Még ha valószínűleg nem a legjobb, de itt egy angol verzió
https://onepiecec...apter-996/
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
One Piece manga
Még ha valószínűleg nem a legjobb, de itt egy angol verzió
https://onepiecec...apter-996/
tomesz92 írta:
"The strongest CREATURE alive".
Most fektette ki a Hüvelyeket, akiktől azt vártad, hogy legyőzik.
Ezt hol írtam ? Azt írtam, hogy résszemről mind1, hogy ki nyer , mert nagyon színvonalas összecsapást hozott össze Oda.
Hol győzött? Abban 2-3 képkockában üt, visszaüt játszottak .Háttérben 1-2 még talpon vannak .Kaido is 2xfeküdt a földön.
Nem volt rossz fejezet, de a Nummer nagyon gyorsan ledarálják , ami nem tetszik .Egyszer tettem egy olyan megjegyzést , hogy az óriások mostanában oneshot végzik .Op kezdték, az egyik legerősebb fajnak tartják , de mégis hamar elverik őket .
Én nem mondanám ezt "talpon"-nak, de azt aláírom, hogy nem lehet kristálytisztán kivenni. Viszont van egy vérfröccsenő panel, majd utána egy üres, ami az idő múlását hivatott jelképzeni. Utána pedig Kaidou lábának nézetéből látjuk a Hüvelyeket, vagyis majdhogynem biztos, hogy ki lettek fektetve.
Nem kedveled Kaidout, ezt mindenki tudja. Ezért beszélsz olyanokról, hogy normális erőviszony ebben a harcban. Addig volt normális neked, ameddig a Hüvelyek érvényesültek, mert a nyomorult, csaló bukását várod már régóta, és elhiszed, hogy ezt majd mellékszereplők fogják kivitelezni. Ezért beszélted be magadnak múltkor is, hogy Kaidou élet-halál állapotban van már, akkora sebesülést okoztak neki a hüvelyek. Ezt magyaráztam neked a spoiler témában, hogy Kaidou most kezd majd rákapcsolni és büntetni őket, de nem hitted el, szerinted haldoklott. Most meg jössz ezzel a képpel, mintha Kaidou alázva lett volna...
Dungeon, pls.
Bastian, engedd el. Falra hányt borsó akármin is leállni vitatkozni ezzel az emberrel. Úgyis csak a saját fantáziáját meg igazát fogja hangoztatni. Isten- és Odakomplexusa van. De magyarul írni azt bezzeg nem tud - és mint láttuk, angolul se.
De komolyan, inkább menj és beszélgess otthon az aranyhaladdal, többre mész vele, az legalább nem mond ordas nagy ökörségeket. ^^
Teszek egy utolsó kísérletet, de szerintem hiába.
dungeonlord írta:
Én csak egyszer kérdezem meg. Kaidonak miért kelett segítség ? Kaidonak miért van a mai napig halál félelme Odentől?
Miért nem tudja meggyógyítani egy 20.éves sebet egy zoan képességgel ?
Az igazi kérdés az, hogy mi lett volna ha nem állítják meg ?
Miért van az, hogy Kaido nem képes meggyógyítani azt a sebet, ami ráadásul a mai napig fáj neki :
https://naruto-ku...iece/987/6
Ha meg arra gondolsz, hogy Oden számon kérte a hazugságot Kaidoun, meg lett indokolva. Alapjáraton Odenék óriási nyeregben voltak, és nem is egyedül indult el, hogy most leveri Kaidout. Kaidou kiegyenlítette az esélyeket
A mai fejezet alapján az ezredik fejezet lehet, amikor Luffy felér a tetőre és szembe találja magát Kaidouval és Big Mommal. A kérdés a hüvelyek még életben lesznek-e. Gondolom Sanjit és Jinbeit elhagyja Luffy egy-egy szinten. Azért remélem Eniess Lobby nem lesz megint eljátszva Sanjival... gusztustalan lenne az önismétlés. Bízom benne, hogy Jinbe majd észhez téríti és ő marad le itt. Sanji meg Kingnél ragad le
Az ellenséges hajó is zavar engem... megjöttek volna a Big Mom kalózok? Azt oda szökött volna fel Tama? Elképzelésem nincs milyen más ellenség jöhetett ide.
Sziasztok!
Nem akarok megbántani senkit... de az a Kaidos téma... az egyáltalán nem teória!!!
Mindig annyira ügyelnek itt egyes emberek ...(és ezt nem bántásképpen írom!!) a helyesírásra és arra, hogy egyesek ne zagyvaságot írjanak... és ezt előszeretettel dörgölik valakinek az nózija alá... és tényleg ne sértődjetek meg ezen most!!
De jelenleg kicsit utána kéne néznetek mi is a Teória fogalma!!
Itt a jelenlegi esetben szimplán egy kitalációit állítottatok be teóriának és próbáltátok megmagyarázni!! De attól ez még nem teória!!
Ajánlom a wikiszotar -at !! Ott le van írva mi a szó jelentése!! Amúgy 3 van!
Szép estét!!
M1sHo írta:
De jelenleg kicsit utána kéne néznetek mi is a Teória fogalma!!
Itt a jelenlegi esetben szimplán egy kitalációit állítottatok be teóriának és próbáltátok megmagyarázni!! De attól ez még nem teória!!
Ajánlom a wikiszotar -at !! Ott le van írva mi a szó jelentése!! Amúgy 3 van!
Ugrás a fórumra: |