A mostani fejezet után én elképzelhetetlennek tartom, hogy most itt lesz Gear 5. Nekem elképzesztő nagy csalódás, hogy Luffy máris kifújt. Amióta megindultak Onigashimára ha kellett, ha nem tolta a Gear 4-t. Gyanús is volt, azt hittem azért csinálja, mert már több időt tud benne lenni és nincsen már akkora hátránya. A Katakuri elleni harcnál hatalmas fejlődés volt, hogy nem dőlt ki teljesen, hanem tudott utána mozogni, ergo csak hakit nem tudott használni. Bíztam benne, hogy kapunk itt is egy kis fejlődést ilyen téren, de még itt ha mozgásképtelennek is tűnne Luffy. Ezek alapján szerintem csak ébredés lehet, ha más nem ez mindenféleképpen kelleni fog Yonko ellen. Plusz ennél jobb alkalom nincs is bedobni az ébredést, ezután már úgy érzem, hogy késő lenne.
Az új Yonko támadásoknak örülök, már féltem, hogy Kaido kimerül abban, hogy a buzogányával ide-oda suhint vagy sárkány formában bohóckodik. A hibrid formának is nagyon örülök, de vegyesek az érzéseim, hogy már rákényszerítették-e erre Kaidot. Amúgy komoly, hogy vagy kétszer akkora lett, mint Big Mom.
Zűrzavar ide vagy oda, a tény, hogy itt lebzsel a Cipher Pol Aigis Zero már magában mutatja, hogy milyen veszélyesek. Ami viszont nem tetszik, hogy láthatólag beépített embereik is vannak itt. Remélem, hogy ennek nincs köze Who's Who-hoz. Már volt olyan elszólalása, ami alapján azt gondoltam, hogy ő is áruló lesz. Viszont a tény, hogy egyből ki akarta gyomlálni Drake-et nem lenne semmi értelme az árulásának. Amúgy a körmaszkos csávó hol tűnt fel ezelőtt? Az sem teljesen világos, hogy miért bánkódnak Orochi miatt, már olyan irreálisak voltak az elvárásai, hogy amúgy se nagyon tudtak volna üzletelni. Jó látni, hogy nem csak nekem akadtak problémáim az arányokkal, hanem a CP0-nak is. Ide jönnie kell még valakinek.
Attól nem kell félni, hogy nyáron ne menne a küzdelem. Szerintem mindennel együtt 100 fejezet lesz maximum ez az egész. Viszont már 30 fejezet lement Onigashimából, szóval úgymond a harmada szerintem már elmegy lassan. A harmadik felvonás is a végéhez közeledik, várhatóan a következő fejezettel véget ér a 99. kötet és a 100. kötethez már kaptunk utalást egy kis pisiszünetre.
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."