Úgy legyen. De a történet alakulását tekintve, nem tartom valószínűnek. És ha már Zoan gyümijük lenne, bármi lehet, csak ne őshüllő.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
Úgy legyen. De a történet alakulását tekintve, nem tartom valószínűnek. És ha már Zoan gyümijük lenne, bármi lehet, csak ne őshüllő.
AFR az Tama majma lesz szerintem letiporva, de legalább még él. Honnan veszitek, hogy Black Mariát Robin kapja? Még Zoroékkal van simán lehet, hogy egyből a tetőre viszi Marco. Én reálisabbnak látom hogy oda még Brookot varázsolja oda a bugyis poénokért, pl leesik útközben, nem állna tőle távol
Köszi a fordításokat <3
Én még mindig úgy érzem, hogy sehol sem tartunk. Teljesen Water 7 érzésem van.. Luffyéknak semmi, de semmi érzelmi töltete nincs harcolni.
Valaminek még történnie kell, mert a Vöröshüvelyek az egyetlenek, akiknek valós oka van a harcra. Tapi szavaival élve a Szalmakalaposak csak úsznak az árral.
Ahol Nami azt mondja "Ne ölj meg ígérem, hogy elmegyünk a szigetről" ott még a harc igen messze van. Semmi motivációjuk nincs. Ha majd az életüket is kockára teszik. Akkor majd elkezdődik valami. Jelen pillanatban inkább arra számítanék, hogy elkenik őket.
Ha ez bekövetkezik, akkor Wano mérhetetlenül hosszú lesz.
Én azon a véleményen vagyok, hogy Oda időérzéke és tempója rengeteget romlott az időugrás óta. Marineford az egyik, ha nem a legnagyobb becsben tartott történetszál, mégis csak 31 fejezetes. Wano pedig lassan, de biztosan közelít a 100-hoz (Whole Cake Island 78 fejezetes volt), mégis még mindig általánosságban csak arról beszélhetünk, hogy felvezetés, felvezetés, felvezetés. Lehet, hogy ez a sok felvezetés megtérül a végén, de el is idegeníti az embert a sok várakozás. Dressrosa óta kifejezetten nincs ínyemre, ha három számjegy hosszúságú lesz egy történetszál.
Rikiya
Nem is tudom. Eddigiek alapján a kalózok nem tudják kiket fontolgat a Shichibukai posztra a kormány.
Max akkor ha neki már kiküldték a felkérést majd visszavonták Jinbe miatt de az meg fura és sok kérdést vetne fel.
Ha Who'sWho-nak köze volt a Shichibukai-hoz akkor szerintem ő maga az volt. Lehet még rendes Shichibukai is volt és el akarta intézni Kaidou-t. Viszont kikapott és mivel a kormány nem hogy nem segített neki hanem azonnal lecserélte Jinbe-re így ellenszenvvel néz minden Shichire.
De nekem az se nagyon érződött hogy bármi baja lenne a Shichi tagokkal.
Érdekes még hogy vajon Ace-t kinek a helyére szánták. Esetleg akkoriban is elvesztettek volna egy Shichi-t? Talán Hancock vagy Kuma utána lett kinevezve vagy le akarták váltani az egyiket Ace-re azok közül akiket megismertünk az elején.
A többi Szalmával meg szerintem nem is feltétlenül a Haki hiánya a legfőbb probléma hanem a szint hiánya. Ami Usoppal és Namival történt az az eddigi teljesítményüket nézve teljesen reális. Egy Tobinak a fél fogára se elegek. Persze gondolom le fogják győzni őket.
Úgy néz ki a tetőre Luffy, Zoro, Kid és Killer fognak feljutni. Lehet egy Luffy, Zoro, Kid és Killer vs Kaidou és BM lesz.
Igazából konkrét sejtésem nem igen van hogy mit akar Oda a két Yonkou-val.
nami94
Köszi. Tényleg róla el is felejtkeztem. Egész jól bírta azért.
Két okból sejtem Robin-nak Black Maria-t.
1. Amit Rikiya említett. Nagyon kellene már neki valami harc.
2. Nami-n kívül csak ő van csaj a csapatban és egyre inkább arra hajaznak az események hogy Luffy-n kívül egyik Szalmakalapos se verne össze egy lányt.
Hiei
Én kifejezetten örülnék ha nem kapnának még plusz érzelmi töltetet itt harc közben. Bőven elég volt az ami volt a Tűzfeszt napjáig.
Olyan jó lenne végre ha nem forradalmárokként meg szuperhősökként tetszelegnének hanem azért harcolnának mert ők a leendő Kalózkirály és csapata és le kell győzniük a Yonkou-t (vagy az ellent) azért hogy ez sikerüljön.
AFR
Nyilván ez csak egy messzemenő találgatás volt részemről. Amit eddig konkrétan tudunk, hogy Who's Who korábban már találkozott Jinbei-vel. Láttam egy rajongói cikket, amiben azt taglalják, hogy Who's Who lehetett akár a Spade kalózok tagja. De ugye erre rácáfol King állítása, miszerint Sasaki-val együtt kapitányok voltak.
Igen, alapvetően gyenge néhány szalmakalapos, de ez leginkább annak tudható be, hogy a fent említett tagok közül egyikük sem képes a Haki-ra. Szerintem ez kimondottan elcseszett húzás volt Oda-tól, mert a Haki a harcok már-már lételeme, mindenféle bagatell kalóz vagy tengerész képes rá. Legalábbis az Újvilágban. Nami-nak egyetlen erősebb fegyvere Zeusz lehetett volna, de időközben BM lenyúlta tőle. Usopp-nak meg hiába ébredt fel a megfigyelés színe, ha túl béna a használatához.
Engem már abszolút nem érdekel, hogy kik fognak Kaidou ellen menni, csak abban reménykedhetek, hogy Zoro nem fog komolyabb problémát okozni Kaidou-nak.
Zoroval még akármi lehet itt , főleg úgy hogy semmit se tudunk a szüleiről, lehet benyomnak Kaiduval egy "én vagyok az apád" os plottwistet, meg azt azért tegyük hozzá , a manga legeleje óta kb egy szinten van kezelve luffy és zoro. Persze Zoro valamennivel gyengébb de okozhat még meglepetést főleg úgy hogy Oda képes random képességeket adni a szereplőknek
Rikiya írta:
AFR
Nyilván ez csak egy messzemenő találgatás volt részemről. Amit eddig konkrétan tudunk, hogy Who's Who korábban már találkozott Jinbei-vel. Láttam egy rajongói cikket, amiben azt taglalják, hogy Who's Who lehetett akár a Spade kalózok tagja. De ugye erre rácáfol King állítása, miszerint Sasaki-val együtt kapitányok voltak.
Igen, alapvetően gyenge néhány szalmakalapos, de ez leginkább annak tudható be, hogy a fent említett tagok közül egyikük sem képes a Haki-ra. Szerintem ez kimondottan elcseszett húzás volt Oda-tól, mert a Haki a harcok már-már lételeme, mindenféle bagatell kalóz vagy tengerész képes rá. Legalábbis az Újvilágban. Nami-nak egyetlen erősebb fegyvere Zeusz lehetett volna, de időközben BM lenyúlta tőle. Usopp-nak meg hiába ébredt fel a megfigyelés színe, ha túl béna a használatához.
Engem már abszolút nem érdekel, hogy kik fognak Kaidou ellen menni, csak abban reménykedhetek, hogy Zoro nem fog komolyabb problémát okozni Kaidou-nak.
borso14 írta:
Zoroval még akármi lehet itt , főleg úgy hogy semmit se tudunk a szüleiről, lehet benyomnak Kaiduval egy "én vagyok az apád" os plottwistet
Rikiya
Persze tudom.
Egyébként az hogy kapitány volt nem zárja ki hogy a Spade kalózok tagja lett volna. Elvégre mindig is furcsálltam hogy Marineford arc alatt sőt igazából soha nem szerepeltek a történetben. Elvégre ha ők is Ace-el együtt beálltak Fehérbajusz alá akkor csak kellett volna rá egy minimális utalás hogy ők Ace egykori csapata és nem csak egyszerű Fehérbajusz kalózok. Mivel ez kimaradt lehet hogy nem ok nélkül történt. Például azért mert nem tetszett nekik (vagy néhányuknak) hogy Ace feladta Kalózkirályi álmait Fehérbajuszért és így új kapitányt választottak és az ő vezetésével új kalózcsapatot alkottak. Ez a személy lehetne akár Who'sWho is.
Mindenesetre elég valószínű hogy Jinbe ismeri de a gyümijét nem. Talán akkoriban még nem rendelkezett vele.
Mindenesetre a jelöltséget kizárnám.
De hiányzott már ez a találgatás. Már vagy fél éve de lehet van 1 éve is hogy nem volt olyan amiről különösebben gondolkozhattunk
Anno mikor Sabaody-n feltűntek én is úgy voltam vele hogy így nem lesznek elegek. Látszólag be is igazolódott. Egyébként az még tetszene is ha Brook és/vagy Franky bizonyítaná hogy Haki nélkül is legyőzhetők a Haki használók de a többiektől ez túlzás lenne.
Robin-t furcsálltam a leginkább. Ő a Forradalmárokhoz ment. Illetve elvileg neki van sütni valója. Miért is nem kérte hogy tanítsák meg?
Zoro most lehet kb Parancsnoki szinten. Szerintem csak támogató szerepe lesz ha Yonkou ellen fog harcolni.
borso14
Nem bántásból, de ezt az apás csavart komolyan gondoltad? Mindenesetre én nem hiszek ilyesfajta fordulatokban.
Xalla
Csak azért volt akkora szenzáció, hogy Zoro megkapta Oden kardját, mert addig azt fontolgatták a rajongók, hogy ő lesz az első, aki sebet ejt Kaidou-n. Azonban ez a későbbiekben megváltozott, hiszen a Hüvelyek is képesek rá. Kaidou pedig bebizonyította, hogy néhány felületes vágás nincs rá különösebb hatással. Ha meg Zoro csak azért fog mélyebb hegeket hagyni Kaidou testén, mert rendelkezik az Enmával, az úgy elég kabaré kategória.
AFR
Egyáltalán nem rossz ötlet. De akár az is meglehet, hogy Who's Who egy szimpla kalózkapitány volt, aki egyszer megpillantotta a Shichibukai Jinbei-t. Végül is sok mindent bele képzelhetünk, de én még várnék néhány információ morzsára.
Mint írtam is, Who's Who és Sasaki a két legnagyobb hal lehet a Repülő Hatoson belül, mindkettőjüknek céljuk Csapássá válni, és egyelőre úgy tűnik, hogy meg is van az erejük hozzá. Who's Who akár már most Csapás szinten mozoghat. Franky szerintem nem lesz elég ellene, pláne Haki nélkül.
Elképesztő lenne, ha Robin korrigálná a gyümölcsét a Fegyverzet színével. Ha belegondolsz, látszólag korlátlanul tud végtagokat kreálni, ha azokat mindet bevonja Haki-val, elég kellemetlen lehetne az ellenfeleinek.
Egyébként mást is zavar Ace látogatása Wanon, és hogy jelenleg ez eléggé összekuszálja a történetet? Persze Little Oars Junior óta tudjuk, hogy Ace járt Wanon. De aztán kiderült ugye a 20 évnyi szenvedés. Ha tudott róla, hogy ennyire szenved ott a barátja. Tama, akkor az egy dolog, hogy elhagyta a szigetet. De már az se vall rá az alapján amit Bluejam ellen láttunk, hogy inkább meghalt volna minthogy elfusson. Vagy, hogy inkább szembeszállt Akainuval, mert az kigúnyolta Fehérbajuszt. De ha még ezen túl is teszem magam, akkor is fura, hogy elment és soha egy szót nem szólt Fehérnajusznak, akire már mint Apja tekintett, hogy vissza akarna menni Wanora, mert van ott egy elintézetlen ügye? Ne adj isten még segítséget is kérjen, hogy felszabadíthassa a barátját? Marcotól tudjuk, hogy nem jutott el semmi hír Wanoról hozzájuk, úgyhogy leglább hála az égnek Fehérbajusz tényleg nem tudhatott Oden haláláról. Mert az meg az ő személyiségéhez nem illett volna, hogy meghal egy bajtársuk és még csak oda se mennek bosszút állni. Ace-ért az egész tengerészettel felvette a harcot, akkor nem hinném, hogy szemet hunyt volna afelett, hogy Kaido megölte az egyik korábbi parancsnokát, jóbarátját. Az is érdekes, hogy Izo 20 évig nem is volt soha kíváncsi a testvérére, hogy mi lehet vele? Fehérbajusz, noha irtózott Wanotól, sose gondolt arra, hogy egyszer el kéne menni meglátogatni Odent, akire testvéreként tekintett? Annyira nagy tüskét nem hiszem, hogy hagyott benne, hogy otthagyta őket Rogerért. Netán Roger mondott neki valamit a hajnalról, a huszonx évről és kérte, hogy ne menjenek vissza Wanora addig míg a várva várt nap el nem érkezik?
Szerintem Oden nem csak a kard miatt tudta megsebezni ennyire Kaidou-t. Valószínűleg egy neve nincs karddal is hasonló sebet ejtett volna. Persze biztos számít a kard minősége is de ha Oden csak a kard miatt tudta volna megvágni akkor a srác nem is volt olyan nagy szám.
Franky teljes erejét még nem láttuk és bár szerintem is Who'sWho és Sasaki kiemelkedik a Tobi-ból szerintem nincsenek olyan közel azért a Csapásokhoz hogy Franky győzelme túl hihetetlen legyen.
Brook miatt viszont aggódom. Nem nagyon tudom kit kaphat ellenfélnek. Nem jut eszembe olyan aki megmaradt volna neki.
Deran
Roger honnan tudott volna a 20 évről. Főleg ha jól rémlik Oden olvasott Roger haláláról tehát hamarabb halt meg mint a 20 éves jóslat született volna.
AFR írta:
Roger honnan tudott volna a 20 évről. Főleg ha jól rémlik Oden olvasott Roger haláláról tehát hamarabb halt meg mint a 20 éves jóslat született volna.
Az Enma egy különleges kard, ami egy átlag kardforgató esetében elég haszontalan lenne, vagyis jobban mondva nem tudnák kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Oden és Zorro esetében is már a meglévő képességüket erősítette fel a kard azon specifikussága, miszerint ahogy mondták "aránytalanul sok hakit vesz el a használójától". Szóval a személy és a tárgy együttesen adják a támadás erejét, de csak akkor, ha elég ereje (hakija) van a kard forgatójának, így uralva azt.
Ugrás a fórumra: |