Köszönöm!
One Piece manga
Hát nem tudom, ez a Wano arc teljesen össze van csapva. A harcok teljesen felszínesek és tessék lássék módon vannak megcsinálva. Talán Robiné az egyetlen, amire emlékszem egy hét elteltével. Franky és Jimbe ellenfelének nevére se fogok emélezni 1 hónap múlva kb. Mindegyik egy jelentéktelen nulla. Ez elmondható Kaidou egész legénységéről. Nem tudom ki a nagyobb hulladék benne. A Smile használókat inkább hagyjuk is. A Numberek amilyen körítéssel meg ködösítéssel indultak az ember azt hitte, hogy hinnye... azt lett is hinnye... hinnye de szarok vagytok. A Tobi Repoora is az ember felkapta a fejét, de inkább elkapni kellett volna, hogy ne lássuk szegény szerencsétleneket... még mindig imádkozom, hogy ne legyen végük, mert különben sose fogom megérteni miért vette magát körbe Kaidou ilyen moslékokkal. Jack még oké, Kingről még nem tudok nyilatkozni, de ez Queen is... szegény halmozott fogyatékos és nem a "Goofy" értelemben. Simán tesz róla, hogy az ellenfél létszáma egyenlítődjön... remélem legalább erős lesz, bár a Repülő hatos után már nem várok csodákat.
Mondjuk a retardáltsák így az egész Fenevad kalózokra jellemző, mert az elején Luffy-t nem ismerik fel Kaidou emberei. Ami valljuk be nevetséges. Aztán Black Maria jön Robinnak azzal, hogy elárulja majd Luffy meg a bandája... kész szerencse, hogy az egész világot megrázta az Eniess Lobby-n történt eseménysor. Biztos nem hallotta, hogy Luffyék Robinért rongyoltak oda, mikor elvileg annyira de annyira fontos az A Nico Robin. Egyre több ilyen wtf van a történetben, ami eddig soha, de soha nem volt jellemző Odára.
Lehet én vagyok az egyetlen, aki így érez, de a One Piece színvonala masszív zuhanásba kezdett. Egy Yonkou arcnál vagyok és van, hogy elfelejtem elolvasni a fejezetet.
Nem tudom, hogy miért van. Sokat gondolkoztam ezen. Talán Katakuri harcnak nem lett volna szabad megtörténnie nem tudom. A csapások hozzáképest képest eddig egy nullának tűnnek. Ami abban a csatában meg volt az az intenzitás itt egész Wanon hiányzik. Pedig rengetek kritikám volt azzal a harccal kapcsolatban is, amiket máig tartok, de mégis az egy legendásan jó harc volt a fuck logicok ellenére is.
Oden nevét meg ha meglátom már görcsbe rándul a gyomrom. Szóval jah nekem kb ennyit adott eddig Wano vannak benne jó részek, amik kiemelkedőek, de nekem semmi extra egy langyos sör, amiből egy-két korty hidegnek érződik.
Zoro gyógyító csodaszere lehet olyan lesz mint Hody doppingos drogja. Momo oké, hogy nagyobb és erősebb lett de tapasztalatot nem szerzett/szerezhetett. Oden alapjáraton születésétől fogva hatalmas erővel bírt amit Momonál eddig nem tapasztaltunk. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből. Nami ölelgetését viszont bukta... de vicces lenne ha megpróbálná és földbe döngölné
Részben egyet kell, hogy értsek Hiei-jel. Mivel 2 Yonkou-val harcolnak Luffy-ék minden héten tűkön ülve kellenne várnunk a fejezeteket, úgy, hogy minden egyes lapját olvasva szinte a körmünket lerágjuk. De sajnos nem ez történik
Persze vannak jó fejezetek, de én is sokkal többet várok ettől, és lehet, hogy lassan meg is valósul ez az ,,álmunk" , mivel látni fogjuk a King-Queen vs. Sanji-Zoro harcot, ami (remélem) brutális lesz, és ott van még a Kaidou vs Yamato csata, és lassan csatlakozik majd a harchoz a felnőtt Momonosuke -és Rubberman is. Az si nagyon ígéretes csata...
Viszont amit nem tudok, hogy Oda miért nem turbózza fel kicsit Usoppot?? Ő rajta kívül már midnenki bizonyított, hogy erős, a mester adhatna neki valami power-uppot, mert nagyon kilóg a sorból...
Usoppnak már van megfigyelő hakija, amiről valszeg még mindig nem tud. Ezzel biztos lesz kezdve valami, és ez nem kis dolog, elvégre rajta kívül összesen négy embernek van még hakija jelen állás szerint a csapatból.
Én is remélem, hogy Usopp kap még valamilyen szálat vagy legalább jelentős pillanatot Wanon, de azt szerintem érdemes észben tartani, hogy a következő arc jóó eséllyel Elbaf lesz, ami valószínűleg eléggé Usopp központú lesz majd (vagy legalábbis számára lesz egy borzasztóan fontos arc).
Zoro csodaszerének kíváncsi vagyok, mi lesz a következménye, én azt is el tudom képzelni, hogy sokááig ki lesz ütve ez után. És a sokáig alatt tényleg sokat értek, akár a következő arcba belemenően is, vagy hogy legalábbis érezhetőek lesznek a hatásai. De meglátjuk.
Annyiban egyet kell sajnos értenem a negatívabb hozzászólásokkal, hogy A Tobi Roppo harcok (Robint és Black Mariát leszámítva, amivel én teljesen elégedett vagyok, bár talán már kicsit buta és túltolt volt Maria trashtalkingja, de ez legyen a legnagyobb baj) tényleg elkapkodottnak érződnek a régi harcokhoz képest... bár van egy sanda gyanúm, hogy nem biztos, hogy régen is sokkal több fejezetet kaptak az 1v1 harcok (Zorot és Sanjit, ill. nyilván Luffyt leszámítva), csak már régen voltak (gondolok itt elsősorban Enies Lobbyra), de lehet, hogy tévedek. De mindegy is, mert én is reménykedtem benne, hogy nem ennyi lesz Who's Who meg Sasaki csatája, pláne nem Page One-é, aki azt hittem, hogy Usoppnak van tartogatva. A Nami Ulti harc is eléggé közepesre sikeredett, ill. szerintem nem is volt rossz, legalábbis Ulti nem volt csalódás, csak kapkodó volt, nem volt igazán felépítve, nem láthattuk igazán Namit kibontakozni. Ezen kívül én nem mondanám rossz harcoknak őket, Who's Who pl. kifejezetten emlékezetes karakter lett, eleve a dizájnja meg aztán az általa bedobott Sun God szál miatt, Sasaki meg tipikus Franky ellenfél volt, az sem volt rossz szerintem, csak hát ja, rövidek lettek. Brook meg Usopp (meg hát Chopper is végülis) meg még igazi harcot sem kaptak. De az is bennem van, hogy nem tudom, nem direkt csinálta-e Oda, hogy látszólag nem jelentettek olyan hatalmas kihívást Frankynek és Jinbeinek, sőt, eddig Robint leszámítva az összes Szalmakalapos épnek és további harcokra készeknek tűnnek. Lehet, hogy van még valamilyen terve velük. (Most, hogy mindenki egy helyre torlódik pl...?)
Szerk.: Most, hogy átolvastam a kommentemet, jutott eszembe, hogy tényleg, CSAK Robin van látványosan legyengülve a csapatból, akit meg szeretne szerezni magának nemcsak Kaido meg Big Mom, hanem az egész eseményt páholyból néző CP0 is. Véletlen lenne? Lehet megpróbálják még elrabolni, és a csapatnak meg kell majd védenie, ahogy ígérték is, meg szó volt róla többször is az Újvilágban?
Aztán ha a végén kiderül, hogy csak össze volt csapva ez a rész, akkor meg persze sajna ez van. Ezekkel együtt is (és bizonyos szálak talán túlerőltetésével együtt is (mint vitathatóan talán a Vörös Hüvelyek szerepe)) Wano szerintem nem kérdés, hogy az időugrás óta a legkiemelkedőbb arc (bár Zouról nem is tudom, tudnék-e hibát mondani, az egyik kedvenc arcom, de az sokkal kisebb kaliberű volt), és bizonyos aspektusaiban pedig Marineford vagy Enies Lobby (vagy Alabasta, Skypia, kinek hogy) mögött sem kell szégyenkeznie, sőt. Én legalábbis szinte minden fejezetet várok.
És a legnagyobb harcok még mindig hátravannak, van még mindig több elvarratlan szál (amik miatt van aki még mindig úgy gondolja, hogy a támadás el fog bukni - de én már nehezen tudom elképzelni, eleve, már így is 120 fejezetes az arc, és még leggyorsabb, még egyszer, leggyorsabb tempóval is simáán benne van 20-30), szóval ki tudja, mi lesz még a vége.
De ez persze csak az én véleményem, tiszteletben tartom másokét. Azt is észben kell tartani, hogy nagyon más hétről-hétre olvasni valamit, mint zanzásítva, amikor egybe látod a dolgokat. Nem tudom, a Tobi Roppo harcok egybe olvasva nem lettek volna-e sokkal kielégítőbbek. Majd ha valamikor sikerül újraolvasni a mangát, akkor kiderül
Jah, egyébként Impel Down-ban a zoan őrök, amik elvileg felébredt Zoan-ok voltak, regenerálódtak egy idő után. Akár még ez is elképzelhető, hiszen itt mindenki zoan, és biztos lesz még valami kezdve az ébredéssel (Luffyval legalábbis biztos).
De akkor még tényleg itt leszünk jövő év végén is, márpedig Oda most, a 100. kötet kiadásánál megint elmondta, hogy a végjátékban vagyunk Meglátjuk.
Ugrás a fórumra: |