A válaszaiddal egyetértek, azt hiszem minddel. Ilyen is ritkán van
Jack vs Doffy - Cracker, a látottak alapján egy kicsivel erősebb, mint Doffy. Szóval szerintem Doflamingo nem sokkal, de a főtisztek alatt van, ráadásul Jack sokkal jobban és részletesebben fel lett vezetve, mint Cracker, szóval gondolom jóval fontosabb szerepe is lesz a későbbiekben, ergo erősebb is, mint Cracker.
Úgyhogy pusztán logikailag Jack. 60-40%.
Sabo vs Fujitora - szerintem...eldönthetetlen. A kis Dressrosai összeröffenésük alapján is, meg amúgy is. Én ezt mondanám döntetlenre, úgy, hogy nem sokat ismerünk egyikük erejéből sem.... de már csak logikalag is hasonló erejűek kéne legyenek. A forradalmi sereg alvezére egy admirális erejével rendelkezhet.
Croco vs Law- ha Croco nem erősödött meg jelentősen, akkor egyértelműen Law. Ha meg igen, akkor ki tudja. Oda-n kívül jelenleg senki.
Robin vs Diamante- szerintem... Robin. Amilyen lazán fogta le Cavendish dühöngő formáját, aki meg lazán elintézett egy másik tisztet (akinek már a nevére sem emlékszem, látszik, milyen mély nyomott hagyott Doffy csapata Doffyn kívül)... Remélem, hogy Robin. Nem mondom, hogy simán, de remélem, hogy már van ezen a szinten. (Merthogy ez nem igazán nagy szint...).
De igazából ezt sem tudhatjuk, csak abból az egy jelentből indultam ki én is.
Sengoku vs Jozu... szerintem Sengoku, szintén szorosan, de ő biztos legalább egy admirális erejével rendelkezett... Jozu meg kikapott egy admirálistól.