Köszi a fordítást, szuperek vagytok!
Sanji most melyik helyre ment végül szerintetek?
One Piece manga
Vegyes érzéseim vannak az új fejezet után.
- Szerintem senki sem hitte el,hogy Hyogoro meghal. Sajnálatos,mert azért én személy szerint elvárom,hogy legyen veszteség egy nagy háborúban. Ne fairy taileskedjünk. Chopper menő volt a pofonjával, de azért legyőzni nem ő fogja Queent
- A CP0 megjegyzése érdekes volt.
-Nincs az az Isten,hogy az tényleg Oden. Mármint ez az opció szinte lehetetlen és idegesítő lenne. Kicsit azért félek persze
Hát ha az tényleg Oden, akkor a One Piece olyan történelmi mélypontot ér el amit max Trianonhoz tudnék hasonlítani. Van valakinek bármi ötlete mi a 3.14csa folyik itt? Az egyetlen használható ötletem, hogy Bon-chan az, vagy legalábbis az ő képessége, de ez legalább 100 másik kérdést vet fel bennem. Mi lesz a következő? Megjelenik Roger? Agyfasz!
A) Btw Hiyori pontosan ott maradt, ahol Onimaru van. Valszeg ő változott Odenné, és ezzel akarják bátorítani a csatára a Hüvelyeket.
B) Vagy Kanjuurou szopatja őket, és le akarja törni a moráljukat.
Más verziót nem tudok elképzelni, max a korábbi bábos teóriám lehet egy C opció szerintem.
Igazi Oden, Catarina Devon vagy Bon Clay kizárt dolog, hogy itt legyen.
Igazi Oden lehetséges, de nem tartom jó ötletnek. Oda korábban azt nyilatkozta, hogy Luffy találkozni fog egy kalózlegendával. Ez lehetne Oden.
Bon Clay lehetetlen. Neki meg kell érintenie azt a személyt, akinek fel akarja venni az alakját, így ő nem tudja felvenni Oden alakját. valamint nem hiszem, hogy meg tudott volna szökni Impel Down-ból.
Catarina Devon szintén lehetetlen. Tegyük fel, hogy nem szükséges megérintenie a személyt, elég látnia. Ha látta is már Odent, akkor legfeljebb 20 éve láthatta, tehát ha az akkori Oden alakját vette volna fel, akkor az Enmát is látszatra lemásolta volna. Odennek viszont egyértelműen más katanái vannak jelenleg.
Onimaru a legesélyesebb. Oden alakját simán fel tudja venni, kardot nem tud másolni, így magához vett két random kardot.
Kanjuuro rajza szintén nem lehetséges. Ha Odent akarta volna lerajzolni, akkor az eredeti kardjai lettek volna nála, plusz a ruhája is most hosszabb, mint eredetileg volt. A másik dolog, a rajzai tudnak hangot kiadni, de nem rémlik, hogy beszélni is tudtak volna.
Amúgy Oda szándékosan jól összezavarta az olvasókat. Egyrészt, Oden lába alatt ott van az a füst, ami átváltozási technikára utal. Másrészt Oden más ruhában van, plusz más katanák vannak nála, ami meg ellent mond egy másoló technikának. Mert ugye, ha lemásolsz valakit, egy az egyben másolod le. Szóval én tippelni nem fogok, mert bármi lehetséges.
Oden ruhájához annyit hozzáfűznék, hogy amikor visszatért Wanora, akkor hasonló hosszabb ruhát viselt. Szintúgy, amikor megindultak Kaido ellen, a harc megkezdése előtt már rövid ruhája volt. Szóval vagy felhajtotta (ami szerintem valónínűbb) vagy Oda bakizott.
Nem vagyok meglepve, hogy Hyogoro megmenekült, de elvártam volna legalább az ő halálát. Pláne amennyire belengedezték már egy ideje. Na mindegy, legalább ennek a vírusos időhúzásnak vége és lent is jobban egymásnak esnek majd. Amúgy szánalmas mennyire szét lettek verve a szamurájok és a ninják Kaido oldalán, azért több potenciál lehetett volna bennük, mint a szokásos gyenge bohócoknál. Hoteiből többet néztem volna ki, mondanám, hogy Fukurokujuból is többet nézek ki, de nem élem bele magam. Bezzeg a Waitersek bármennyi golyót felfognak, miután átálltak. Sokkal jobban örültem volna, ha jönnek még valakik mennyiségben a jó oldalra, mert ez az izzattságszagú átállítgatásnál nincs undorítóbb... Gyakorlatilag Queen már könyörgött nekik, hogy álljanak át, tálcán kínálta nekik az embereket... Amúgy King hova tűnt? Ameddig Marco lefogta Queent tiszta célpont lehetett volna neki.
A CP0 szál elég érdekes, nem bánnám, ha kapnánk tőlük információmorzsákat. Biztos vagyok benne, hogy lesz még itt nekik komolyabb szerepük.
A végére meg csak azt tudom mondani, hogy be kellett rakni valami wtf momentumot, hogy két hétig fenntartsa a vitát. Szerintem is Onimaro-Hiyori van a háttérben, elég komolytalan lenne, ha Oden sértetlenül visszatérne. Erre nem igazán látok esélyt.
Meg elgondolkodtató, hogy ez most miért is kellett?
Nem lenne jobb, ha Sanji végre berserk módba lépne, és Marco-val együtt harcolnának King -és Queen ellen? Vagy Jinbei -és Who' Who küzdelmét láthatnánk, ami esetlegesen nagyon príma lehet?
Olyan mintha Da húzná az időt... de miért is? Ebben a háborúban két Yonkou ellen kell felvenni a harcot a többieknek, és ez a háború sokkal nagyobb kellenne, hogy legyen, mint a Marinefordi.
Ehhez képest eddig ez egy nagy 0.
Köszi a részt!
Viszont ez még mindig csak a 3-ik felvonás nem? Valószínű lesz még egy ezen kívül, tehát koránt sincs vége Wano-nak.
Mellesleg ha jobban belegondoltok Marineford sem volt nagyobb durranás harc szempontjából, rengeteg offscreen csata volt amit pl szívesebben néztem volna mint Oars Jr. vergődését (Ace kuuuuun ) Shanks is csak a végére futott be "rendet rakni".
Itt ha még sztori vonalon nem kerültünk előrébb a csata már most nagyobb volumenű és kb csak a közepénél járhatunk. Szóval én bízom még benne, hogy megkapjuk a harcokat.
Viszont valóban rettenetesen frusztráló, hogy gyojin sziget óta nem láttunk kb normális 1 vs 1-et a szalmakalaposok közül senkitől kb luffy-t leszámítva ...
Kicsit átment az egész ilyen Arabasta érzésbe csak az még 700 fejezettel ez ellőt volt kb, azon még tudtam kicsit izgulni
Valahogy nincs meg az az "életre-halálra" érzésem már timeskipp óta kb..
Ugrás a fórumra: |