kurva jó hogy mindjárt vége az az évadnak és nem történt szinte semmi megint csak a tanulók egymás ellen harcoltak szinte
Ettől az évadtól ne is várj többet Dekuék szempontjából, mert nekik ez egy átvezető szakasz volt. Ahogy Tomuráéknak is, bár ők most elég durva csatát vívnak. Nagyjából ez az évad a hősök és gonosztevők fejlődését mutatta be, ami a következőben fog kicsúcsosodni. Jövőre kb más se lesz, csak harc, meg harc, meg egy kis harc.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Köszönöm az új részt!
Amikor mangában láttam ezeket a részeket, ott valahogy nagyobbat ütött nekem Shigaraki képességfelébredése amivel elég brutális dolgokat képes véghez vinni, itt az animénél nekem eddig nem igazán jött úgy át mint ott.
Köszönöm a részt!
Azért így belegondolva nem lehetett egyszerű ennyi Twiceot lerajzolni a jelenetekben. Szerintem egy-egy rajzoló biztos már félig beleörült a végére.
Köszi az új részt! Úgy látom, Gigantomakia ébredése csak a dokitól függ, tisztára olyan, mintha egy gépezet lenne.
A harcjelenetek tetszenek, bár hiányzik azért a kis hőscsapatunk.
Nekem tetszett ez az évad is, persze nem annyira mint az eddigiek, attól még simán jó volt. Ezt lehet azért gondolom így mert láttam mostanában pár szörnyű animét
Sose dobogott még így a szívem, mint a 23. résznél.... konkrétan nekem fájt amit látok és hallok. Eszméletlen jó epizód! Szerintem új kedvenc karakter avatódott nálam ezek után Nem jutok szóhoz konkrétan..... áu.