Igen, az azt jelenti, hogy 400 milla fölött van a vérdíja Hogy pontosan mennyi, azt nem tudjuk.
One piece egyéb
Na ilyet se látni minden nap!xD
https://www.youtu...5skMKpYLd4
https://www.youtu...R-skC9E9zA
One Piece Opening 6 - Magyarul!
Szerintem nagyon jó lett.
Ez nagyon jó lett. Ritmusos és fülbemászó. Király!
Ez elgondolkodtatott, hogy annyira megnézném magyar szinkronnal a One Piecet. Tudom ez csak álom, de én kifejezetten szeretem azokat az animéket, amik szinkronosak. A magyar szinkron szerintem kiemelkedő és ez nagy részben a kiváló szinkronszínészeknek köszönhető. Én pl a sima Narutot mai napig, ha visszanézek részt azt szinkronosan teszem, de imádom a Yu Yu hakusho, Slayers, Inuyasha, Full Metal Alchemist és a Full Metal Panic szinkronját.
Azért van különbség az A+ szinkron és a többi között. Azok minőségi munkák profi stábbal. A többi igénytelen Animax munkái kritikán aluliak voltak. Naruto is már vegyes lett, viszont Fmp például kiemelkedően jó volt. Ez igaz a Yuyu Hakushora is.
Még a Dragon ball is teljesen korrekt volt. Látszik, hogy az Rtl klub is rendelkezett megfelelő tudással és pénzel
Igen a Naruto valóban vegyesre sikerült. Pl Sakura egyik szinkronhangja sem tetszett annyira. De volt néhány borzasztóan jó, főleg főbb a felnőtt karaktereknél szinte kivétel nélkül. Személyes kedvencem Jiraya, de kakashi, Gai, Tsunade és Orochimaru is nagyon jó volt.
Ami miatt igazából jónak tartom a magyar szinkront, hogy a japánhoz hasonlóan szépen hozzásimul a karakterekhez a hang és természetesnek hat. Persze itt is vannak kivételek, de hát ez mindenhol így van.
Viszont pont emiatt én nem tudok nézni semmilyen animét angol szinkronnal. Nekem bántja a fülem egyszerűen. Pedig már próbáltam nézni One Piecet, Naruto Shippudent és még sok mást angolul.
Hiei
Szerencsére az én gyerekkorom még az A+ időszak volt, az Animaxszal csak futólag találkoztam.
Én most már teljesen egyetértek veled azzal amit régebben mondtál hogy a legerősebb Parancsnokok Admirális szinten vannak.
Így a jelenlegi erőviszonyokat kb. így látom.
Luffy G2 és G3 kb. Oven és Daifuku de lehet némileg alattuk.
Doffy (jelentősen felettük)
Perospero (némileg Doffy felett)
Doffy Ébredés (alig Craker alatt de lehet hogy egyenlőek)
Cracker (Parancsnoki szint, ha jól tudom nincs Ébredése)
Smoothie (Parancsnoki szint, nem tudom van-e Ébredése de nélküle kicsit erősebb Cracker-nél)
Katakuri (Parancsnoki szint, Ébredés nélkül kissé erősebb Smoothie-nál)
Luffy G4 (jelentősebben erősebb Katakuri-nál de időkorlát miatt Cracker-t se képes legyőzni)
Katakuri Ébredéssel és Admirálisok (sokkal erősebb Luffy G4-nél)
Smoothie ha van Ébredése akkor Luffy G4 és Katakuri Ébredése közé tenném valahova.
Luffy-t G4-el és Ébredéssel az Admirálisok és Yonkouk szintje közé saccolnám.
Persze ez bármikor megváltozhat de jelenleg így tartom reálisnak
Georgesama írta:
Valaki eltudná magyarázni mitjelent a ébredés mert nem értem köszi
Ugye a különböző típusú gyümölcsök (logia, paramecia, zoan) egy bizonyos képességet adnak az embernek, pl. gumivá vagy tűzzé válik a használó. A felébredt gyümölcshasználó azonban ezen képességét tovább fejlesztheti, tehát egy magasabb szintre léphet a gyümölcse, és ez az ébredés. Tulajdonképpen egy lappangó, "alvó" képesség, ami bizonyos követelmények teljesítése után (ezekről eddig semmit sem tudunk) felébredhet. Eddig csak a paramecia típusú gyümölcsöknél tudjuk, azon belül is csak azoknál, akiknek a teste valamilyen anyaggá alakul át, hogy ez milyen plusz erőt ad: a felébredt "anyagi paramecia" gyümölcshasználó képes a környezetét ugyanolyan anyaggá változtatni és irányítani, mint amilyen anyagból a teste áll.
- Doflamingo teste fonalakból állt, így képes a környezetét fonallá alakítani, azt irányítani, abból támadást létrehozni stb.
- Katakuri teste mochi, így bármilyen környezeti elemet mochivá képes alakítani.
De még nem biztos, hogy az "anyagi parameciák" csak erre képesek, mert pl. Katakurinak elég furcsa képességei vannak, ami más jellegűnek tűnik, mint a környezet manipulálása, de mégis úgy látszik, mintha a felébredt gyümölcse miatt tudná ezeket használni. Tehát lehetséges például, hogy valamilyen módon a felébredt gyümölccsel a saját testedet is tudod manipulálni, vagy például a semmiből létrehozni olyan anyagot, amelyből a tested áll. Vagy ha nem is a semmiből létrehozni, de mondjuk a testedtől eltudod különíteni az adott anyagot és azt tudod formálni. De ez a bekezdés csak spekuláció, még keveset tudunk.
A többi parameciáról semmit sem tudunk, de egészen biztos, hogy más lesz a környezet felébresztésénél, hiszen Bon-chan pl. Zorová alakítja a környezetet? Nyilván abszurd.
Tudjuk, hogy zoan gyümölcsöknél más a felébredés mikéntje, és hát itt is elég nevetséges volna, ha a használó például zsiráffá alakítaná a környezetét. Itt valószínűleg arról lesz szó, hogy sokkal erősebb lesz a használó, de hogy milyen módon azt nem tudni, de biztosan lesznek meglepetések.
Logiákról semmit sem tudunk.
Nagyon szépen leírtad de annyit javítanék rajta hogy Doffy teste nem fonalakból állt. Doffy "termelni", létrehozni tudta a fonalakat a testéből.
A spekulációs bekezdésedhez annyit tennék hozzá hogy Katakuri testének szétválasztása elvileg a speciális Paramecia-ságából fakad és nem az Ébredésből.
A fánkos képességére meg van egy teóriám. Lehet hogy a levegőt változtatja mochi-vá?
Bentham (Bon Clay) szerintem a környezetét is le tudja másolni és átalakítani az Ébredéssel. Pl.: Üres szobáról azt láttatni hogy egy kínzókamra.
Zoan esetében láttuk Impel Down-ban a Démonőröket bár ha jól emlékszem ők Felébresztett Zoan-ok voltak ami nekem külső kényszerre utal. Pl.: Vegapunk kísérlete a mesterségesen kivitelezett Ébresztésre?
Ugrás a fórumra: |