Ki tudja, de én nem hiszem, legalábbis nem feltétlenül.
És annyira azért nem kell elájulni ettől a haderőtől. Mármint persze, nagyon durva, de nézzük már meg, hogy mennyien voltak 1 (2) ellen. Luffy halál lazán ütné az összeset 1v1-ben. Lazán.
Szerintem figyel Oda arra, hogy nagyjából egyenlőek legyenek a Yonkouk. Fehérbajusznak rengeteg kapitánya és hatalmas flottája volt. Nemcsak a főtisztek.
Egyébként még annyit szerettem volna hozzá tenni, hogy Sanji tényleg egyre jobban süllyed le, fejezetről-fejezetre. Legalábbis...ennyire naivan elhinni azt, amit Big Mom mond, már számomra is... kínos. De a szál többi része szerintem egyszerűen parádés.
Egyébként felmerült bennem az, hogy Big Mom tényleg ennyire engedékeny, amikor normális hangulatában van, és hogy így fog továbbmenni a történet, hogy megkegyelmez Luffyéknak...de én ezt nem tudnám lenyelni. Hogy Luffyék pusztán kegyelemből ússzák meg ezt az egészet... kizárt. Itt valami balhé kell legyen, és mivel Luffy elvileg most már tényleg totál ki kéne legyen merülve, abszolút Sanjira hárul majd minden teher, hogy valahogyan kijussanak innen (és talán pont ezt akarta Oda: Luffynak adott egy komoly harcot, megvert egy főtisztet, utána meg még helytállt egy hadsereg ellen, azért, hogy majd a szál második felében Sanji egyedül kelljen szembenézzen azokkal, akik ide kényszerítették: azaz elsősorban a családjával, és Luffy ne kotnyeleskedjen bele abba is.).
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakulnak majd a dolgok...
Még valami. Big Mom-nál van akkor két Road Ponegryph, Luffyéknál eleve van egy, és akkor már csak a Kaidounál lévő hiányzik? (Feltéve persze, hogy ezeket sikerül ellopni, de hát na, csak sikerülni fog valahogy, Brook majd villant valamit ).
Mert akkor ez igen hamar igen komoly dolgokhoz vezethet.