Vajon Yamato mentette ki Law-t is?
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
janda-g írta:
Vajon Yamato mentette ki Law-t is?
Biztos békepárti, és nem tetszik neki az apja kormányzósága. Kaidou ezért is nevezhette idiótának.
Mondjuk azt kifejezetten rühellem, amikor az ellenség oldaláról éri a jófiúkat segítség.
Hasonló sztorit el tudok képzelni mint Luffy esetében. Mármint a Garp féle neveltetést. Lehet Kaido is Wano utcáira dobálta a gyereket hogy így edződjön. (Mondjuk nem tudjuk mennyi idős) És mint Luffy esetében is az ellenkező hatást érte el. Közben valahogy megismerkedhetett akár Odennel vagy a feleségével, tisztában lehet hogy valaki meg fog jelenni aki nagy változásokat hoz. Yamato elég nagy valószínűséggel erős ( spoiler alapján eleg könnyedén megléptek). Szerintem az apja fejére fáj a foga. Véleményem szerint vagy a múltjából adódóan vagy pedig tisztában van/ köze van apja “halhatatlanságához”.
Nekem nagyon gyanús még a viselkedése is teljesen Oden. Csak annyi a különbség Luffy és Shirohigével való találkozásuk között, hogy nem támadta meg Luffy-t.
Nincs szarva az elég gyanús egyébként. Kíváncsi vagyok tényleg Kaidou fia lesz-e. A mérete mindenesetre az egyetlen, ami erre enged következtetni.
A képek alapján nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a szarv a maszk része, vagy Yamato testrésze.
Mindenesetre világos haja van, és kilóg a szakálla a maszk alól. Kóterban volt, vagy valami miatt legalábbis le volt láncolva. Talán pont azért mert már jó ideje fel akarja keresni Luffyékat, hogy együtt kalandozzon velük, mint Oden Feherbajusszal. El tudom képzelni, hogy ő lesz az új társuk, ha ez a teóriám helyes.
Az a lánc Odent szimbolizálja, ahogy a ruháján a csíkos vállöv is. A szarv meg egy Hannya maszk, aminek a jelentése is elég árulkodó Én, szerintem az nem az ő szarva.
https://cdn.disco...9136_1.png
Külföldön csináltak egy jó vágást róla.
Még haj stílusa is hasonló
Egyébként úgy látszik, hogy Yamato is megtanulta azt a technikát Kaidou-tól, amivel csak úgy one hitelni lehet az ellenfeleket.
Mint a bolondos dallamok, a préri farkas halhatatlan!
Hát, lehet Oden Kaidou "fia"? XD
Persze valószínűleg nem, de miért is takarná az arcát?
Luffy nem ölné meg szerintem a nagyapját, az hogy kiütötte mikor hagyta magát az nem ugyanaz. Gondoljátok Yamato annyira utálja az apját hogy megölné?
Vagy lehet Oden sunyin megvédte az agyát hakival, életben maradt és nevelgette Kaidou utcára tett fiát?
Ez még nem is hangzik annyira hihetetlennek, OP világában.
Ugrás a fórumra: |