Hú de király volt ez a rész is. Nagyon tetszik, meg megvolt azért a hangulat.
Amúgy durva, de mekkora hajója van már a palinak!?
http://www.czkrys...koraxd.jpg
Hány Hajrudin férne fel? DD
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Hú de király volt ez a rész is. Nagyon tetszik, meg megvolt azért a hangulat.
Amúgy durva, de mekkora hajója van már a palinak!?
http://www.czkrys...koraxd.jpg
Hány Hajrudin férne fel? DD
Jó rész volt szerintem is.
Bár azért az elején eléggé monoton és unalmas volt azt nézni, hogy Fujitora "eljátszadozik" a romokkal. Azután Fujitora jelenete nagyon átjött. Régen mondtam már ilyet, de ez most volt olyan jó mint a manga, sőt lehet, hogy jobban átjöttek a dolgok.
Amúgy a rajzolás most szerintem nagyon jó volt, most az animálássál voltak kis gondjaim most így hirtelen a menekülésnél Hajrudin futását tudom felhozni. Amit meg leműveltek, amikor a lakosok kifutottak a kikötőhöz az elképesztő volt. Miért nem lehetett ilyen színvonalúra megcsinálni a Gyojin történetszálnál a százezres tömeget? Ott egyáltalán nem jött át, most viszont itt Dressrosánál még egy kicsit sokalltam is.
A rész végére meg nem tudok mást mondani, epic volt.
UUUU emberek ez a rész
Nem is emlékszem mikor csináltak utoljára olyan epizódot,ami miatt elakarom felejteni az adott fejezetet,hogy animében élhessem át először
de ez most olyan volt
Kitűnő munka.A szemem ráolvadt az animáció minőségére :3
Az ostok és a szinkronok is nagyon hozzájárultak az érzelmek áthozatalához.Ha ezt a színvonalat tudnák tartani.....világbéke lenne én azt mondom
Érdekes nekem nem ütött akkorát.
A mostani rész is tetszett.
Most kb. csak annyi negatívumot tudok mondani, hogy unalmas volt, ahogy az elején húzták az időt. Összességében korrekt volt a rész, voltak apróbb hibák, de azok már mellékesek.
Mit is mondjak a fillerhez. Hát igazából a kisebbik jót kaptuk, jobban örültem volna a szünetnek. Elvileg új openinget is kapunk szóval marhára kíváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani. Ezek alapján én nagyjából egy 25 részre tippelnék, amit azért kevésnek tartok. Azonban a túl hosszú filler meg már annyira irreális és unalmas lenne, hogy ezért lett volna jobb a szünet.
Nem akarom elvenni senkinek se a kedvét, de ne számítson senki se nagyon megváltásra a fillerek után. Nagyon sokáig kell ahhoz fillerezni, hogy egy rész két fejezetet dolgozzon fel, minden résznél még a másfél fejezetet is soknak tartom így. Plusz Oda betegeskedése miatt 3-4 hetente elmarad egy fejezet, azt is számoljuk hozzá. Ez nagyon ideiglenes megoldás, mondhatni tűzoltó módszer.
Hiei-vel egyetértek teljesen Bartolomeoval kapcsolatban. Félek, hogy a filler végére megfogom utálni a karakterét.
Azért remélem, hogy majd amikor visszatérünk az eredeti történetszálhoz, akkor is kapunk új openinget.
Egész pontosan négyre tippelnék, ugyanis a filler arc (Silver Mine) a GOLD mozifilm előzménye lesz, és egész pontosan 4 vasárnap van hátra július 23-ig (+ 16-án ugye jön a 11. TV Special, szintén a GOLD előszele).
Ne feledjük, hogy ugyanígy volt:
#STRONG WORLD film előtt 2009. november 15. - 2009. december 6. között jöttek a 426-429. részek, melyek felvezették a 2009. december 11-én debütáló filmet (Little East Blue arc, az Impel Down arcon belül http://www.naruto...page_id=54 )
#Z film előtt 2012. december 2. - 2012. december 23. között jöttek az 575-578. részek, melyek felvezették a 2012. december 15-én debütáló filmet (Z Célja arc, a Punk Hazard arc előtt http://www.naruto...page_id=54 )
Nem mellesleg, már kijött a
Komolyan mondom nem normális, amit már az animével csinálnak. Kezdjük az openinggel. Ennyire semmitmondó és gáz opening se volt azért mostanában. A nagy részében látjuk, ahogy játszanak és ökörködnek, hmm.. nagyon sokatmondó.. mikor azt hinné az ember, hogy a lényeghez érünk bedobnak olyan ökörséget, hogy Luffy Kaidou ellen harcol. Úristen nem korai ez még egy kicsit...?! Majd kb. az utolsó 10 másodperc arról szól, amiről valóban kellene, de akkor leerőszakolnak mindent a torkunkon, nem is ez a baj, csak nem 10 másodpercnek kellene erről szólnia.. A zenéhez meg annyi, hogy a lehető legrosszabb, szerintem abszolút nem illik a One Piecehez..
A rész eleje jó volt, amiben a mangát dolgozták fel, de amit utána kaptunk... Az szokásosan gáz lett, főleg, hogy ilyenek beadnak egy olyan tank legyőzése után mint Doflamingo.. Elhiszem, hogy ilyenkor már nehezebb fillert csinálni még ha csak 4 részt is, de legalább egy kicsit erőltetnék meg magukat. Én még nem éreztem magam ilyen kellemetlenül One Piece nézése közben.. A többet a részről inkább nem írok. Eddig is szünet mellett álltam, ez ezután sem változott, sőt már önmagában az se segítene. Csapatot kellene már ott cserélni, mert szégyen amit csinálnak már.
Elnézést a kiakadásomért, de ez most nálam nagyon kiütötte a biztosítékot. Ha nem tudnám, hogy a fillerek után milyen jó részek jönnek, azt mondanám abbahagyom az animét. Bár félek azokat is, hogy fogják megcsinálni...
Szerintem az előző 2 volt minősíthetetlen. Főleg az utóbbi. Ott a zene tényleg borzalmasan gusztustalanul nem illett sem a One Piecebe, sem bármely más zenei világba.
Ez az új most azért egy fokkal jobb. Képileg valóban eléggé filleresített. A Crazy Rainbow Star openinget juttatja eszembe.
Azt a sötétebben árnyalt jelenetet meg nem is igazán értettem. Mintha 2 hatalmas dolog lépne ki a füstből. Az egyiket vágjuk, de mi/ki a másik?
Na meg igen, Kaidou az minek kellett ide?: DD
Filler részek eddig se voltak részletesen kidolgozva, nekem azért tetszett, legalább egy kis betekintést nyerünk Barto múltjában. Továbbá egyre inkább gyanús h Barto egyáltalán kannibál-e, vagy csak egy rossz pletyka róla. Tény h szereti kínozni a rossz fiúkat és valszeg ebből ragadt rá ez a jelző.
Ugrás a fórumra: |