalmon elutasítja?
És mit tanult meg 2 év alatt? Tenyérrel ütni a HAKI helyett? Mint valami komplett idi..a. Ennél értelmesebbnek tartottam őt. Mindegy.
Nem hiszem hogy a Tobi még vissza fog térni. Túlságosan ki lett emelve a vereségük ahhoz szerintem.
És végre Jack-nek is eszébe jutott hogy képes hybrid formát ölteni. Csak egy vereség kellett hozzá. Egyébként jól nézem hogy az alakja olyan mint egy elefánt kentaurnak ormánnyal?
Ami az Ébredést illeti ha valaki a Beast kalózok közül fogja használni az szerintem vagy csak Kaidou lesz vagy King és Queen is. Nagyon esetleg Jack de azt nem hiszem.
UI.: Külön tetszik hogy Black Maria katyvaszos formájára kivételesen rá is kérdeztek SBS-ben Oda-tól.
Robin harca egész okés volt de az a visszaemlékezés felhozta azt amit azóta fájlalok hogy időugrás volt.
Robin ott volt Haki használókkal körülvéve akik tanítani akarták harcolni egy egetverő vereség után és ahelyett hogy kapott volna az alkalmon elutasítja?
És mit tanult meg 2 év alatt? Tenyérrel ütni a HAKI helyett? Mint valami komplett idi..a. Ennél értelmesebbnek tartottam őt. Mindegy.
Hát a képek alapján olyan mintha Robin egész teste be lett volna vonva a fegyverzet színe hakival.
De lehet hogy ezt már előtte is ismerte és ezért tanítottak neki egy új technikát és nem a hakival foglalkoztak.
Szerkesztette: wandor - 2021.09.08. 10:15
Robin hakijáról szólva, mivel Oda megerősítette, hogy az összes repülő hatos tud hakit használni, én kétlem, hogy Robin le tudta volna győzni Black Mariát haki nélkül. Talán nem véletlenül volt fekete árnyalattal színezve Robin démon formája.
AFR írta:
Csakhogy ne felejtsük el, Robinnak nem a harc az elsődleges feladata. Ahogy Naminak sem, Choppernek sem, sőt, igazából három ember van csak a csapatban, akik kifejezetten, elsősorban harcosok: Luffy, Zoro, és Usopp (!). Nem véletlen szerintem, hogy nekik van hakijuk, nyilván Sanjival (és mostmár Jinbei-el) kiegészülve, Sanji, mint a szörny trió tagja, Jinbei pedig mint... Jinbei, exshichibukai, stb.
Én legalábbis nem bánom, hogy nem lett hirtelen mindenki haki használó. Ha valami, pont az ellenkezőjéről lenne érdemesebb vitatkozni: nem túl sok-e a haki használó a random karakterek között az időugrás óta. (Bár most, hogy belegondoltam, olyan sok azért nem jutott eszembe hirtelen.)
Az a Robin panel inkább árnyékolásnak nézett ki, mintsem hakinak. Nagyon csodálkoznék, ha utóbbi lenne, pláne rögtön egész testes.
Oda ne nyilatkozgasson semmit, mert soha semmi nem lesz belőle. Ez a háború is elvileg olyan hatalmas, hogy a Marinfordi semminek tűnik... Pont úgy látszik, ezt ő se gondolhatja komolyan. Az egyetlen különbség, hogy itt két Yonkou van, de ezt se nagyon lehet észre venni. Szóval maradjon inkább a manga írás/rajzolásnál mindenki jobban jár.
Jon írta:
Annyiban egyet kell sajnos értenem a negatívabb hozzászólásokkal, hogy A Tobi Roppo harcok (Robint és Black Mariát leszámítva, amivel én teljesen elégedett vagyok, bár talán már kicsit buta és túltolt volt Maria trashtalkingja, de ez legyen a legnagyobb baj) tényleg elkapkodottnak érződnek a régi harcokhoz képest... bár van egy sanda gyanúm, hogy nem biztos, hogy régen is sokkal több fejezetet kaptak az 1v1 harcok (Zorot és Sanjit, ill. nyilván Luffyt leszámítva), csak már régen voltak (gondolok itt elsősorban Enies Lobbyra), de lehet, hogy tévedek. De mindegy is, mert én is reménykedtem benne, hogy nem ennyi lesz Who's Who meg Sasaki csatája, pláne nem Page One-é, aki azt hittem, hogy Usoppnak van tartogatva. A Nami Ulti harc is eléggé közepesre sikeredett, ill. szerintem nem is volt rossz, legalábbis Ulti nem volt csalódás, csak kapkodó volt, nem volt igazán felépítve, nem láthattuk igazán Namit kibontakozni. Ezen kívül én nem mondanám rossz harcoknak őket, Who's Who pl. kifejezetten emlékezetes karakter lett, eleve a dizájnja meg aztán az általa bedobott Sun God szál miatt, Sasaki meg tipikus Franky ellenfél volt, az sem volt rossz szerintem, csak hát ja, rövidek lettek. Brook meg Usopp (meg hát Chopper is végülis) meg még igazi harcot sem kaptak. De az is bennem van, hogy nem tudom, nem direkt csinálta-e Oda, hogy látszólag nem jelentettek olyan hatalmas kihívást Frankynek és Jinbeinek, sőt, eddig Robint leszámítva az összes Szalmakalapos épnek és további harcokra készeknek tűnnek. Lehet, hogy van még valamilyen terve velük. (Most, hogy mindenki egy helyre torlódik pl...?) Szerk.: Most, hogy átolvastam a kommentemet, jutott eszembe, hogy tényleg, CSAK Robin van látványosan legyengülve a csapatból, akit meg szeretne szerezni magának nemcsak Kaido meg Big Mom, hanem az egész eseményt páholyból néző CP0 is. Véletlen lenne? Lehet megpróbálják még elrabolni, és a csapatnak meg kell majd védenie, ahogy ígérték is, meg szó volt róla többször is az Újvilágban?
Szerintem nem szimplán azért van baj ezekkel a harcokkal, mert nagyon rövidek lettek, hanem konkrétan meg sem történtek. Fel lettek vezetve és be lettek fejezve. Megkaptuk a szembesítést, a kontrasztot a Szalmakalaposok és a Repülő Hatos tagok között, majd 10-15 fejezet elteltével kaptunk egy rövid epilógust. Tehát ez az időintervallum nem lett semmivel kitöltve. Talán a Cracker vs Luffy csatához tudnám ezt az egész jelenséget hasonlítani, bár megjegyezném, még abból is többet láttunk, mint ezekből. Tudjuk, hogy Luffy 11-12 órán harcolt vele, de hogy mi történt ezalatt az idő alatt, nem kaptunk róla semmiféle információt. Nem tudjuk, hogy a Szalmakalaposok használtak-e egyéb technikákat, ahogy a Repülő Hatos tagokról sem tudhatjuk, hogy bevetették-e a Hakit. Nem tudunk semmit, és pont ez a legnagyobb baj.
Ultiéék rendelkeztek a legtöbb képernyőidővel, de ott meg az volt kifogásolható, hogy sem Usopp, sem Nami nem volt annyira harcképes, hogy bármi érdemlegeset tegyenek ellenük. Ezért hát Big Mom-nak kellett legyőznie az ő ellenfelüket. Egyébként én teljesen biztos vagyok abban, hogy Nami még Zeusszal sem tudta volna legyőzni Ultit, ha a Mama nem lyuggatja ki csóró lányt. xD Ettől eltekintve én bírtam Page Onet meg Ultit is, ezért is sajnálom, hogy ilyen módon lettek lerendezve.
Who's Who meg számomra azért a legnagyobb csalódás, mert ő keltette fel leginkább az érdeklődésemet, pláne miután kiderült, hogy ex Cypher Pol tag. Ennek ellenére 1-2 Rokushiki technikában kimerült a tudománya, Jinbei pedig se szó, se beszéd, lealázta őt. Ami ugyanakkor világossá is tette, hogy neki nem egy Repülő Hatos tagot kellett volna kapnia, hanem legalább Jacket.
Arról ne is beszéljünk, hogy Oda mekkora rohadékot csinált belőlük azzal, hogy néhányuk még csak nem is harcoltak tiszta 1v1 felállásban, hanem az embereikre támaszkodtak.
Sokat gondolkodtam azon, hogy mégis hogyan lehetne a Mamát is ezen az íven belül padlóra küldeni, de egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő is le lesz győzve itt. Szóval ha már felhozódott Robin és hogy akarják őt, nem tartom kizártnak, hogy Big Mom lelépne vele. Bár közben klisés is lenne, mert már egyszer ki kellett menekíteni őt, de ez legyen a legkisebb gond.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Ki lett jelentve hogy csak Luffy, Zoro és Sanji tud Haki-t használni illetve azóta Usopp-é felébredt.
Ban
Ez hol lett megerősítve a Tobi-ról? Lehet lemaradtam róla
Mindenesetre nem hiszem hogy lehetetlen lenne elvégre akkor Franky is Haki nélkül győzte le az egyik Tobi-t.
Jon
Azt én se bánom. Sőt nagyon menőnek és érdekesnek tartom hogy Haki nélkül győznek le Haki használókat.
Viszont olyan vereséget szenvedtek hogy a nem harci beállítottságú Nami és Chopper is felismerte hogy meg kell erősödniük vagy túl nagy terhek lesznek.
És mindent meg is tettek ezért. Csak egy idióta van úgy vele hogy én történész vagyok most szétaláztak minket majd a többiek megerősödnek és megvédenek én addig barnulok kicsit a napon
Kevesen vannak. Ha harcra kerül a sor mindenkinek ki kellene vennie belőle a részét. Robinnak pedig felajánlották hogy kiképzik hogy erősebb legyen és ne kerüljenek ebbe a helyzete újra ő meg erre azt mondta köszi nem inkább szundítok egyet. Ennél többre tartottam.
Ha azt mondják hogy annyi akcióban volt részük hogy nem volt ilyesmire idő vagy valami akkor valahogy küszködve lenyelem.
De ott álltak szinte könyörögtek hogy edzhessék erre őt nem érdekelte hogy a társai segítségére lehessen majd az elkövetkezendő harcokban.
Hiei
Biztos hogy erre a háborúra utalt azzal és nem valami későbbire?
Az mondjuk lehet hogy a CP0 be akarja majd húzni Robint és a Szalmakalaposok azért nem sérültek rajta kívül meg mert ők fognak ellenük harcolni.
Mondjuk furcsa ez az egész... mi van a Big Mom kalózokkal? Ők nem fognak megjelenni?
Mert ha Mamának az összes kalóza megfog jelenni, akkor a háború sokkal jobbá válhat majd.
Ott már tényleg esélytelenek lennének Luffy-ék, akkor lehet megjelenne mondjuk a többi Fehérbajusz-kalóz?
Az már szép kis háború lenne!
Ehhii, na ez alakul a tetőn! 3v1, Kaido vagy mutat valami újat vagy nagy bajban van. A sárkányformája nem tűnt elég erősnek ahhoz hogy Luffy-t kiterítse és most itt van Momo és Oden is. Amúgy akkor ez most a csúcspont? Kicsit hamariak vagyunk. Szerintem lesz még valami ami belekavar a dolgokba. Navy vagy valami.
Naa ez kimondottan jó fejezet volt!!
Nem kell aggódni Kiadou-ért, hibrid-formában egy istenverte-bestia, csak karcolásokat tudtak rajta eddig ejteni, és nem is harcolt teljes erőből!