Ahh végre megtudjuk mi volt, mikor Aceék idekeveredtek Kár, hogy ilyen rövid fejezet volt Köszönjük a fordítást! 10/10 mint mindig!
One Piece manga
Köszi a fordítást! Mikor Jinbe közli Luffyval, hogy Sanji biztos erős ellenfeleket érzékelt, és azért maradt le, mire Luffy úgy gondolja, hogy fejlesztenie kellene a megfigyelés színét/hakiját, kuncogni kezdtem. Ezek szerint nem tudják, hogy Sanji minden egyes testrésze a bajba került nők érzékelésére van kihegyezve.
Kíváncsian várom a folytatást, hogy mit tudunk meg Ace-ről. Szerintem Kaidou lánya, Yamato segíthetett neki Kaidou elől megszökni. A másik lehetőség, hogy el sem jutott Kaidou-ig. Legalábbis nekem ez a kettő jut eszembe, szóval Oda sensei biztos egy harmadikkal fog előállni
Részemről így néz ki a felállás:
Who's Who vs Jinbei:
- Ezzel a harccal nem igazán van problémám, mivelhogy Who's Who akár Csapás szinten is mozoghat, így nem féltem Jinbei-t, hogy sokkal gyengébb ellenfelet kapna, mint Zoro vagy Sanji. Valamint Oda érdekes párhuzamot vont a két karakter között. Én is arra tippelnék, hogy Who's Who a régmúltban Shichibukai jelölt volt, de végül Jinbei kapta a rangot.
Sasaki vs Franky:
- Előre is leszögezném, hogy magam is örülök annak, hogy Franky hosszas idő után kapott egy méltó ellenfelet... Itt már csak az kérdéses, hogy Franky méltó-e Sasaki-hoz. Ne értsetek félre, nem nézem le Franky-t, de nem hiszem, hogy ide elég lesz néhány mecha cucc, márpedig neki csak az van. Ha tudná legalább a Fegyverzet színét használni, akkor szemet hunynék felette, viszont egyáltalán nem képes a Haki-ra.
Ulti vs Nami & Page One vs Usopp:
- Szóra sem érdemes. Egyértelműen esélyük sincs kettőjüknek. Halványlila gőzöm sincs, hogy mihez kezdenek majd ellenük.
Black Maria vs Robin:
- Ugyanaz a helyzet vele is, mint Franky-vel. Nincs ellenemre, hogy kap egy komolyabb kaliberű ellenfelet, de nem vagyunk benne biztosak, hogy Robin van-e elég erős ahhoz, hogy felvegye vele a harcot. Illetve Black Maria sem lehet sokkal gyengébb, mint Who's Who vagy Sasaki. De erre majd fény derül.
Akik ellenfél nélkül maradtak: Zoro, Sanji, Chopper, Brook. Meglehet, hogy Kinget Marco fogja kapni, ami számomra nem okoz gondot, azonban Zoro így nem vághat fel senkit.
Sanji megkaphatná ellenfeléül Queen-t. Brook-nak lehetett volna Apoo az ellenfele, de ugye ki lett ütve, ezért valószínűleg nem lesz belőle semmi. Chopper ezidáig orvososdit játszott, nem tudom, hogy milyen csatában lesz része, már ha egyáltalán fog harcolni.
Végszóként pedig kiemelném, hogy Oda mennyire elcseszte az erőviszonyokat a Szalmakalaposoknál. Kezdeném azzal, hogy 4 embert leszámítva egyikük sem képes semelyik fajta Haki-ra. Ez nagyon gáz, tekintettel arra, hogy az Újvilágban holmi pitiáner harcosok is képesek rá. Valami eszeveszett régen volt, amikor az egész csapat érdemi harcban részesült. Ennek meg is lett a következménye. Eljutottunk odáig, hogy Yonkoukkal háborúznak, de képtelenek érvényesülni.
Továbbá nekem nagyon az az érzésem van, hogy Zoro-nak azért nem lesz 1v1 küzdelme, mert Kaidou-ra van tartogatva. Óvjon meg bennünket Oda attól, hogy Zoro jelentős problémát fog okozni Kaidou-nak.
Én azt a félelmet álmodtam meg, hogy mivel Jinbe képes a vizet is manipulálni, Oda el fogja sütni, hogy a macskák utálják a vizet (). Mivel ez Jinbe debütáló harca Szalmakalaposként, országos egyes a javára, de én Who's Who-nak szurkolok.
Frankyt én sem becsülöm le, elvégre Yonkou várományos lett Big Mom felborításával (), de Sasaki ambiciózusnak tűnik, nem hiszem, hogy annyira fájna a foga a Csapások helyére, ha nem lenne a közelükben.
Mivel Ulti még számol Namiékkal, ezért tartok tőle, hogy Usopp tényleg Tama dangóit fogja a Zoanok szájába lövöldözni, ami hatásosnak fog bizonyulni.
Nekem még van egy olyan vízióm, hogy talán okkal nem láttuk a Numbers maradék felét. Mi van ha ők egy picit jobban sikerültek mint akiket eddig láttunk? Eleve lehet nem is egy széria az összes, mert pl Hatcha tök más volt mint Jakiék. Lehet hogy beléjük 2-vel több IQ szorult és mondjuk még betoltak egy zoan gyümit is mellé, és ilyen ellenfeleket kapna Brook meg Chopper. (persze csak egy ötlet, meg hiú remény, de van néhány dinó gyümi még amit Oda szerintem nem hagyna ki)
Ugrás a fórumra: |