Wow, szerintem ez egy 10/10-es fejezet volt. De az egész Onigashima act-ra el lehet mondani, hogy nagyon jó dolog most One Piece fannak lenni, egy-két kivétellel minden egyes fejezetben van valami, ami egészen komoly, vagy egészen hype. A rajzolásról nem beszélve, ebben a fejezetben kifejezetten
Orochi szerintem biztos, hogy nem halott továbbra sem, neki sokkal jelentőségteljesebb kell legyen majd a halála. Fukurokuju sem tűnt annyira megrázottnak. Ellenben nekem nagyon kielégítő volt látni Kinemonékat, ahogy sárba döngölik Orochit.
Az erőviszonyokra meg egyedül Zoro blokkolását érzem neccesnek, az tényleg egészen hihetetlennek tűnt, de hát kérem, ez One Piece, a karakterek harcról-harcra erősödnek, ez van már 900 fejezete biztosan, ráadásul itt most Zororól beszélünk, akinek nyilvánvalóan szinteket kell lépnie ebben az arcban (bár ez talán az összes Szalmakalaposra elmondható valamilyen szinten, de talán leginkább Zororól (Luffyn kívül persze, bár ha az harmadik felvonás kezdetét vesszük kiindulópontnak, akkor talán még Luffy állt a legjobban a szükséges erőszinthez )), nekem nincs vele problémám, főleg, hogy nagyon úgy tűnik az utolsó panelek alapján, hogy Zoro a végét járja. Big Momot csapatmunkával tették el ez útból, ráadásul Big Mom eddig sem az a karakter volt, akit ne lehetett volna meglepni-megfogni trükkösen, és még mindig itt van Kaido (akinek a hybrid formája szerintem nagyon jól nézett ki akció közben, ha esetleg az előző fejezet végén látva egyeseknek nem is hozta az elvárásaikat)... ha Zoro kidőlne (és Luffy is elképesztőnek kinéző támadást kapott be), akkor még valószínűbbé válnának szerintem azok az elméletek, hogy az Onigasihma-raid kudarccal fog végződni, és majd újra kell szerveződniük. De majd meglátjuk.
10/10, és én nem szoktam ezeket csak úgy osztogatni Még csak általában nem is az akciódús fejezetek a kifejezett kedvenceim, de ezt most az első oldaltól az utolsóig, hát szerintem nagyon odatette Oda.
Szerkesztette: Jon - 2021.04.02. 17:05