Előző héten nem volt fejezet (csak spoiler talán). Illetve ha minden igaz, akkor a következő két fejezet után lesz legközelebb szünet.
Az első oldalon lévő összefoglaló panelek alapján a Repülő Hatos tényleg ennyi volt. Én eddig próbáltam keresni a magyayrázatot, hogy hogy térhetnének vissza, de ezek után már tényleg feladom. A Repülő Hatos nekem mérhetetlenül nagy csalódás volt, eléggé elkeserítő. Számomra kétségtelenül Robin harca volt a legjobb, egyrészt azért, mert szerintem az volt a legjobban kirészletezve, másrészt volt lelke az egésznek, azt sem felejteném el megemlíteni, hogy annak a harcnak azért volt súlya. Ulti és Pageone eléggé olcsó megoldással lett elintézve, ez Odától méltatlannak éreztem. Nami és Usopp kicsit szánalmasnak érződik, remélem nem lesz az beadva, ami anno Usoppnál Dressrosánál, oké az akkor vicces volt, de most nem érdemelnének sokkal nagyobb vérdíjat. Franky harcánál nem éreztem hogy lett volna lelke az egésznek, úgy mint anno Senor Pink ellen. Kiemelném, hogy az a harc annak ellenére is jó volt, hogy Franky kvázi visszafogdta magát. Jinbenél már a legelején éreztem, hogy nem jó ötlet, hogy Repülő Hatos tagot kap ellenfélnek, mert már bőven parancsnok/csapás szinten van. Ezek után sem volt meglepő, hogy az offscreen részektől (!) eltekintve gyakorlatilag one shotolta az erőlködő Who's Whot. Nekem az a problémám az egész rajtaütéssel, hogy eddig a Yonko elleni harcon és Robin harcán kívül sehol sem éreztem az izgalmat, feszültséget vagy hogy tétje lenne az egésznek. Ha röviden jellemezném: Easy peasy lemon squeezy. Ez az érzés pont a nagy Yonko harcnál pont nem a legjobb.
Nagyon jó lenne, ha lenne valami csavar az egészben és például a jó oldalon valaki kikapna tegyük fel Inuarashi. Nekomamushi Perospero elleni harca szerintem bőven hozható kategória, Raizo is simán verheti Fukurokujut, bár azt a harcot is epicebbnek képzelném el. Kid és Hawkins harca estén most van egy kis izgalom, de valószínűnek tartom, hogy az lesz a megoldás, hogy Kid levágja Hawkins bal karját.
A Sanji vs Queen és Zoro vs King dupla oldal tényleg menő volt, de remélem, hogy jobban ki lesz részletezve és azt is remélem, hogy Quennek és Kingnek több támadása van ötnél, mint a többiek esetében.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."