De Rikiya mondja jól Queen leakarja cserélni az egyik flying six tagot.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
abel08
Nem azért, de ezt úgy jelentetted ki, mintha az eddigi tudomásaink szerint Queen nem lett volna nagyképű. Miközben Udonban mindenféle megjegyzéssel provokálta a Mamát, illetve szemrebbenés nélkül neki is támadt azzal a szerencsétlen dinoszaurusz formával. Egy igazi retardált.
Ez a bizonyos arrogancia a hatos felé engem azért meglep. Mert effektíve semmit nem láttunk belőlük. PO gyümölcsét és Drake gyümölcsét leszámítva. Nyilván okkal hozta be ezt a szálat Oda. De ha csak azért tette mindezt, hogy aztán a hatos tagjait a 3 csapás szarrá verje, akkor ez a pár fejezet mehet a kukába, és csak az időnket vesztegettük az olvasásával. Mondjuk én ettől függetlenül így is úgyis felesleges időhúzásnak tartom ezt az egész folyamatot, de ha Dressrosánál kibírtam, akkor lehetőleg itt is.
Tehát a mai bővebb spoilerek alapján:
Queen el akar távolítani valakit a Repülő Hatosból. (Ez elgondolkodtató húzás Oda részéről, mivel nem tudjuk, hogy Drake kilétére jött-e rá, vagy csak Sakaki szálka a szemében, mivel a helyére pályázik.)
Majd a megüresedett helyre akarja berakni új Repülő Hatos tagnak azt, aki elkapja Kidet és Luffyt. Most komolyan durván lebecsüli őket.
Apoo megtámadja Luffyt és Zorót, mert ő akar lenni az új Repülő Hatos tag. Erre Kid lecsapja, mint a legyet. Erről már kép is van.
czera írta:
Ott van Kaido és Big Mom is. Nehéz így komolyan venni őket de tényleg, mert ha gáz van ott van két yonko akik seperc levernek bárkit.
https://www.reddi...=post_body
Úgy látszik, megérkezett a főnix madár és a macska is, illetve hoztak még magukkal valakit.
Fúúúúú... ez gyanúsan hype fejezet lenne, szóval én nem élem bele magam, amíg nem jönnek ki képek.
Viszont két dolgot nem teljesen értek.
1. Minek ment itt a nagy elutasítgatás, ha végül mégis eljött Marco. Kétlem, hogy offscreen intézték volna el Weevilt. Mondjuk arra lehetett számítani, hogy Neko nem üres kézzel fog jönni, de én valami másra számítottam.
2. Több nap alatt nem tudták feltolni a képüket Big Mom gyerekei? Remélem akkor már az egész bandát hozták...
Izonak örülök, mert valamilyen szinten ez még az ő ügye is. Szerencsétlen Kin'emon.. erre inkább nem mondok semmit.
2. Több nap alatt nem tudták feltolni a képüket Big Mom gyerekei? Remélem akkor már az egész bandát hozták...
kristofkristof írta:
Viszont két dolgot nem teljesen értek.
1. Minek ment itt a nagy elutasítgatás, ha végül mégis eljött Marco. Kétlem, hogy offscreen intézték volna el Weevilt. Mondjuk arra lehetett számítani, hogy Neko nem üres kézzel fog jönni, de én valami másra számítottam.
A Schibibukai rendszer megszüntetésével annyi történt, hogy mostantól ők is átlagos kalóz létet élnek, annyi plusszal, hogy igen őket most hátba támadták. Ezt most nem akarom elsumákolni. De most jön egy hatalmas viszont. Az eddigi ismereteink alapján amennyire komolyan vette ezt a levadászást a Tengerészet, azért valjuk be Buggyn kívül mindenki megugorja ezt a szintet. Ha a Tengerészet most nem hozta a titkos fegyvert, akkor elvárom, hogy megmeneküljön. Ő még annyi lépéselőnyben van, hogy folyamatos mozgásban van, nem úgy mint Hancock Amazon Lilyn. Szóval ha lenyomta a rajtaütő osztagot, ami szerintem elég valószínű nem hiszem, hogy 0-24-ben üldözik. Luffyék nyakában sincs mindig a tengerészet. Ha valakinek elég nagy plot armorja van, akkor az ő. Ha viszont Oda Wano után azzal akar minket sokkolni, hogy a ultimate fegyverrel legyűrták a Shichibukaiokat valamilyen úton-módon úgyis megszöknek, sokuknak még elég nagy szerepük van. Azt sem tartom kizártnak, hogy Weevil megjelenik Wanon és Marcoék nyomában van, hiszen Luffy után akart menni, hogy kiszedje belőle, hol van Marco. Az már jó ideje köztudott, hogy hol van Luffy. Én vagyok a legnagyobb ellenzője, hogy random emberek betoppanjanak Wanora, de Oda ezt nagyon jól megalapozta, szóval Weevil nem random és nem ok nélkül jelenne meg.
Kíváncsian várom milyen szerepe lesz Marconak itt, mert elég op és simán bekavarhat.
Már jöttek képek is.
Chopper megcsodálhatta Big Mom meztelen testét
Teljes mértékben nem értem, hogy a BM kalózok mi a búbánatos francot csináltak azóta, mióta Kaidouékkal megkötötték a szövetséget. Nem szóltak nekik, vagy mi?
https://m.blog.na...navType=tl
My eye... burn .. .
Izo az szerintem.
Big Meme kalózokat meg nem értem. Oda benézte a dolgot
https://naruto-ku...ece/978/14
Itt elég egyértelműnek tűnik, hogy megérkeztekxD Ha meg nem, miért a rákért nem engedik be őket van a hajójukon Den-den Mushi, simán beengedhetnék őket a kikötőnél. Nem ők másszák 10 napja a vízesést szakadatlanul Beszarok rajtuk Tényleg borzalmasan le vannak már degradálva szegények
Ugrás a fórumra: |