Pontosan. Dressrosa kegyetlen lassú volt. Zounak meg ezerrel pörög minden egyes fejezete, a mai is. Teljesen egyetértek Hiei-vel, váááh, hihetetlen mostanában a manga
Szóval. Információ áradat, part2. Most már 200 fejezetnyi infót tudtunk meg csak Zou-n, és szinte nem is túloztam
Érdekes volt a minkek meséje...bár nem igazán értem, hogy mit kerestek Fehérbajusz hajóján, és miért mentek át Rogerére? Nem volt tiszta ez a rész. Viszont érdekes volt látni a sok régi, nagy nevet így összekapcsolódva Annak külön örülök, hogy az sem lett áthúzva, amit még Crocus mondott anno. Kicsit kényelmetlenül éreztem volna magam...légből kapottnak éreztem volna. De így nincs vele semmi problémám.
Nami meg Luffy nagyon vicces volt Mostanában Oda szereti bókokkal kényeztetni a csapatot
Aztán Marco. Húh. Nem is tudom elmondani, hogy mennyire örülök. De tényleg. Nagyon király karakter, és nagyon epic lenne (nem szeretek ilyen szavakat használni, pláne nem egymás után, de egyszerűen tényleg...), ha Luffy oldalán harcolna egyszer.
Merthogy biztos vagyok benne, hogy él. Amúgy amikor azt mondták, hogy mind eltűntek...rögtön az jutott eszembe, hogy Feketeszakáll nyelte el őket. Nem lepne meg, ha csak Marco élne...persze még mindig valószínűbb, hogy együtt bujkálnak valahol.
Éés akkor mennek végre Sanjiért...és úgy néz ki, hogy akik hiányoztak Dressrosáról. Ez mondjuk így eléggé kiszámítható volt. Mindenesetre nem lehet hatalmas fordulatnak hívni, az biztos.
És Jack megtámadta az elefántot.
És Luffy hallja a hangját (legalábbis valószínű, hogy Zunishának), és így biztos, hogy segíteni is fog neki. Így pedig kinéz egy Luffy vs Jack.
2 hét múlva.
Szóval a dolog így néz ki:
Mindenki----->Jack ellen
--------------------------------------
Luffy+Pekoms+Nami+Chopper+Brook----->Sanjiért, Big Mom-hoz
Nekomamushi+pár mink----------------------->Marcoért---->összefuthatnak Weeble-vel (Inu meg gondolom Zoun maradna....ha marad valami Zou-ból...)
Szamurájok--------------------------------------->Wano-ra
Zoro+Robin+Franky+Usopp+Law----------->? Lófrálnak a tengeralattjáróval, vagy elmennek a szamurájokkal, vagy esetleg Neko-val tartanak? Nem volt világos ez sem.
---------------------------------------
És mindenki Kaidou ellen.
És akkor még mindig csak egy Yonkounál tartunk (+ki tudja mi lesz Big Mom-mal) és maximálisan 3 Red Poneglyphel.
És egy csomó minden levegőben van hagyva, megint.
Még hogy közel van a vége XD