A rasszista Kaido meglepett kissé. Ezért akar mindenkiből "szörnyeteget" csinálni a SMILE-val, mert utálja/lenézi az embereket?
One Piece manga
Köszönöm a fordítást.
Izgalmas volt. Szerintem nem kell Momo-ra harci erőként tekinteni Kaidou ellen tekintve, hogy vsak testileg nőtt fel. Ami talán föntő lehet a csatában az az, hogy Luffy-nak mennyire sikerül használnia a Király akaratát fizikai harcban.
Ha az időt akarják húzni akkot szerintem egy pár fejezetig BigMom legyőzését fogják mutatni meg Zoro és Danji harcát mivel már csak ezek maradtak fontosabb harcnak.
Csak azt remélem, hogy nem az lesz, hogy Luffy megint kifáraf a Gear Fourth használata közben és Momo-val menekülnie kell és addig lemegy a többi harc. Inkább látnám azt, hogy Luffy küszködik és a teljes szalmakalapos csapat együtt harcol ellene.
Köszi szépen a fordítást
Momo felnőtt sárkány formája majdnem olyan jól néz ki, mint kaidoué. Mondjuk ha képes lenne hibridre, olyan lenne,mint a Rózsaszín Párduc!
Yamato flashbackje a szamurájokkal is tetszett és az is, hogy ő is képes a fejlettebb király akaratára. Én valami olyasmit is el tudok képzelni, hogy harc közben ad tippeket Luffynak.
BM szála is érdekes lehet. Kiddet eléggé megsebezheti Hawkins Killer által. Esetleg ők is viríthatnának egy-egy advanced hakit, mert így eléggé nehéz elhinni, hogy Law és Kidd Luffyval egy szinten van, vagy megközelítik. Mert Luffy mindhárom hakinak tudja használni a fejlettebb alakját, mástól meg nem nagyon láttunk hasonlót a Supernovák közül.
Még ami érdekes lehet az Sanji "furcsa érzése"! Remélem nála is király akarata, ha már Zoronak 90%, hogy van
Előbb utóbb minden kiderül
czera írta:
https://www.manga...piece-1026
SPOILER
A végén ki kukucskál szerintetek? Orochi?
Akkor egyelőre csak én vettem észre azt, mintha Big Mom vérezne azon a panelen? Mert ha igen, egyre inkább idegesít, hogy még az ő harcuk is off-screen eddig.
Továbbá kíváncsi lennék, hogy Kid és Law hogyan érték el mindezt, mivel Kid fix, hogy nem képes külső sebet ejteni rajta, Law még belülről meg is tudná sebezni, bár megjegyezném, hogy még a tetőn megtámadta már egyszer egy olyan technikával, aztán nem történt semmi. Viszont ezek külső horzsolásoknak tűnnek.
5 fejezet múlva:
Charlotte "Big Mom" Linlin one of the four emperor, captain of the Big Mom pirates has been defeated.
Viccet félretéve, illetve ha már az észrevételeknél tartunk. Csak nekem tűnt fel, hogy Oda ezekből a harcokból csak azt árasztja ki, hogy "Csak legyünk már túl rajta"? Gyakorlatilag már nem top 10 harcot tudnék mondani, hanem top 10 legrosszabb harc. A legtöbb küzdelem off screen zajlik, gyakorlatilag már ott tartunk, hogy egy Csapást vagy egy 700 milliós éppen Édességparancsnok rang alatt lévő kalózokat one hitelnek. Legalábbis csak annyit látunk belőle. Nekomamashi és Perospero harcát pedig vártam, de ritka nagy csalódás lett, ezt még úgy mondom, hogy ott reális volt Nekomamushi győzelme, de maga a módja nem. Bíztam benne, hogy Jack szétszedi Inuarashit, legalább egy győzelem járt volna neki, egy ilyen erős kalóz mindig kikapott. Ez annak fényében is gáz, hogy a One Piece másik nagy boxzsákja meg állandóan fel van hypeolva. Ahhoz képest, hogy elméletileg csak egyszer tudják használni egy nap a Sulongot és csak rövid időre már úgy kapcsolgatják be, mint ahogy a villanyt szokta felnyomni az ember. Számomra ez a leggusztustalanabb plot armor a One Pieceben. Odának viszont van humorérzéke, hiszen nem csak Sulonggal győzött Inuarashi és Nekomamushi. Nem, mert az nem lett volna elég wtf húzás, Sulong + Oden stílus. Ami ha jól láttam annyit jelent, hogy Nekomamushi suhint egyet a karjával, Inuarashi meg belebassza Jackbe a műlábát. Arról a Jackről beszélünk, aki egy kibaszott tank, Zunisha csapása után közvetlen már magánál volt és csak azért nem tudott mozogni, mert démongyümölcs használóként víz alatt volt vagy aki egy kis túlzással meg sem érezte Ashura vágását. Arról nem is beszélve, hogy egy gyojin, de gyakorlatilag ez nem is ér semmit. Ez a két harc nálam egy szinten van Ulti és PageOne kikapásával, de ott legalább annyi mentség volt, hogy "csak Tobi Roppo".
Ezek után nekem már tényleg nem nagyon lesznek elvárásaim. Pedig épp valamelyik nap olvastam egy érdekes teóriát, hogy Jinbe és Brook kap egy újabb lehetőséget a villogásra, majd ha esetleg megmentik Robint a CP0-tól.
Az viszont megdőlt, hogyha egyszerre levágják Orochi összes fejét, meghal. Tehát gyakorlatilag még hatszor meg fogják ölni Orochit az ív során. Ez érdekesen hangzik.
Ugrás a fórumra: |