https://naruto-ku...ece/1006/5
Még mielőtt Big Momot le akarták lökni én már szentűl meg voltam győződve, hogy már Wano felett vannak. Itt látszik, hogy a Fuji már csak egy köpésre van és tekintve, hogy Wano nem egy kicsi sziget, így nem gondoltam alaptalannak. Azóta már eltelt kb. 7 fejezet, de én már inkább nem is mondok erre megérzést, mert ezek után már tényleg követhetetlen, hogy mindig tenger van-e alattuk.
Ha már szárazföld felett vannak, akkor nem tudom, hogy mennyit segítene Luffyn a becsapódás, kétlem, hogy valaki nem mentené meg és Kaidosat játszana. Amúgy én nem igazán izgulok azon, hogy ki menti meg Luffyt, mert elég sok jelölt van.
1) Marco
2) Yamato
3) Law bandája
4) Szalmakalapos flotta
5) Random valaki
Első kettővel nekem csak az a bajom, hogy eléggé lefoglaltak. Mármint Marco feltartja Kinget és Queent, igaz elég rég láttuk már, de kétlem, hogy otthagyná a többieket Marco. Yamato meg csak nemrég indult meg felfelé. Law bandája valószínűleg követi Onigashimát, szóval ezen nem lennék meglepődve. A 4) eshetőségnek kicsi a valószínűsége, de szerintem eszméletlen epic lenne, ha Luffy a flottával indulna meg Onigashima felé a követkeő körre. Mivel Odáról van szó simán benne van a pakliban, hogy valaki olyan menti meg, akire nem is gondolunk.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."