Köszi srácok a fordítást! Nagyon jó lett!
Az utolsó panelon a sziluett szerintem Hiyori amúgy. Biztos nem Enel xD
One Piece manga
Igen és valószínűleg erre is van a legnagyobb esély.
És az is lehet, hogy egy hatalmas erővel rendelkező személy is a múltból eljött úgy, hogy senki sem vette észre. Nincs kizárva, hogy Oda csinál ilyet, és egy újabb ellenség -vagy szövetséges tűnik fel a színen...
Bevallom őszintén már én érzem magam kellemetlenül, hogy a fejemet tenném rá, hogy Hiyori az és mást elképzelhetetlennek tartok. Azért valljuk be, hogy Oda nem szokott csak úgy seggből előrántani karaktereket. Mindenki, aki utólag betoppant arra nem valami apró elhintett easter egg utalt, amire senki sem gondolt vagy csak nagyon kevesen rakták össze, hanem konkrétan nyíltan ki lett mondva, vagy esetleg sablon miatt lehetett rá számítani.
1. Big Mom kalózok: nyíltan kimondta Big Mom, hogy jönni fog.
2. Marco: "Kérette magát", de hívva volt
3. Jinbe: Csatlakozás miatt kvázi életben kellett maradnia.
4. Tama: Őt inkább a sablonhoz sorolnám. Bármennyire is nem szerettem volna, hogy itt legyen, de a lelkem mélyén biztos voltam benne, hogy nem fog tudni a seggén maradni. Wano szálon azért eléggé fel lett vezetve ez, pláne Udonban.
Igazából én nem látom mivel lennének előrébb, ha Toki lenne az. Enel igaz, hogy azért erős, de eléggé seggből előrántott és izzadtságszagú lenne a megjelenése. Hiyori ugyan kijelentette, hogy nem fog jönni, de mivel ez One Piece erre nem lehet sokat adni. Hiszen mint tudjuk itt aki fel lett vezetve eddig Wanon, az ki fogja khm... akarom mindeni ki kell vennie a részét... csak azért is bele kell szuszakolni valahogy a végő nagy összecsapásba.
Csak, hogy ellent mondjak önmagamnak és a Toki féle felvetésemnek, volt egy kis időm és jobban utánanéztem az időutazás pillanatának (anime: 910. rész), ahol viszont csak 5 karakter (Kiku, Kanjuro, Raizou, Kinemon és Momo) látszik a jövőbe ugrás után. Szóval ez alapján kicsi a valószínűsége, hogy Toki legyen a rejtélyes árny. Akkor viszont marad Hiyori... vagy Enel!
https://www.manga...piece-1005
Sanji jelenete a maga mondján lehetett volna humoros és menő, de olyan szinten hanyagolva volt eddig a karakter és annyi kihagyott lehetőség volt benne, hogy ehhez így már nem volt türelmem, hogy röhögjek. Timeskip óta gyakorlatilag nem volt normális harca, ha Tottolandon vagy Wanon kapott volna normális harcot akkor esküszöm türelmesebb lennék vele. Az egyetlen ok, amiért nem akadok ki ezen az Robin.
Apoo még mindig talpon van, ami pozitívum nekem, az érem másik oldala viszont az, hogy nem Brook küzd meg vele. Nagyon menő lett volna a két zenész csatája. Azért remélem, hogy Brook nem support lesz Robinnak Black Maria ellen, mert ennél jóval többet érdemel. Elég sokat bizonyított az évek alatt, kijárna neki egy normális ellenfél, mert most ő kb az egyetlen, akinek nincs rendes ellenfele még.
Ugyan most Sanji ellenfelére erős utalás lett Jack személyében, azonban simán kinézem Odából, hogy csavar egyet a dolgon. Azért lennék csalódott viszont ha Sanji Jacket kapná, mert Jack most nem 100% formában van. Ma napig nem értem, hogy miért kellett Jacket és Sanjit szétveretni. A minkek bosszúja miatt kár volt legyengíteni egy ilyen karaktert. Bár abban azért biztos vagyok, hogy Jack rohadt sokat fog kibírni így is, de nem tartom fairnak, hogy míg Jinbe csak egy Tobi Roppo ellen küzd, Sanji épphogy megkapja a leggyengébb csapást, addig Zoro Yonko ellen megy. Azért szerintem nincs ekkora különbség háromójuk között. Ettől függetlenül a Jinbe vs Who's Who érdekes harcnak ígérkezik, de Jinbet Jack ellen inkább megnéztem volna.
És milyen figyelmetlen vagyok, Chopper is parkolópályán van eddig, viszont mentségére szóljon, hogy épp ellenszert készít. Azért remélem nem merül ki ennyiben ő sem. Ha már itt tartunk még mindig van 5 Numbers elvileg, akiket még nem láttunk. Remélem nekik hosszabb lesz a pályafutásuk.
Marco nekem nagyon bűzlik eddig. Elég vicckategória lenne, ha ő leverne két Csapást.
Amúgy tényleg ez volt az egyik legjobb fejezet a fentiek ellenére. Féltem, hogy Robin el lesz hanyagolva, de azért hónapokkal ezelőtt lehetett sejteni, hogy ez lesz, most meg már hivalatolos, hogy kap méltó ellenfelet. Black Maria is kezd egyre érdekesebb karakter lenni a számomra.
A következő fejezetben valószínűleg megkapjuk a Sanji vs Jack felvezetést, hacsak nem Oda csavar a dolgokon és mást kap.
Ritkaságszámba megy amit mondani fogok, de azért Nico Robin eléggé badass volt pláne magához képest. Jó lesz végre már egy méltó ellenfél neki, mert kb Skypiea óta nem volt olyan harca ahol jobban meg kellett volna erőltetnie magát. Amíg Brook betekintést kér a női bugyik világába, addig Robin kitekerheti a felháborodott fejeket. Jó kis páros lesznek, mint ahogy Sanji vs Jack, a két kivert kutya harca is jónak ígérkezik.
Annyi helyszínen folynak már a harcok, hogy lassan összeszámolni sem lehet és akkor még a Számok felét nem is láttuk, meg a BigMom kalózok sincsenek láthatáron, ahogy King és Queen is megfelelő ellenfélre vár. Ha csak Oda nem csavar egyet a sztorin akkor szerintem 2021-re betáblázhatjuk Wano Arc-ot.
Ja és Momonak a legjobb! Ha egyessel kezdődik a személyi számod és nem így látod, akkor van egy rossz hírem!
Ugrás a fórumra: |