Az kedves hangnem. Vicces hogy éveken keresztül túráztatod Dungeonlordot pont a stílusa miatt, aztán egy az egyben felveszed azt.
Fehérbajusz 100 akárhány ágyúgolyú után állt. Avagy a fél feje nélkül még teázgatott egyet Feketeszakállal. Na akkor az hogy lehetett? Azt is Mr töketlen Oda írta, nem?
Shirohigét összehasonlítani ezekkel, azért enyhén nevetséges. Amúgy meg teljesen igaza van. Én se veszem már komolyan a One Piece-ben a halált, mert nem lehet. Egyszerűen csak illúzió romboló. Az meg, rohadt mindegy ki írja a történetet. Épp annyira van jogunk ezen felháborodni, mint neked agyon dicsérni.
Szóval nem értem a felháborodásodat. Attól még, hogy valaki ír egy történetet az elgondolása szerint nem jelenti azt, hogy az mindenkinek tetszeni is fog. Ha így lenne minden történet, amit írnak ugyan olyan népszerű lenne. Nem az, mert az ízlések különböznek.
Nem dícsértem, de biztos van oka rá hogy mit miért csinál. Miért lenne nevetséges összehasonlítani ezzel? Az is ellentmond a normának.
Miért kéne komolyan venni? Egy olyan régi motoros mint te már Pell óta tudhatod hogy nem lehet. Akkor miért kell mindig meglepődni? Nem vágom hogy hogy illúzióromboló ha eddig se történt meg.
Pell egyszeri eset lett volna az ember nem veszítette volna el a hitét a dologban. Viszont Pedro halálát se lehetett komolyan venni, mert az embernek fenntartásai voltak a dologgal kapcsolatban és ha tényleg meg is halt már nincs jelentősége, mert akkor nem hitte el az ember.
Mint a Usopp esete a faluban. Addig hazudozott míg végül nem hitték el neki, mikor igazat mondott.
Oda elérte, hogy az ember csak legyintsen a dologra. Meg az első reakciója az legyen, hogy szép meg jó, de jó lenne ha halott maradnál és ez véleményem szerint elég szomorú. Ahelyett, hogy a pillanatot élveznéd már ott van a keserédes íz a szádban.
Shirohige, pedig egy legenda volt, aki rendelkezett a királya akaratával. Pusztán az akaraterejével tartotta magát életben tudta, hogy meghal, meghalt már. Szóval semmi meglepő nem volt benne. Azt a 100 ágyúgolyót, pedig az élete során kapta, ha jól emlékszem nem Marinford alatt és egyetlen egyszer se tudták megsebezni a hátát. Big Mom-ot is telibe verte egy talán Enelénél is nagyobb villám mégse akadt ki rajta az ember, mert nem Pagaya kaliberről beszélünk. Azért érezzük már a karakterek között a különbséget. Poundot Shirohigéhez hasonlítani azért elég lol.
Az kedves hangnem. Vicces hogy éveken keresztül túráztatod Dungeonlordot pont a stílusa miatt, aztán egy az egyben felveszed azt
Pusztán annyit mondtam ezzel, hogy veled nem szeretnék erről beszélgetni, mert többször vitába szálltunk egymással e-téren, és mindig olyanokkal érvelsz, mint például: "Ez Oda története" "Ő írja a történetet" "'Semmi sem lehet tökéletes"
És tudod, én jobb megfigyelőnek tartalak magamnál, ezért is idegesít, hogy pont veled kell ilyen dolgokról veszekedni.
Eszem ágában sincs dungeont pocskondiázni, de kikérem magamnak, mert sosem sértegettem mások személyét, most sem teszem, legalábbis az én meglátásom szerint. De ha még is sértőnek gondolod az előbbit, akkor sajnálom.
WB egy szörnyeteg volt. Most hiába próbáljuk fizikailag, biológiailag, illetve kémiailag megközelíteni a halálát, analizálgatni a halálát, teljesen felesleges Pound, Pell és Pagaya elhalálozásával összemérni.
Ismétlem magamat korábbról: Oda tud ölni, ha akar. De ritkán jut eszébe. Tudod engem az is hidegen hagyna, hogy xy életben marad, itt a kulcsszó -> hogyan és milyen körülmények között maradt életben?
És ha már szóba jöttek a régi motorosok. Közel 10 éve követem az OP-t.
Én már csak ismerem Odát. Itt valójában semmiféle meglepődés nincs, egyszerűen nem bírja bevenni a gyomrom, hogy ennyi év elteltével még mindig ezt csinálja. Ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy mindenkit, akit lehetséges, öljön meg. De ne is hozza őket kilátástalan helyzetbe.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
[img]http://kepkezelo.com/images/040202mfwdveb88c8kwl.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
[img]http://kepkezelo.com/images/1mlaft64y1373mv7cr65.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Most majdnem nagyon kiakadtam amúgy, de így jobban megnézve tévedtem. Azthittem Queen van annyira nagyképű, arrogáns, hogy EGY darab repülő hatos tagot küld Luffy és Zoro ellen. LUFFY és ZORO ellen. Akik ketten, de még egyenként is úgy mennének át ezen a Kaido által nagy becsben tartott repülő hatoson, mint kés a vajon. Aztán így lefordítva rájöttem, hogy igazából Queen meg akar öletni egy repülő hatos tagot, ezért küldi őket a két vadállat ellen. Tehát sunyi, és tudja, hogy milyen erősek, és hogy a flying six-nek esélye nem lenne ellenük. Azthittem már a nagy arcától nem lát, és azthiszi elegek lesznek ők is, és nem kell megmozdulnia. Szerencsére nem így van
Annak viszont nagyon örülök, hogy úgy néz ki az első akit kiütnek Apoo lesz, méghozzá Kid által. A "jól megérdemelt" bosszú.
Viszont úgy néz ki jövő héten is szünet lesz. Kezdem unni, hogy így is lassan történnek a dolgok, és megöl a kíváncsiság, ennek ellenére szinte már két hetente kapunk fejezetet. Remélem lassan visszaállnak a megszokottba.
Az én angol tudásom sincs a magaslatokba, de nem arról van szó, hogy elakarja távolítani a hatos egyik tagját, és a megüresedett helyét annak adja át, aki elkapja Luffyt és Zorot?
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Az én angol tudásom sincs a magaslatokba, de nem arról van szó, hogy elakarja távolítani a hatos egyik tagját, és a megüresedett helyét annak adja át, aki elkapja Luffyt és Zorot?
Könnyen lehet, hogy igazad van, és félre értelmeztem a dolgokat. Ha úgy van, ahogy te mondod, akkor viszont akadhatok ki megint, mert gyakorlatilag az történt, amire először gondoltam, és Queen tényleg olyan nagyképű, hogy a repülő hatossal próbálja elkapni őket.