Nagyon jó rész volt! Nami, Zeus, Yamato hatalmas volt! Remélem mindkettejük csapattag lesz. Elég vicces volt mikor Nami mondott egy új nevet Zeusnak, erre ő inkább maradt a réginél. Azért a vattacukor nem igazán ijesztő mint név valljuk be.
One Piece manga
Igazából nagyjából annyi a magyarázat rá, hogy miután Big Mom elszedte a lelkét (amiután Zeusnak kb meg kellett vonla szűnni létezni, de minimum egy lélektelen felhő lett volna) Nami valahogy elnyelte Zeust mielőtt Hera megette volna. Maga az, hogy Zeus a Clima Tact lett nem egy rossz húzás, de ez a magyarázat iszonyú gyenge, sőt lusta kifogás. Ha Big Mom nem vette volna el Zeus lelkét vagy teszem azt Zeus bátor és nem ijed meg Big Momtól ezáltal nem tudta volna elszedni a lelkét akkor csont nélkül beveszem. Tényleg vagy öt ennél jobb és reálisabb magyarázatot tudtam volna mondani annál, hogy úgy érezte, mintha Nami a Clima Tacttal ellopta Hera elől a lelketlen Zeust.
Az 1014. fejezet után szerintem mindenkinek az volt a véleménye egyöntetűen, mintha Oda felnyomta volna a sebességet. Az azutáni fejezet a szokásos felvezetés volt, Sanji ellenfelet kap, Zorot ellátják, Yamato húzza az időt. A mostani fejezet után újra az az érzésem, hogy Oda kapcsolat a tempón. Azok után, hogy Ulti ennyire szét lett alázva és PageOne vereségét is elkönyvelték, nem hiszem, hogy ezek után már újra látnánk őket harcolni. Továbbá Bao Huang is el lett fogva, szóval a mérleg eléggé kezdett most billeni. Bevallom meglepődöttségemben már azt is elképzelhetőnek tartottam első olvasásra, hogy ne lenne majd negyedik fejezet ezek után. A többi Repülő Hatos tag is lestrapáltnak tűnik, szóval kezdek félni. Én már csak azt nem értem, hogy miért rejtegeti Oda a többi Számot (nem lennék csalódott, ha többi valahogy összekaprná még magát), illetve a Big Mom Kalózok érkezése is aktuális lenne, mert ez a töketlenkedés már tényleg nem méltó egy Yonko legénységéhez.
Jövő héten sajnos szünet, azután is remélem, hogy kapunk 3 fejezetet zsinórban.
Hmmmm...
Hogyan állították magukhoz a Giftereket? Ők mikor ettek..?
Baby Chopper nagyon vicces, Zoro pedig megkapja a Senzut. Furcsa lett volna ha már nem harcol itt, de azért ez nagyon mesedélután már.
Amúgy valahogy éreztem, hogy a gumi gyümölcs fontos lesz, de ha ennyire az akkor Shanks legénységéből miért nem ette meg senki? Vagy vitték valakinek..?
Xebex, Joy Boy és Roger ereje messze nem tisztázott, lehet az övék volt? Bár Rogert én kizárnám, mert arról akkor már tudnunk kellene.
Azok a headlinerek, akiket Tama anno becsicskított Wanon osztogatták szét a giftersek között.
https://naruto-ku...ece/1004/3
Ebben a fejezetben volt pár negatívum, ami miatt nem tetszett.
1) Nem értem, hogy attól, hogy valaki a rossz/gonosz oldalon áll, az miért jelenti azt, hogy egyből piszkosan kezd el játszani? Ez volt Kaidonál és most a legtöbb emberénél, hogy nem 1v1ben akartak harcolni, hanem az embereikkel sunyulni. Ez elég nagy sablon és visszatetsző nekem.
2) Valahogy az sem fekszik nekem, hogy Who's Who-t most Rob Lucci féle embernek állítják be. Valahogy esélytelennek tartom, hogy Lucci erősebb lenne vagy egy szinten van Who's Whoval. WW ősi zoan gyümölcse alapból szívosabb, mint Lucci sima zoanja. Az eddigi kevéske alapján azt is úgy látom eddig, hogy WW jobban tudja hasznosítani a CP képességeket a gyümölcsével. A haki még kérdéses. Nekem Lucci amióta legyőzték eléggé egy felhypeolt karakter és nem teljesen értem az okát.
3) Sokan felhozták már, hogy a gumi gyümölcsnek fontos szerepe lett, ettől én sokáig tartottam és úgy tűnik nem volt alaptalan. Szerintem pont az volt Luffy varázsa, hogy nem a legopébb gyümölcs és ennek ellenére mit hozott ki belőle. Most, hogy ennyi idő után beadják, hogy valami nagy kutya is ezt a gyümölcsöt birtokolta kicsit blama. Kétlem, hogy Rogeré lett volna, mert az ennyi idő után tényleg orbitális nagy sablon lenne, amire szemernyi utalás nem volt. Maximum Xebec de szerintem inkább Joy Boy volt a használója és itt jön a másik problémám ezzel kapcsolatban, a párhuzamba állítás. Ez Narutonál még lement szódával, elég sok mangaka beadja ezt a történet vége felé, bíztam benne, hogy Oda ezt kihagyja..
Örülök, hogy pont nem ezután a fejezet után lesz szünet és várhatóan még jön 2-3 fejezet szünet nélkül, mert ez most nekem nem nagyon jött be.
Zoro helyzete számomra komolyan vehetetlen. Jön ez a csodagyógyszer, ami bár fejfájdítóan túlzás, az viccesebb, hogy elvileg következménye lesz ennek, egy olyan következmény, amin Zoro úgyis átfog lendülni könnyedén. Végül is miért ne? Ha kibírta a 2 Yonkou közös támadását, akkor miért ne bírná ki a kétszeresét? Hiszen ő Zoro.
Az előző fejezet óta bennem felmerült egy kérdés, ami már régóta érik a megválaszolásra... Az időugrás és a Haki debütálása óta szándékosan le vannak gyengítve a démongyümölcsök a Haki-val szemben? Vagy csak pusztán véletlen egybeesés? Ulti képes volt felállni azok után, hogy a Mama átlyukasztotta a testét a lelkecskék egyesült támadásával, de Page One azóta is ki van dőlve, mióta kapott egy nyaklevest tőle. Értem én, hogy az nem holmi ütés volt, de könyörgöm, akkor meg Ulti se álljon fel egy olyan támadásból, amiben egyébként szerintem már meg is kellett volna halnia. Nesze neked Yonkou hype.
És ez csak a legutóbbi példa.
Ugrás a fórumra: |