A healert mint olyat csak hasonlatnak szántam, bár az esetleges gyógyítás képessége még benne lehet a pakliban, mert a képessége alkalmassá teheti rá. Amúgy én sem gondolnám support karakternek Kidet, Killert és Lawt, de jelen esetben a yonkouk ellen mégis csak eme szerepet képesek betölteni, mivel Zoron és Luffyn kívül egyikük sem volt képes sérülést okozni nekik. Legalábbis látványosat semmiképp sem. Ha rangsorolnom kéne őket az alapján, hogy mennyi sérülést képesek okozni a két yonkounak akkor Luffy és Zoro után én Law-t tenném, de csak a gamma knife támadása miatt, mert az azért talán karcolt valamit belülről jelen ellenfelek esetében is. Aztán Kid és Killer között nem tudnék dönteni, mert egyikük támadása sem okozott sérülést ha jól emlékszem. Vagyis ott volt Killer fura támadása amikor Kaidot ekézte végig még a sárkány formájában úgy, hogy látszólag a hasán jöttek át pengéi, de azt azóta se tudom hova tenni. Kid meg hiába képes a király akaratára, mégsem tud kiemelkedőt nyújtani.
Ide kelleni fog az ébredés is, és akkor talán ő győzelmeskedik a szörnyeteg ellen.
Én jobban belegondoltam, és arra a döntésre jutottam, hogy az Ébredés sem egy nagy előrelépés, pláne Kaidou ellen. Doflamingo is aztán nagyon sokat ért az Ébredéssel, vagy Katakuri.
Őszintén szólva egyikőjük sem tudott eddig még olyan támadást mérni Kaidou-ra, ami komolyabb fejfájást okozott volna neki. Legyen szó bármelyikük támadásáról, kutya baja nem volt. Leporolta magát, aztán ment tovább harcolni.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Sajnos már nem találom a jó 3 éves "zorónak bizony van hódító hakija" vitás hozzászólásomat, szóval így megelégszem a legutóbbi (már az is volt 2 éve) "énmegmondtam"-om újboli idézésével.
Az utolsó panelekre nem figyeltem, mivel mondtátok, hogy ez a Haki arról szól, hogy magát a Megfélemlítés Színével veszi körbe a Testét.
Ennek kimondottan örülök, mert már magát a Királyok akaratát kevés ember tudja használni, és még abból a kevésből is csak páran tudják ezt a műveletet megtenni. Tehát ez egy eléggé egyedi ,,technika", vagyis ez Luffy aduásza. (Meg majd az Ébredés, amiről még a feltételeket nem tudjuk.)
Saját vélemény: Szerintem luffy most nyerni fog egyetlen egy dolog miatt...Mivel megígérte hogy nyer, és eddig sose hazudott e téren, szóval ja ha vissza emlékszek volt valami ilyesmi, hogy amikor ezt kijelenti akkor gyakorlatilag már megvan az eredménye a harcnak.
Az 1010. fejezet olvasása közben az a gondolat született meg bennem, hogy a Ryuo lehet, hogy a király akarata amivel bevonják a fegyverüket/testrészüket?
U.i.: Köszönöm.
Köszönöm a munkátokat!
Egyre epikusabb lesz ez a harc! Így, hogy BM-ot leválasztották, jöhet a klisés, de a One Pieceben megunhatatlan 1v1.
Prometeus kérésére is kiváncsi vagyok. Ha Kid és Killer páros is mutat valami újat, akkor elégedettebb leszek, mert elég fontos mellékszereplők, a jövőt nézve.
Law szerintem egyáltalán nem haszontalan. Az előző fejezetben is, meg most is kihozta Zorot a képességével.
Viszont végre sikerült megsebezni Kaidot. Zoro 500 fejezetenként behozza az Ashurát és megvág egy yonkout. Ennyit a találgatásokról, hogy neki is van-e Haoshokuja vagy sem. Remélem azért későb valaki megtanítja, hogy hogyan kell használni.
Másik taány, amit teljesen máshogy képzeltem az, hogy hogyan konvertálják át fizikai sebzésként. Amikor Shank megmutatta a Moby Dicken azt hittem egy egyszerű területsebzése van. De, hogy bevonni vele az ütéseid ! Plusz Kaidou még ki is fejti, hogy ez nem mindennapi. Vajon ő vagy Big Mom tudja használni?
Kaidou hibridformája eleinte furának tünt, de egyre jobban néz ki.
Maga a győzelem, hogy fog kinézni? Egyáltalán ha lesz. Pl Kaidounak eddig nem sikerült meghalnia, pedig már sokszor kikapott erősebb ellenfelektől. Még ha Luffy ki is üti, ott marad a szigeten. Nem tud elmenekülni, de bezárni se tudják, mert ahhoz meg túl erős. Még ha Luffy logikáját is nézzük, egy yonkout nem hiszem ki tudna ütni másodszor is. Talán Big Mommal szemben a csata patthelyzet lesz és kiegyeznek. Majd BM távozik WanorólKaidou és legénységért (King megtettszet neki, ugebár) cserébe?
Valószínüleg leközelebb visszatérünk a lenti csatákhoz és azokon lesz a hangsúly. Azok is érdekesek lesznek. Az erőszintek még mindig nem világosak. Ulti és Paypay erőben lekörözi Namit és Usoppot, oda várok valami erősítést. Mivel ez még mindig egy shonen, nem hiszem, hogy túl sötét kimenetele lenne.
Az 1010. fejezet olvasása közben az a gondolat született meg bennem, hogy a Ryuo lehet, hogy a király akarata amivel bevonják a fegyverüket/testrészüket?.
Szerintem nem. Eddig az jött le, hogy a Ryuo a fegyverzet színe, csak máshogy hívják. Mint pl Skypean a megfigyelés színét Mantrának nevezik. A király akaratás megoldást, eddig csak White Beard vs Roger harcnál láttuk, meg most Luffynál. Esetleg még be lehet magyarázni, hogy Rayleigh ezt használta, hogy kiüsse az elefántot Rusukainán. Szóval ez a technika még nincsen megnevezve. De javítsatok ki ha résszul gondolom!
Szerkesztette: saurs - 2021.04.13. 22:56
En ugy gondolom hogy a Royuu amit Luffy tanult a bortonben segitette ahoz hogy rajojon hogy tudja a kiraly akaratat fizikai formaba onteni a teste korul , mivel ugye Royuu ugyan ezt teszi csak a fegyverzet hakiival amit Luffy ugye meg mindig nem birt ugy hasznalni ahogy szerette volna viszont A kiraly akararat sokkal jobban tudja iranyitani .
Szoval a Royuu az alapot adta hozza de ezba tamadas teljesen mas szinten van mint az habar a hatas ugyan az belul sebez .
Szerintem Shank az egyik aki tudja használni ezt a formáját a hakinak. Mert ha úgy nézzük nincs gyümölcs képessége és mégis a 4 yonkou egyik tagja és még a tengerészet se nagyon alart vele újat húzni. Javítsátok ki nyugodtan ha valaki másképp gondolja de így kicsit most ár logikusabb hogy hogy lehet ilyen szinten