Az a sárkány egy szobor, amit a sziget bejáratánál állítottak fel és amit Ace összetört. Az oké, hogy Ace járt Wanon, ez már nagyon régóta meg volt erősítve, de nekem ez az Onigashimára való kiruccanása és Yamatoval való bratyizása már kezd sok lenni és csöpögős. Tehát ha jól értem nem csak nekitámadt Kaidounak, hanem sikeresen el is menekült. Nekem régen nem volt bajom Ace karakterével, de ez a hype meg belemagyarázás mindenbe... kezdek megcsömörleni tőle.
Az előbbi volt a negatívum nekem a fejezetben, illetve Sanji szerencsétlenkedése és Apoo újboli kiütése. Azért sajnálom, hogy nem láthatunk tőle valami új és meglepő mozdulatot, mint például anno, amit Bege tolt az esküvőn, de még annyit se, amennyit eddig Hawkinstól láttunk.
Hát nem tudom, nekem gyanús, hogy már majdnem minden párosítás megvan, ahhoz képest, hogy eddig milyen nyögvenyelősen mentek itt a dolgok. Tehát akkor én amondó vagyok, hogy
Zoro vs King (feltételezhetően)
Sanji vs Queen (feltételezhetően)
Jinbe vs Who's Who (gyakorlatilag ez már biztos)
Franky vs Sasaki (gyakorlatilag ez már biztos)
Nami vs Ulti (az eddigiek és a mai fejezet alapján)
Usopp vs PageOne (az eddigiek és a mai fejezet alapján)
Robin vs Black Maria (Sanji kizárt, hogy elverjen egy nőt és Black Maria képessége láttán Robin jutott eszembe egyből)
A kérdés az, hogy Brook kit fog kapni. Mondanám, hogy Apoo remélhetőleg nem csak ennyi volt, de ha ezek után már még valaki bucira veri, akkor elég nagy szerencsétlen bokszzsák hatását kelti. Viszont még van egy Hawkins és Brook a többiekkel megy, szóval aktivizálhatja magát. Azért remélem Chopper szerepe is több lesz az ellenszer előállításánál.
A démongyümölcsök nem leptek meg, hiszen Sasaki és Who's Who gyümölcsére már a legeslegelső megjelenésükkor is ez volt a megérzésem. Black Maria sem annyira meglepő, hiszen a pók gyümölcsöt is a legtöbb ember pedzegette.
Nekem nagyon nincs kedvem most Ace flashbackhez, akkor már százszor inkább Kaido és Rocks visszaemlékezés legyen, mert az érdekel és csomó infó kiderülne belőle. Amúgy a fejezet nagyon rövidnek érződött, de nem lehet panasz, mert nagyon sok információt kaptunk és megerősítést, amire mostanában nagyon nem volt példa.
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."