Inkább én köszönöm a fordítást
One Piece manga
Köszönöm a linket! Ezek szerint valószínű, de nem biztos, hogy minden repülő hatos dinoszaorusz. Na majd idővel kiderül. Azért ez a szirénes teória hordoz magában lehetőséget és lehet már a következő részben kiderül van-e valóság alapja.
AFR!
Hát pedig az utolsó rész utolsó oldalán erőteljes utalások vannak arra, hogy Sanji egy nőt hall. Az egész utolsó képkockán lévő szöveg, meg a kicsit sem bújtatott 2(!) szívecske is ezt támasztja alá. Pláne, hogy (nem is annyira) furcsa módon csak Sanji hallja.
Tama érkezése érdekes lehet, ha tényleg nem egyedül kötött el egy hajót. Ennek ellentmondani látszik, hogy annyit mondott: "Felszöktem egy ellenésges hajóra." Ami fura, mert ő még csak-csak el tudott volna bújni, de a kutya és a majom akik vele vannak nem éppen kisnövésűek. Arra gondolok, hogy talán egy titkos szövetésges köthetett el egy ellenséges hajót, és Tama vele érkezett. És, hogy kire gondolok? Gyukymarura! Meg lennék lepve, ha csak annyi szerepe lett volna, hogy elvezesse Zoroékat a fegyver raktárhoz, és aztán feledésbe merüljön rejtélyes személye, akit én amúgy egy minknek gondolok. Mindenesetre még várom, hogy felbukkanjon egy váratlan pillanatban.
Giovanna
Meddig is tart az a MP Chopper-nek? 3 vagy max 5 percig? Egyik FF tagot se tudná ennyi idő alatt leverni ezt azért egyértlemű.
Kavax
Hát az arcán én nem vágyat inkább undort vagy rettegést látok.
Így ez alapján és az általad említett szivek illetve a szöveg alapján azt mondanám hogy ezek a drága barátnői az okamák lehetnek
Amúgy 1000. fejezetnek én AFR ötlete mellé állnék, jó lenne a csata közben egy kis kikacsintás esetleg egy Vegapunk reveal is csattanhatna, megfűszerezve egy kis Scopper Gaban-nal (habár lehet az időugrásnál ő volt az a kopasz öreg csóka), mivel nekem hiányozna a sztoriból ha nem bukkanna fel mint Rayleigh.
Egyesítve 2020.11.27 11:08:47:
Kinnt van az angol verzió:
https://onepiecec...apter-997/
Én már ehhez öreg vagyok. M1sHo keress magadnak egy másik fórumot vagy, amit akarsz és kíméljük meg egymást a jövőben. És el kell hogy keserítselek, de ezen a fórumon mi istenek vagyunk. Hatalmamban áll még a létezésedet is eltörölni. És tudod mit? Élek is ezen isteni képességemmel és megadom a lehetőséget, hogy valahol máshol érvényesülj. A hozzászólásodat meg majd Tapion törli, ha elolvasta.
További sok szerencsét és boldogságot kíván neked a Naruto-kun.hu csapata!
Van amiben igazad van, de a nyelv az folyton változik és az életben nem a szótári kifejezéseket használom hanem bizony megkérem nővéremet hogy lője le a villanyt.
Így nem látom sok értelmét ezen vitatkozni és elmenni, de isten(Hiei) veled!
Nehezemre esik bármilyen olyan regényt komolyan venni, ahol a hozzászóló előszeretettel túlzásba viszi a mondatvégi írásjelek mennyiségének használatát. Az 52 felkiáltójel sok mindenre utalhat, de józan paraszti észre biztosan nem. Tipikus pökhendi, "Engem ne merészeljenek kijavítani!" hozzászólás. Nem velünk nem lehet tárgyalni, az ilyen emberek döntötték el, hogy ők mártírok lesznek.
----------
A heti fejezetben a Kaidous rész lett a legérdekesebb. Csak nem az egész nép előtt akar megmérettetni a legerősebb címért? Zoro megtáltosodása fájdalmas volt számomra. Mintha eddig bármi indokolta volna, hogy visszafogja magát, ha kisujjból képes Szupernóvákat aprítani...
Korábban nem dühösen harcolt, így nyilván ennek tudhatóak be az ezelőtti kínlódásai.
A Zoro rajongók megrohamoztak minden külföldi fórumot, és mást sem látok, minthogy ő fogja megnyúzni Kaidout.
Epekedve várom.
Hát nem tudom.
Én se Apoo-t nem tudom megszólni emiatt se Zoro-t nem tudom a mennyekbe magasztalni elvégre Apoo-t védtelenül érte a csapás.
Teljes figyelmét lekötötte Drake.
Fordított helyzetben Drake ez ugyanúgy megtehette volna.
Sőt hasonló helyzetben volt Zoro korábban mikor Kamazo Killer-el harcolt.
Ezt a Kaidou lebegteti Onigashima-t érti valaki hogy hogyan?
Sajnos még nem tartok ott angolból hogy felfogja ha egyáltalán meg volt magyarázva.
Sanji-t elfogó pókháló is kérdéses hogy honnan van.
Black Maria mivel FF tag így már tudjuk hogy dínó lesz sajnos pedig egy másodpercre átfutott az agyamon a feketeözvegy vagy egy ősi vagy mitikus pók.
A fekete hajú nő korábban kígyótesttel jelent meg.
A világos hajú ha nem csal a szemem akkor az Sarahebi ugye?
Vagyis jó eséllyel a nagyarcú fickó lesz a pók.
Ezt miért is elemeztem így végig?
Amit viszont nem értek hogy a korábban Zoro útját álló Headliner-ek közül már nem egyet láttunk viszont sértetlenül. Mit csinált velük Zoro? Leállt Sakézni velük vagy mi?
Vagyis akkor mint Momo aki felhőket hoz létre és azokon tud sétálni ugyanígy képes erre Kaidou csak jelen esetben nem a lába alá hanem a sziget alá hozta létre valahol széttörve a kőzetet és felemelve a szigetet?
Gondolom be akarja pottyantani Virágfőváros közepébe.
Na mondjuk ez gondolom nem kevés energiába kerülhet.
Ugrás a fórumra: |