Titok
Zseniális teknős tanítványa
Sziasztok!
Elösször is köszi minden forditást!
Régóta olvasom a mangát, nézem az animét, de csak szerintem idegesitő ez a sok Odenezés? Mármint oké, erős karakter, az elején nagyon szimpatikus is volt (Maga a karakter most is az) de hirtelen megjelenik egy nagyon erős szamuráj, aki Fehérbajusszal, Rogerrel volt egy hajón, nagyon közel volt hozzájuk erőben, de sose egy utalást se kaptunk rá, most meg Oden mindenhol, Odent dicséri minden karakter, Fehérbajusz, Roger, Oden itt, Oden ott. Nekem picit sok.
Viszont nem tudom hogy csak nekem tűnt-e fel, de Zoro az aki a legtöbbet fejlödött a szalmakalaposok között? Most újra olvastam a mangát, és a két éves edzés után ő volt az, aki nem nagyon szenvedett meg egy harc során se. A Gojin szigeten nem volt ellenfele, Pica csak azért tartott sokáig hogy legyözze, mert mindig "menekült" az eredeti testével, aztán most Wanon is, ha pár másodpercre is, de kivédte Big Mom, és Kaidou közös támadását, hogy mentse a többieket, aztán még meg is sebezte Kaidout, ami eddig csak Odennek sikerült, és utána be is kapott egy olyan támadást, ami Luffyt egyből kiütötte, de Zoro nem ájult be tőle. Igaz nagyon rossz állapotba került, de az már a Big Mom és Kaidou támadásától szerintem.
Egyébként maga a Wanos történet izgalmas, a harcok mondjuk elég gyengék igy a mangába, majd talán az animében jobban ki lesz dolgozva, de nagyon várom hogy azt a sok sok kérdést megválaszolják. (Mondjuk engem az is érdekel hogy Kaidou honnan tud Joyboy-ról)
Az egyetlen kiábránditó az Nami és Ussop. Nem mondom hogy a legkeményebb harcosok a csapatban, de azért közel sem gyengék, és mig az elején jópofa volt hogy szaladgáltak, és elbújtak mindenki elől, ezen a szinten már szánalmas. Nyilván nem kell legyőzniük Big Momot, de még Chopper is odaállt Queen elé harcolni. Remélem felgyorsulnak a dolgok, kiváncsi vagyok hogy zárják majd le wano-t és mi mindent tudunk meg.