Abból a szempontból jogos, hogy nem nagyon lehet különbséget tenni sokszor, pl. az admirálisok között, vagy a Yonkou tisztek között.
Ha nekem kéne mondani, akkor talán így nézne ki:
0. Gorosei - mivel lehet, hogy tényleg brutális erősek, de lehet, hogy csak politikai hatalmuk van (mondjuk azért, mert irányítják az egyik nagy fegyvert. Szóval ki tudja
1. Gol D. Roger - ő volt a Kalózkirály, tehát a korában egészen biztosan a legerősebb volt, és biztos, hogy még Fehérbajuszt is túlszárnyalta valamennyivel.
Márpedig láthattuk, hogy (a történetben) két évvel ezelőtt még mindig Fehérbajuszt számították a legerősebb embernek (noha lehet, hogy már nem ő volt az), és én nem hiszem, hogy a köztes időben ő sokat erősödött volna, sőt, csak öregedett.
Úgyhogy szerintem még mindig nem érték el a szintjét.
2. Feketeszakáll - könnyen lehet, hogy még nincs ezen a szinten, de ha nincs is, akkor majd lesz, mire odakerül.
3. Dragon - nincs rá magyarázatom, hogy miért teszem Feketeszakáll alá, de a többi Yonkou fölé, csak egy megérzés
4. Shanks - nem hiszem, hogy bővebb magyarázatra szorulna.
5. Kaidou - valószínűleg hatalmas tank, és könnyen lehet, hogy Shanksnél is erősebb, de én nem hiszem. Már csak dramaturgiai okokból sem.
6. Big Mom - egyelőre ő tűnik a leggyengébb Yonkounak, de persze lehet, hogy majd ránk cáfol (de nem hiszem, szintén már csak dramaturgiai okokból sem. Nem véletlen, hogy nem Feketeszakáll és Shanks körül csoportosul a történet, hanem Kaidou és Big Mom körül, a másik kettő sokkal fontosabb lesz a végjátékban).
7. Akainu - a tengerészet legerősebb embere lehet, ha csak egy paraszthajszállal is.
8. Aokiji, Kizaru,Fujitora, Sabo, Mihawk +? admirális ha köztük kéne különbséget tennem, akkor talán: Aokiji>Kizaru>Fujitora és Sabo és ? admirális. De igazából Akainu is jöhetne ide, csak a posztja és a történetben játszott szerepe miatt tettem őt külön. Mihawk meg... őszintén, fogalmam sincs, hogy milyen erős. De szerintem minimum lehet admirális szinten. Ha már egyszer Zoro fő célja megverni őt, akkor ennél nem lehet gyengébb, sőt, akkor inkább Yonkou szinten kell legyen. (Mondjuk én örülnék, ha nemcsak megverné őt a legvégén, hanem túl is szárnyalná, akár kicsivel hamarabb is, és a végére már mint hivatalosan is a világ legerősebb kardforgatója állhatna Luffy mellett ).
9. Yonkou főtisztek + Weeble? - és nyilvánvalóan itt is vannak különbségek. Weeble meg lehet, hogy még ennél is erősebb, de az is lehet, hogy nincs ezen a szinten... ezt még nem tudhatjuk.
10. Luffy +Doffy - egy kicsivel van a fenti kategória alatt, de tényleg csak egy kicsivel, és biztos vagyok benne, hogy mire a következő harcához ér, már ott lesz mellettük. Doffyt is ide sorolnám még, csakhogy ő már nem felfelé fog menni, hanem fordítva.
+ Zoro, Law, Inu és Neko, páran a legrosszabb generációból, Jinbei?, Sanji? Tudom, Sanji, de na, tuti fog villantani a csávó, nem létezik, hogy ne.
Na, azt hiszem, hogy nagyjából így gondolom én a dolgot.
Szerk.: Mondjuk ezt a Mihawk dolgot úgy tudom elképzelni, hogy a legvégén, a nagy háborúban ő a tengerészet embere lesz, és ott fogja megállítani őt, Zoro, és túlszárnyalni.
Szerkesztette: Jon - 2016.11.15. 17:28