Köszönöm az évados munkát nektek.
Én elég nagy MHA fan vagyok, de valahogy ez az évad nem hozott lázba valamiért. Hiányoltam az évadon átnyúló epic izgalmakat. De szerintem a kövi évad kárpótolni fog. Csak remélni tudom, hogy nem szálltok ki. De ha még is akkor még egyszer köszi az eddig beletett energiát!
Köszi az egész évados munkátokat!
Én személy szerint a legeslegelső résztől itt követem az animét. Több barátom mostanában kezdte el nézni, miután felkerült Netflixre, de szeretik egyébként. Amikor mondtam nekik, hogy én itt nézem, akkor sajnos azt se tudták, hogy miről beszélek.
Aubrey írta:
sziasztok, a torrent gombra tett link 0 találatot hoz
"+IDEJ%D6NAZAKTU%C1LISR%C9SZSZ%C1MA" helyett szerintem "+113"-at akartatok oda írni
apoo írta:
Sziasztok!
A torrent link nem működik, ha jól látom akkor a kereső mezőbe felesleges dolgok is kerültek.
Köszi
Köszönjük a jelzést, javítottuk a hibát.
CokeFlakes írta:
Az érdeklődést miben méritek? Hozzászólások, megtekintések száma?
Az érdeklődés, érdekeltség abban nyilvánul meg számunkra, hogy mennyit beszélgettek róla a fórumon. Össze lehet hasonlítani e téma elmúlt 20 oldalát mondjuk ezzel, ami a 4. évad vége felé termelődött: https://www.narut...post_79060
Nem fél meg egy mondatok voltak, hanem kisregények születtek. Az emberek beszélgettek a sorozatról, megosztották egymással gondolataikat. Ezt hiányoljuk nagyon, a véleményeteket. Nem a munkánkról, mert az túlzott elvárás lenne, hanem az eseményekről, történésekről, tetszett, nem tetszett a rész...
boldizar írta:
Több barátom mostanában kezdte el nézni, miután felkerült Netflixre, de szeretik egyébként. Amikor mondtam nekik, hogy én itt nézem, akkor sajnos azt se tudták, hogy miről beszélek.
Nincs azzal baj, hogy nem tudták, nyilván nem reklámozzuk magunkat orrba-szájba mindenhol. A nagyobb baj az, hogy ők vélhetően beérik a Netflixen található fantasztikus felirat és még fantasztikusabb szinkron nyújtotta élménnyel. Mi, animerajongók, törekszünk a legjobbat kihozni magunkból, míg a Netflix fordítói gépsoron gyártják a feliratokat, miközben azt se tudják, mit fordítanak épp (nyilván tisztelet a kivételnek, nem ismerem a pontos munkamenetet). Készülőben van ezzel kapcsolatban egyébként egy elég erős, néhol még talán keserű szájízt is hagyó cikksorozat ide az oldalra, ott majd bővebben ki lesz fejtve az álláspontunk ezzel kapcsolatban.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Nagyon pesszimistán álltam neki az évadnak, de összességében nem volt olyan szörnyű. (Still a leggyengébb évad volt.)
Olvasom a mangát, így tudom, hogy nem lesz para. Az érdeklődés is visszajön majd meg a konteók stb... de valljuk be ez az évad nem volt valami tartalmas, nem volt jó tápanyag a teóriáknak szerintem, amiről regényeket lehetne írni. Szerintem ez változni fog a kövi évadnál. Hope the best! Remélem folytatjátok, mert én máshol nem tudom és nem is akarom magyarul fogyasztani. Tudok angolul majdnem anyanyelvi szinten, de magyarul sokkal élvezetesebb.
Games are not boring. Games purify our souls and leave room for new development that challenges the mind! They are the products of human wisdom!
Tök király fordítás lett, azonban én alapból ritkán kommentelek bárhova. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem érdekelt volna az évad, sőt szerintem eddig ez az egyik legjobb évad (olvasom a mangát is). Azonban, én nem szeretem másokkal megbeszélni ezt valamiért. Lehet csak én vagyok ilyen. Na mindegy, köszi az eddigi munkát!
Köszi az egész évados munkát!
Talán azért is nem írtak ide most regényeket mert ez egy elég gyenge évad volt az előzőkhöz képest de a következő évadnál szerintem fel fog robbanni a fórum
Köszönöm Szépen az Évados munkátokat. Remélem folytatjátok majd
Én ősszintén megvártam hogy összejöjjön az évad és most állok neki meglesni. Igaz első 4 részét megnéztem még elején
Én se szoktam kommentelni, de hát kivételt is lehet tenni Akkor nem csak nekem tűnt fel ez a langyos évad, én a felénél takarékra tettem. De mivel végeztetek egybe végig fogom nézni