Rikiya
Egyáltalán nem mosdatni akartam. Viszont az előző hozzászólásomból kifelejtettem valamit. Én sosem láttam olyan tiszta jellemnek Fehérbajuszt, mint a legtöbben, szóval én nem is csalódhattam volna benne akkorát. Mindig is éreztem vele kapcsolatban egy ilyen túlmisztifikálást. Nem azt mondtam, hogy mindent helyesen csinált és én sem értek egyet vele teljesen, közel sem. Csak mivel anno Teach után sem ment, nem ez volt az első ilyen húzása. Nem ért váratlanul ennyi, ennek következtében nem is tudok kiakadni ezen annyira. Viszont azt is hozzátenném, hogy Oden maga után vontatása sem volt a legemberibb dolog, persze ezt lehet próbának is tekinteni más olvasatban.
Izot én már Oden visszaemlékezésnél elengedtem. A visszaemlékezésben eléggé hullámvasút volt és sok esetben sodródott az árral. Ő volt az egyetlen kashin, aki átlátott Oden szándékán, hogy meg akar lépni Fehérbajusszal. Az élete árán próbálja visszatartani és kénytelen végignézni, ahogy közel 3 napig vontathják Odent. Még ki is jelenti, hogy sosem fog megbocsátani Fehérbajusznak. Pár évvel később, amikor szétválnak mégsem Odennel megy, hanem marad inkább Fehérbajusszal. Azt is kétlem, hogy Inuarashi és Nekomamushi húzása is váratlanul érte, szóval csak maradni akart. Mindig próbálom megérteni a másik oldalt is, szóval azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy az évek során komoly kötelék alakult ki velük és azért maradt. Azt az időt, amit Oden lehúzott Rogerrel és amit végig kínlódott Wanon Izo azt Fehérbajuszékkal tolta le. Azután fene tudja mennyi időre rá tudták meg mi lett vele. Szóval az, hogy sodródott velük nem tud meglepni az előzőek után.
Továbbá én ezeken már a visszaemlékezés során kiértetlenkedtem magam, szóval kb egy év után én ezeken már nem tudok idegeskedni. Már akkor tudtam, hogy Oda nem fog tudni olyan megoldást találni erre, amivel mindent be fog tud foltozni. És mivel mint mondtam, hogy már ezelőtt jóval is voltak megkérdőjelezhető dolgok Fehérbajusszal kapcsolatban, ez volt a legkisebb rossz.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."