Hozzátenném ehhez a Mihawkos dologhoz, hogy egy dolgot biztosan tudunk róla: ő a legerősebb kardforgató. Nyilván kiérdemelte valamivel ezt a címet, úgyhogy aki lebecsüli őt, az rendkívül szűk látókörű.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Hozzátenném ehhez a Mihawkos dologhoz, hogy egy dolgot biztosan tudunk róla: ő a legerősebb kardforgató. Nyilván kiérdemelte valamivel ezt a címet, úgyhogy aki lebecsüli őt, az rendkívül szűk látókörű.
Dungeonlord: Gondolj bele, Mihawk a világ legerősebb kardforgatója, és Zoro-t még most is simán szétkapná, aki már most van egy parancsnok ( ! ) szintjén! Tehát ebből következik: Yonko parancsnok / Zoro <<<<<<<<<< Mihawk.
Marinefordon meg mit kellett volna mutatnia? Ki ellen kellett volna ?
Mindenki majd maga alá ***** amikor mozgásba lendült!
Ezenkívül a másik dolog: Jozu-t megbénította Mingo a húrjaival, viszont Gear4 Luffy-t nem tudta! Tehát ezek szerint a Dressrossa-arc Luffy sokkal erősebb mint Jozu???.o.O Jozu talán még most is legyőzné Luffyt, tehát gondolom érted, hogy Marineford nem arról szólt, hogy oda megmutassa kinek mekkora a maximális ereje...
Giovanna most magadnak mondtál ellent. Jozut Luffy felé rakod de Zoro egyenlő egy bármilyen yonko parancsnokkal. What?
Ezért mondom hogy ne általánosítgassatok szinteket mert magatoknak mondtok ellent. Ez One Piece.
Régen arról ment a vita Doffynak hol a helye. Még most se tudjuk belőni mert mindenki más erőt képvisel. Csak annyit tudunk biztosan hogy az aladmirálisok nem elegek ellene ezért küldenek admirálist. De ebből nem következik az hogy olyan erős mint egy admirális (gondolok itt bármelyikre). A két aladmirális aki érne valamit Doflamingo ellen az Garp de ő visszavonult, a másik meg Tsuru de ő évtizedek óta hajkurássza Doffyt tehát mégha harcban versenyben is van vele, elkapni nem tudja.
Na de én arra gondoltam, hogy Zoro most olyan erős lehet mint Cracker, Jozu meg Jack-kel lenne ( szerintem ) egálba, tehát ebből következik, hogy Zoro / Cracker <<Luffy<<Jack / Jozu. ( De lehet, hogy Luffy most már legyőzné akár Jack-et is, ki tudja... )
Hiei én csupán ennyit mondok az egész good tierhez:Elhiszem, ha látom.
Miközben te szavakkal emelsz ki valakit Yonko szintnek, addig én a látottak alapján ítélek valakit.
Marinefordnál pedig nem láttam semmilyen Yonko szintet, mert Luffy se tudta elkapni. Erről ennyit.
Marinefordban az a vicces, hogy odament Shirohige 2 valamirevaló parancsnokkal meg egy csomó feláldozható közkatonával a tengerészet ellen aki felvonultatta minden erejét + a Shichibukai-ok akik között legalább 1 ember biztos van, aki ha nem is érte el, de karcolhatja egy Yonkou szintjét.
Ezek után miről beszélgessünk? Az egész legek háborúja arc szánalmas volt Marcoval és Jozuval kézenfogva.
A Marinfordi arc ALKALMATLAN arra, hogy bármilyen erőszintet belőjjünk a mostani helyzethez.
Képzeljétek el mi történt volna akkor, ha az összes Shichibukai, az admirálisok, Garp és Sengoku is komolyan becsatlakozik a harcba? Akár már vége is lehetne a mangának.
dungeonlord írta:
Hiei én csupán ennyit mondok az egész good tierhez:Elhiszem, ha látom.
Miközben te szavakkal emelsz ki valakit Yonko szintnek, addig én a látottak alapján ítélek valakit.
Marinefordnál pedig nem láttam semmilyen Yonko szintet, mert Luffy se tudta elkapni. Erről ennyit.
Sajnos Shanks azzal 1kézzel nagyon leggyengült .
Hiába op a haki, ha vannak Katakuri féle személyek, akik képesek a fegyverzet haki ellen is védekezni.
Továbbá pedig Katakuri vs Luffy küzdelemnél kiderült, hogy egy gyengébb hakis képes a erősebb hakis elverni.
Ezzel pedig Shanks rohamosan gyengül, mert se pótkéz, se démongyümölcs és felszereléssel sem rendelkezik.
Ha Oda nem talál ki valamit vele,akkor lefog maradni a többi Yonkotól .
Olvastam egy Teóriát, miszerint Luffy megtanulja a Gokué-hoz teljesen hasonló Ultra Ösztönt, tehát a reakcióideje abszulut nulla lesz. Na mármost, ha ezt egyesítjük a jövőbelátással, akkor Luffy szinte érinthetetlen lesz...
Szerintetek így jó eséllyel indul Kaidou / Big Mom ellen?
Nem. Mivel nincs elég erő az ütéseiben ahhoz, hogy elegendő kárt tegyen egyikben-másikban.
De azért megnéznék egy King-Kong gunt ahogy a mamát telibe találja vele, de félek ellene ez is kevés.
Ez az ultra ösztön szerű dolog arra lenne elég, hogy elkerülje az ellene irányuló ütéseket, mert szerintem Kaidou ha eltalálja Luffyt egy teljes erejű öklössel, nincs az a plot armor ami megtudná védeni őt.
Kíváncsi leszek a későbbiekben a D-k akaratára, vagy, hogy van-e egyálatlán valami különleges benne a sorson és a múlton kívül ami fűződik ehhez a betűhöz.
Luffy még biztos fejlődni fog rengeteg dologban, mivel fel kell vegye a harcot majd Kaido-val. Ébredés, jövőbe látás tökéletesítése, esetleg valami spéci új G4, jobb esetben egy G5, illetve lehet vannak olyan dolgok amikről még nem is tudunk.
A másik topic-ban volt szó arról, hogy ki kerülne ki győztesen a tengerészet + Világkormány + Égi sárkányok és a 4 Yonkou + kalózaik közül. Jelen tudásunk szerint a 4 yonkou szétalázná a másik oldalt.
Jelen tudásunk alapján:
-Bármelyik Yonkou legyőzné a 3 admirálist, Sengoku és Garp ellen mehetne egy másik, a hadurak ellen mehetne a 3 csapás, a sima tengerészek ellen mehetnének a szamurájok meg a SMILE-ik. az 5 vén ellen meg a Shogun, Ashura Douji, meg a másik kettő szuper-erős szamuráj, meg Katakuri, Smoothi, Cracker, Teach 3 legerősebb parancsnoka, és ennyi szörnyeteg ellen az 5 vénnek ( eddigi tudásunk alapján ) esélye se lenne.
Ja és még nem említettem Shanks kalózait, meg Teach és Mama többi kalózát...
A Yonkou-k nyernek 200-(100) arányban.
Szerintem ha azt nézzük, hogy a beteg Fehérbajusz legyőzéséhez annó, a Főadmirális alatt szolgáló összes tengerészre+ Shichibukaira szükség volt.. szerintem is a Yonkouk oldalára dől a dolog.. BM emberei szerintem szörnyetegek Fehérbajusz embereihez képest.. (akkoriakhoz...bár akkor még lehet nem voltak annyira kidolgozva az erőviszonyok...)
Mondjuk, ha a Goroseiben minden tag felér egy Yonkou, vagy majdnem egy erejével, akkor természetesen más lenne a helyzet, de ezt jelenleg nem tudjuk..
Elemzésről nem mondok semmit, de 1 Yonko édes kevés a tengerészet ellen.
De mi is történt pontosan Marinefordnál?
Wb volt a legerősebb Yonko, aki szövetségesek nélkül se mert kockáztatni .Több mint 40 kalóz csatlakozott Wbhez.
A háború alatt a szövetségei száma megnőt Wbnek, hála Luffynak és 3-4 Shichibukai elárulta a tengerészetet.
Jinbei,Croco,Hancock és a semleges BB.
Tengerészet oldalán csak Mihawnk,Moria és Kuma segített .Doffy szintén semleges, aki csak mozizott.
Garp szintén, aki lószart se csinált .
Tengerészet magára volt utalva.De még ígyis megnyerték a háborút( Garp,Cp 0-9 ig, Shichibukai és Gorosei nélkül )
2Yonkoval még elbírna az alap tengerészet. De ha csatlakozik Gorosei,akkor mind a 4 Yonko kellene a tengerészet és a kormány bukásához.
Minden attól függ, hogy milyen szinten mozognak a Gorosei tagok és még ott van Magellan,aki szintén problémás ellenfél.
Ugrás a fórumra: |