Valami biztos fog történni, igaz én azon az állásponton vagyok, hogy azért ha nem is történik annyira egetrengető dolog, akkor sem kell csalódottnak lenni. Ezek a számok, pláne az ezer leginkább mérföldkő, presztízs. Azon kívül, hogy Luffy felér a tetőre még megspékelheti néhány dologgal Oda. Az egyik ilyen, hogy akkor fog véget érni a harmadik felvonás, amit én valószínűnek tartok. Ugye a harmadik felvonás inkább az érzelmekről szól, a negyedikben meg a harcé lesz a főszerep. Miután a Hüvelyek kikapnak végleg Kaidotól tökéletes alkalom ennek a felvonásnak a lezárására. Onnantól már tényleg ereszd el a hajam lesz. A másik dolog, amit bedobhat az, hogy ha már addigra felér Big Mom, megtudhatjuk, hogy micsoda is valójában Kaido és "miért is tartozik Kaido?". Vegyük figyelembe, hogy addigra már lemegy 25 fejezet Onigashimából, szóval felesleges titkolózni és ezt egy jubileumi fejezetnél keresve sem találhat Oda jobb alkalmat, hogy lelőjje. Kétségtelen, hogy még rengeteg van hátra ebből a szálból, de nem látom értelmét tovább halogatni, ezeket a puskaporokat most lenne a legjobb ellőnni. Kaido visszaemlékezés szerintem még később lesz.
Ha nem lett volna kijelentve, hogy a Repülő Hatos tagjai dinoszauruszok, akkor azt mondanám, hogy szirén lesz Maria.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."