13-án, pénteken
One Piece manga
Ussop meg Nami a két legszánalmasabb karakter a csapatban, mint két kakukktojás, akik gondolkodás nélkül elárulják Luffyt csak harcolniuk ne kelljen. Egyre jobban idegesít, hogy van egy feltörekvó kalózcsapat, de a félcsapat egyszerűen harcképtelennek mondható az újvilágban. Értem én hogy vannak gyengébbek és erősebbek, de ekkora különbség csapaton belül már-már nevetséges.
Marco elég menő volt és ahhoz képest, hogy nem tudja milyen szerepe lesz én már két dolgot kapásból látok neki. Big Momot neki kell hátráltatni, egyszerűen más erre nem nagyon képes. Illetve most, hogy Chopper megfertőzödött valószínűleg ő fogja megoldani az ellenszert problémát.
Amióta vége a visszaemlékezésnek azért bőven voltak negatív dolgok, de most kihangsúlyozom a pozitívat. Noha nem akartam, hogy Carrot egyedül nyomja le Perosperot, mert azért mégiscsak egy Yonko vélhetően top5 emberéről beszélünk. Azonban, ha Wandával csapatban verik le az azért már reálisabb. Tekintve, hogy Wanda nem egy újonc, hanem sokkal tapasztaltabb, mint Carott. Neki talán még egyedül is elfogadnám, hogy leveri, veszteségek árán. Bár az már egy másik dolog, hogy számomra megkérdőjelezhető, hogy nem fent voltak a többi minkkel, de oké. Tényleg nem kötekedés, de Wanda telibekapta Perosperot a kardjával, ahhoz képest könnyen megúszta Perospero. Azért remélem Peros megkapja a maga rivaldafényét, mert azért tud ő ha akar és nem csak egy szájkaratés.
Azért kicsit érdekes, hogy Queen már elismeri Zorot és Sanjit. Kaptunk egy utalást a Sanji vs Queenre, hát kíváncsi vagyok mi lesz. Ha Sanji továbbra is így halad és feljut a legfelső emeletre amíg Zoro lentre kényszerűlt, hogy fognak egyik pillanatról a másikre helyet cserélni. Félek, hogy Sanji valami szánalmas okból kifolyólag lesz hátráltatva, vagy el lesz játszva a Black Maria kártya.
Tudom, hogy ez még mindig az eleje, de Usopp és Nami eléggé szét van verve. Most nem akarom mondani, hogy én megmondtam, de többször is hangoztattam, hogy a Szalmakalaposok nagyon el vannak hanyagolva. Tekintve, hogy milyen emberek képesek a fegyverzet színére, már rég tudnia kellene néhány Szalmakalaposnak. Usopp hakija már Dressrosán megerősített volt és ha most a halálán bedobja seggből előrántva az érdekes lesz. Még ha Naminak meglenne Zeus még akkor is gázos lenne a haki hiánya miatt és a gyenge állóképességével, de így még lehetetlenebb kategória. Bár azt megjegyezném, hogy van pár trükk, amivel meg tudná téveszteni Ultit. A betört koponya is bejött, hát innen nehéz lesz felállni. Egyet kell értenem jasek89-cel, szánalmas már az elején ez a hazudozás, de Nami mentségére szóljon, hogy ő nem a könnyebb utat választotta, mint Usopp tette volna.
Mindez lehetett volna egy egész jó kis fejezet, de... és ez most egy hatalmas félkövér dőlt de... Mi a fészkes francot keres itt Tama? A Hüvelyek az életüket kockáztatva képesek voltak egy kis csónakban elindulni ide és egy kis kölyök meg random megjelenik itt. Ne már. Teljesen megnyugodtam, hogy ő nem kerül elő itt, erre random mégis megjelenik. Itt vannak Wano legkeményebb szamurájai, a legrosszabb generációból sokan, olyan arcok is mint Marco pluszban, erre egy gyerek fogja alázni a Bestia kalózokat.
kristofkristof
Akkor lesz igazán kínos Namiékra nézve, ha Tama és "kutyája" intézi el Ultit, de még ha feltudja tartani Ultit egy kis időre. Mert akkor ez azt jelentené, hogy nem Ulti az erős karakter, hanem Namiék túl gyengék. Jó lenne ha ODa csinálna velük valamit, adjon nekik démongyümit vagy valamit, mert elég vicces így yonkou bandákkal harcolni, hogy már az első lépésnél elhullik a félcsapat.
Ahogy már említettem a spoiler témánál, abszolút nem volt szánalmas Usopp és Nami veresége, hisz mind 2 támogató, és addig voltak jók, amig az ellenfél nem ment a közelükben .
A vereség még kérdéses ,hátha Nami fegyverével vagy Usopp egyik növénnyel illúziót használtak, amivel egyik se K.O.
Ha viszont ennyi voltak, akkor se tudom elítélni őket, hisz nincsenek a legjobbjak között, és legalább egy Killer kaliberű személy venné át a repülő hatos testvér párost .
Hé, Jasek89! Tudsz te angolul? Egyikük se árulta el Luffyt. Usopp nem is mondta, de neki alapból a harcmodora része a hazudozás, de nem mondta ki. Nami pedig végül kijelentette, hogy Luffy, igenis kalózkirály lesz!
Luffy become the pirateking , definitely.
Luffy lesz a kalózkirály.
Egyesítve 2020.11.13 15:47:17:
Dungeonlord-nak most teljesen igaza van. Nincs mit a szemükre hányni, ők nem frontvonalbeli harcosok.
Tama kibi dangoja vajon a rendes zoanokra is hatással van, vagy csak a Smile használókra? Mert ez akkor gyorsan megfordithatná az állást.
Az mondjuk nagyon durva hogy Nami inkább a halált választotta és kimondta hogy Luffy kalózkirály lesz, abszolút karakterfejlődés, főleg annak tükrében, hogy még pont ők ketten beszélték Usoppal a csata előtt hogy egy tortúrát 3 másodpercnél tovább bírnának kb. Illetve az is teljesítmény hogy mindketten több fejest is kaptak Ultitól, és még mindig eszméletüknél vannak, pedig két alapvetően gyenge harcosról beszélünk.
Annyi biztos, hogy nem csak az állatokra van hatása, mint ahogy írtad a SMILE használókra is. Következésképpen én nem látom akadályát annak, hogy az eredeti démongyümölcs használókra miért ne lenne hatással. Mivel a SMILE és a normál démongyümölcs között van összefüggés, ezért én nem tudom kizárni ezt az eshetőséget. Mondjuk itt megjegyzem, bár ne lenne igazam. Ettől függetlenül rohadt ciki lenne, ha így esne ki valaki a Repülő Hatosból, már így is elvesztettük Drake-t onnan. Azért ilyet szerintem nem merne meglépni Oda, hogy Ultit Tama intézi el. Az a gond, hogy még a headlinerek sem mutatta eddig sokat nemhogy a Giftersek. Ezek után elég gáz lenne, ha egy kis gyerek csicskítja be őket. Amúgy valószínűleg most az lesz, hogy meglépnek egy kis időre összeszedni magukat.
Amúgy szerintem annyira nem volt meglepő, amit Nami tett, azért ő nem akkora megrögzött hazudó, mint Usopp. Azt is értem, hogy ez a hazudozás Usopphoz tartozik és ez egy taktika, ahogy valaki fogalmazott. Nem mondom, néha még poén is, azonban nálam ennek van egy határa.
Én azt értem, hogy ők a gyengébbekhez tartoznak, azonban kiemelnék pár dolgot. Bárkivel álltak szemben és bárki is segített nekik, a fő ellenfeleket nagyrészt a Szalmakalaposok verték le. Jó most van néhány kivétel, pl lehet mondani Dressrosát, de akkor már nem volt ott a csapat másik fele. Egyetlen egy ember van a csapatból, aki általában nem szokott kapni komolyabb ellenfelet és az Robin. Gyojin szigeten is alacsonyabbrangú ellenfelet kapott (Hammond), azonkívül nem nagyon volt neki semmi. Spandamot azért nem emelem ki, mert ő sok embernek a boxzsákja volt. Ha a supportnál tartunk ő kifejezetten az, szóval tőle nem várok el komolyabb harcot. Viszont a többiek az esetek többségében kapnak valakit, tőlük azért is várom el. Emlékszem még 4-5 éve nagyon sokan ki voltak akadva Brook miatt, hogy mennyire üres és hasznavehetetlen (én nem nagyon voltam köztük), de nálam most ilyen Usopp. Mindenkinek volt valami megmozdulása a timeskip óta, de Usoppnak nem igazán. Már Dressrosán is Sugart kapta és a második "összecsapásuk" is eléggé kellemetlen volt már, ezért is örültem meg a hakijának. Ebben az ívben illene már kezdeni vele valamit, igaz eddig "csak" megfigyelés haki éledt fel benne. Ha már haki, aminek köze van az akaraterőhöz, elég irónikus, hogy Luffy, Zoro, Sanji és Jinbe után pont Usopp tesz rá szert a csapatból.
Viszont így látva már most annyi szál van, hogy én már nem látom valószínűnek, hogy Luffy az 1000. fejezetre feljut Kaidouhoz. Ami bevallom engem egyáltalán nem zavarna, mert én most a többieket szeretném látni egy kicsit. Lehet, hogy még láthatunk kicsit a Hüvelyek vs Kaido harcból is, amilyen szívósak megérdemelnek egy kis ravaldafényt még.
jasek89
Az még hagyján hogy gyengék. Chpooer is az de ő legalább nem gyáva.
De még Nami és Usopp se ugyanolyan.
Mint is látható Nami igaz gyáva de sose tagadná meg Luffy-t még szóba se ellenben Usopp bárkit hátrahagyna és bárkit letagadna gondolkozás nélkül. Igen aztán megbánja és visszamegy agyonveretni magát de ez azon nem változtat hogy ő megteszi.
kristof
Érthető hogy Peros ennyivel megúszta elvégre a cukorkeze a teste előtt volt ami azért rendesen védhette a támadástól.
Ezért tartottam és tartom viccesnek, mikor egyesek Usopp -al és a vele szinten lévőkkel úgy fantáziálnak, hogy majd FeketeSzakál egyik fő embere ellen fog 1v1 -ni!!
Ahoz még nagyon sokat kell fejlődnie Usoppnak!
Jelenleg Sanji, Jimbei, Zoro és Luffy van ebből a csapatból azon a szinten, hogy egy FeketeSzakál kaliberű emberrel és legénységével felvegye a harcot!!
...Franky közel áll ahoz, hogy az erősek közé soroljam.. de még nincs készen egy Császár legjobb emberei egyikével 1v1 küzdelemre.. viszont sokkal közelebb áll hozzá, mint az összes többi gyenge közül bárki!
Nyilván Naminak, Robinnak, Choppernek nem ez lenne a feladata.. és nem is lessz soha!!
Viszont Brooknak és Usoppnak, Frankynak igen is kell fejlődnie, ha 1v1 eket akarunk látni tőlük F.Szakál emberei ellen!!! Bár én Brookot titkos fegyverként fogom fel!! Szerintem, ő lessz az egyik kulcs BigMam ellen !!
...és ezért se tartom reálisnak, hogy csak 10 en lesznek a legvégén a Szalmakalaposok!!
Szerintem csatlakozik még hozzájuk erős tag, mivel ez így elég karcsú !!
De ez csak az én véleményem!
Még egyszer ismétlem, Kaido emberei mind közelharcos típus, amit Nami vagy Usopp nem igazán kedvez
.Ha van mellettünk valaki, aki fogja ütéseket, akkor érnek valamit . Jó pl a Cracker elleni meccsben,
Én voltam az egyetlen, aki szerint BB küzdelemnél mindenki 1vs1 fog, és ezt mai napig csak ismételni tudom.
Mert BB emberei nem izomagyakból áll , amiben Nami és Usoppnak meglesz a saját ellenfelünk.
Oda ostobaságának köszönhetjük, hogy Luffy kívül mindenkit visszafogott, Sanjit pedig ki herélték.
Ez a hibát csak akkor lehet még orvosolni, ha ők is apai anyai beleadnak. .Részben ezért akarok csapatharcokot, mert minéltöbb ellenféllel állnak szemben, annál többet fejlődnek .
Annyit megjegyeznék, hogy Usopp és Nami többet érnek Bm emberei ellen , mert ott nem izomagyak vannak.
Ennél többet nem tudok mondani a témához. Majd kiderül mi lesz .
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak Dungeon, nagyon sok ember tippeli azt hogy mindenki 1v1-ni fog BB ellen. Néha kicsit gondold át az ilyen "csak én..." kezdetű mondataidat. Pláne hogy sokszor továbbgondolod azt amit egyes emberek leírnak és olyannyira elveszel abban a gondolatban hogy nem is arra válaszolsz amit leírtak. Számos esetben tapasztalható és sokak számára érthetetlen.
A Nami-s és Ussop-os dologgal egyetértek, annyit azonban hozzátennék hogy hiába fognák fel róluk az ütéseket én jelenleg nem látok olyan ütős támadást tőlük amivel meg tudnák fékezni ősi zoan használókat. Látván hogy Ulti milyen hamar felkelt Yamato Raimei Hakke-jéből, szerintem még Zeus is kevés lett volna (de ugye BM visszavette).
Habááár, ha Carrot festene egy képet amin Luffy a Kalózkirály miközben Pay-Pay és Kaido hulláján áll, és Usopp az arcába lőné talán kiütné Ultit
Vicc az egészben, hogy BB megalakulása majdnem egy időben zajlott ,amikor Luffy ki hajózott .Majdnem egy időben szedték össze a csapatársait, és fejlődtek. BB az egyetlen Yonko legénység, ahol izom agyak, és érdekes képességű személyek vannak .Szóval mindenki fog kapni 1 ellenfelet .
Ha valamit még tudok dicsérni Oda munkájában, akkor ez . Mert egyszere épített fel egy gonosz és egy jó kalózbandát , aki a one piece fognak összecsapni .
Egyszer eljön ez a nap, és ezt máshol nem tudom elképzelni.
Nem tudom ki volt, aki a halálán előszőr kijelentette, hogy rajta gúnyolódhatnak, de a barátja álmát nem röhögheti ki senki. És végül kijelentette, hogy Luffy kalózkirály lesz. Úgy emlékszem, akkor is betört a koponyája és mégis legyőzte Mr 4.-t és a rohadt vakondot. Igen az is Usopp volt. Nem tudom mit ekézitek Namit akarta menteni. Ha ő lett volna Nami helyében ugyan azt mondta volna.
Aki meg azt hiszi, hogy itt Luffyék most nyerni fognak azok nem tudom hol élnek. Még egyszer minimum, de sztem lehet kétszer is megpicsázzák őket. A manga olyan, amilyen. Valóban alacsony színvonalon fut már jó ideje, de azért annyira nem adta lejjebb, hogy itt ilyen csodák történjenek.
Ahogy azt a csodát se tudom elképzelni, hogy Wanda és Carrot legyőzze Perosperot. Legalább is most még biztosan nem. Ha engem kérdeztek az 1000. fejezet csattanója az lehet majd, hogy a Szalmakalaposok teljes és
talán megsemmisítő vereséget szenvednek. Már most se áll jól a szénájuk. A Sulong kipukkan, Kaidou elintézi a legerősebb harcosokat a szövetségből, és Mama még nem csinált semmi, a legénysége meg még itt sincs...
Luffyék oldalára komoly emberek kellennek... ez az egész komolytalan. Kaidou oldala meg egyenesen szánalmas és még így is szarban vannak a Szalmakalaposak. King meg Queen csak bohóckodnak. A legfélőbb mégis az, hogy Queen viselkedése igen csak arról árulkodik, hogyha szorul a hurok az embereikre fittyet hányva fogják őket feláldozni, ha kell Zou-n látott vegyifegyverrel. Szóval még az árulásuk se lenne veszteség. Egy mert hihetetlen gyengék, kettő mert nem kötődnek érzelmileg hozzájuk feláldozhatók.
Nekem még mindig olyan érzésem van, mintha sehol se járnánk ebben az arcban. Water 7 kaliber, ahol elkente A cp 9 a Szalmakalaposokat. Ott is mindenki háboroghatott, hogy milyen gyengék...
Ugrás a fórumra: |