Köszönöm a fejezetet!
Az utolsó panel sziluettje engem is Enelre emlékeztet. Az a hosszú nyúlvány a füle lehet. A homloka is hasonló szerintem.
Örülök, hogy a többiekről is kapunk képet.
Tama képessége helytálló, a létszámfölény miatt.
Usopp Nami és talán még Chopper ereje sosincs megmutatva eléggé. Én ezt hiányolom. Mert szerintem Usoppot fel kéne építeni más nagyobb lövészkalózokhoz. Nem csak szaladgáltatni minden Arcban, néha elhinteni olyanokat, hogy képes a Megfigyelés színére, aztán szaladgáltatni tovább. Persze benne megvan a humorfaktor, de így kezd kicsit unntatni.
Nami annyira nem zavar, mert ő meg egyszerűen a cselezgetéseivel meg a női fúrfangokkal operál többnyire.
Chopper meg a timeskip után bemutatta, hogy képes irányítani a vad formáját. De ő is csak gyógyít a kecskedokival meg a rénszarvas lánnyal. Igen, az is fontos része a történetnek, mert Queen betegségei veszélyesek, de hiányolom, hogy harcoljon is.
Brookból meg annyit mutattak, hogy ilyesztgeti az Oniwabanshut, meg kémkedik. Képes a 30°-os Jackodőlésre stb. De olyan jó lenne egy komoly harc tőle is.
Eltelt több száz chapter a timeskip óta, de konkrét erődemonstrációt csak Luffytól meg talán Zorrotól láttunk. Sanji a StealthBlackel ott van a nyomukban, de most is szétverik a csajok miatt. Hátha Robin miatt összeszedi magát!
Viszont, hogy ne csak panaszkodjak, a történet folyása, ahogy adagolja Oda az infomorzsákat hétről hétre, az tetszik. Se nem sok, de nem is érzem azt, hogy nem haladna.
Vajon Sasaki átváltozik a hibridformájába? Ez elkerülte a figyelmemet, de a védelem gyengülése miatt nem szeretik használni? Vagy mert nehéz fenntartani?