Köszönöm szépen a fordítást! Nagyom izgalmas fejezet volt.
One Piece manga
Sziasztok, köszi a fordítást nekem tetszett ez a rész.
Pár dolog ami Chopperrel kapcsolatban tetszett:
- Ahogy Qeent oktatja az haláli főleg amikor ezt mondta. [img]https://ibb.co/5GyhNrM[/img]
Erről kicsit enyhén szólva a koronás dolgok jutottak eszembe.
-ohh istenem mekkora csicska lángost lekevert neki és utána azok a fejek a többitől mert mind Tanukizta
Az Odenes dologra meg kíváncsi vagyok hogy lesz meg magyarázva mert nem tudok elfogadni akármilyen magyarázatot, ha őt is feltámasztotta Goku a sárkány gömbökkel akkor szomorú leszek.
Köszönöm a munkátokat!
Nekem tetszett a rész. Még az is, hogy Hyougorou nem halt meg végül. Elég fontos karakter Luffy fejlődése szempontjából. Egy szebb halált érdemel, ha megtörténik. Szamurájhoz illőt. (De jó lenne, ha így működne a vakcinázás, mint, ahogy Chopper sensei csinálta )
Az, hogy az erőből és felelemből összetartott 100fenevadkalózbanda szét fog esni és egy részük átáll, várható volt szerintem. Ha jól emlékszem itt a forumban is volt már róla szó az Arc elején.
Azok az arcok viceesek voltak, főleg Drake-é.
A CP0 reakciója tetszett, kiemelik, hogy valószínüleg instabil Momo gyümölcse. De az is lehet, hogy csak Vegapunk, jó tudóshoz híven nem volt vele megelégedve és dobta a kukába a projektet. Közben meg semmi baja! Remélem Momonosuke ura lesz egyszer az erejének, nem csak össze-vissza repülget, meg felhőket idéz!
Oden megjelenése, még ha hamis is, szerintem egy jó húzás volt. Ha hamisítvány, legalább erőt ad a Hüvelyeknek, hogy összeszedjék magukat. Ha meg igazi, akkor meg van oldva az erősítés! Bár ebben az esetben remélem nem veszi el Zorotól az Enmat.
Mindenesetre bárhogyan is alakulnak az események, úgy gondolom nem fogunk csalódni. Oda történetvezetése mindig tartogat meglepetéseket.
99% hogy Kanjuro az, mivel a mesterét elárulta Kaido így az elsődleges célja a bosszú. A bosszú teljesítéséhez pedig sok szövetséges kell és látta, hogy a hüvelyek félhalottak, ezért ápolta őket és Odennek való átváltozásával pedig motiválja őket a harcra.
Aztán erre fény derül és a végén megbocsátanak neki...
Igen, sejthető volt, vannak ellene és mellette is. Nagyon várom, hogy megtudjam. Van abban valami, amit mondasz Tapion-sama, ugyanakkor az is mérlegen van, amit Zuki mond, hogy mivel elárulták őket így bosszút áll. Nem az első pálfordulás lenne (lsd. Nico Robin, vagy akár most Kaido seregének egy része ). Egy biztos annak nagyon nem örülnék, ha az igazi lenne ...
Zuki írta:
99% hogy Kanjuro az, mivel a mesterét elárulta Kaido így az elsődleges célja a bosszú. A bosszú teljesítéséhez pedig sok szövetséges kell és látta, hogy a hüvelyek félhalottak, ezért ápolta őket és Odennek való átváltozásával pedig motiválja őket a harcra.
Aztán erre fény derül és a végén megbocsátanak neki...
Bízom benne, hogy olyan megoldása lesz ennek az Oden-es dolognak, amire egyikünk sem számít. ha egyáltalán lesz rá válasz a kövi fejezetben.
Mekkora troll lenne már , ha mondjuk a hüvelyek csak úgy visszatérnének a csatamezőre, és csak Wano vagy a "felvonás" végén kapnánk rá valamilyen magyarázatot
Na meg is jött az új fejezet: https://www.manga...piece-1008
Most csak gyorsan végig lapoztam az egészet, végig Kaidou hibrid -formájára voltam kíváncsi, mivel itt sokkal szebb minőségben van, mint a RAW-ban. Kicsit másra számítottam, de végülis egész jó lett ez a hibrid -külső is
Remélem, hogy a következő fejezetben láthatjuk hőseink hogyan veszik fel a versenyt a két szörnyeteg-gel.
Ebben a fejezetben engem leginkább Momonosuke Luffy állapotával kapcsolatos megjegyzése keltette fel a kapcsolatomat. Mégis honnan a fenéből tudhatna erről ilyen távolságból.
Na már most szerintem valami kapcsolat lehet Momo és Kaidó tudata között a gyümölcseiknek hála. Már az előző fejezetben a CPO elszólás is megerősitette bennem hogy nem olyan egyszerü Momo helyzete mint elsőre látszik, de a mostani fejezet után érlelődik bennem a gondolat, hogy Momonak még kulcsszerepe lehet Kaidó legyőzésében. Bár azt még nem tudom hogyan.
Ugrás a fórumra: |