Köszi a munkát srácok!
Most egy kicsit össze zavarodtam hogy végülis mivan....
Hirtelen fel is merült bennem a kérdés hogy akkor Jinbe biztos Luffyék mellett áll? Mert ő tud valami elég komoly dologról ezek szerint....
One Piece manga
Köszi papi93, igazad van, nem emlékeztem már erre. Akkor csak a Thriller Barkos óriások a kérdésesek, erre azért van pár érdekes teória.
Na mindegy, kinn a heti fejezet végre, 2 hetet vártunk és azt kell mondjam megérte.
Franky végre kiszáll a robotból - innentől érdekes lesz, hogy mit csinál, Yamato pedig nagyon menő. <3
Amúgy Yamato-nak (Odának) fizetek egy tálca sört csak fejezze be ezt az Oden marhaságot, mert már nekem kínos a dolog. A fejezet maga jó volt. Viszont fenntartom, mait a spoiler topicban írtam, felfognak ezek kelni sztem különben elég vicces Sasaki szájából azt hallani, hogy a Tobireppo miatt félik a Fenevad kalózokat Ahhoz ennél többet kell mutatni Jinbe és Franky-nek se kellett elérni a határait még csak nem is fejlődtek a harctól. Jönni fog az a Zoan regeneráció, mint Jacknél.
Yamato most majdnem nem idegesített fel. Két szövegbuborékon múlott.
Ki fog megküzdeni a Repülő Hatos-sal, ha megint felállnak? Visszatérve arra, hogy Big Momnak kellett oroszlánrészt vállalnia Ulti és Page One kiütésében, arra a nyilvánvaló észrevételre világított rá, hogy Kid és Law legénysége nem tud kiállítani bika harcosokat, leszámítva Killert. És Killer sem a Repülő Hatos egy tagjával küzd jelenleg. Naminak meg kellett szereznie Zeuszt, amiről már elmondtam, mit is gondolok. De Usopp? Felsülés felsülés után, de mégis ő van odaállítva, mert nincs más. Szomorú, de belőle csak egy idióta, mém győzelmet néznék ki megint, és nem hibáztathattok, hogy ezt gondolom róla. Jinbében maradt extra, bár vélhetőleg a legerősebb támadásával ütötte ki Who's Who-t. Franky elvesztett néhány fegyvert, lehet, hogy a Franky Shougun is több helyen megrongálódott. Azt pedig nem itt foglya megbütykölni.
Alapjáraton el tudtam volna viselni legalább 4-5 fejezetes harcokat, és akkor most nem lenne hiányérzete az embernek Kaidou bandáját illetően.
Jaja, én is így érzem, de majd az animében jobban el lesznek nyújtva a harcok úgy is.. A Luffy vs Katakuri harc bővítése is egész jól sült el szerintem animében, ilyesmit várok majd Jinbei és Franky harcánál is.
A shogun nélkül Franky aligha tud majd ekkora dínók ellen harcolni, neki innentől szerintem más szerepe lesz. Átvált szerintem supportban és vagy Momonak vagy Luffynak fog majd segíteni eljutni A-ból B-be.
Ugrás a fórumra: |