Nem tudom, hogy ebből a Nika dologból Oda mit akar majd kihozni és hogy hova akarja majd elhelyezni Norland vagy Joy Boy idejébe, de vicces, hogy ezzel az eltörléssel gyakorlatilag mindent megmagyarázhat, hogy eddig miért nem hallottunk róla. A végén még tényleg ez lesz Imu hobbija eltöröltet mindent
Who'who ezek szerint nem az Impel Downban volt... nem tudom hol tartották fogva és valljuk be ha már "akkor" bakit követett el, miért nem végezték ki egyből a picsába... no mindegy.
Nem igazán tudom hova tenni a háború menetét már, ahogy Kristof is írta Big Mom emberei valahol éppen egy romatikus hajú úton ide tartanak és talán egyszer meg is érkeznek az operenciás tengerentúlról... akkor mit fognak csinálni a szamurájok? Újra jön Big Mom árulása? Mert tényleg sok lesz már ebből a gusztustalankodásból.
És az a bökkenő a flottával Kristof, hogy ahhoz idő ugrás kellene, mert láttunk jó párat nem olyan rég és nem hiszem, hogy olyan hű de közel lennének. Revierin voltak jó páran... egyre nehezebben tudom elképzelni, hogy még is mivel lehetne megszakítani a dolgokat. Esetleg Onigashima földbe csapódásával vagy nem tudom... de jó lenne, ha valami történne valami adna egy kis impulzust vagy egy kis feelinget a dologhoz, mert ez nagyon unalmas és érdektelen így. Kaidou ellen mennek, de még Gyojinsziget végső harcának a rakás szerencsétlenségek ellen is nagyobb feelingje volt, mint ennek. Komolyan lassan már Kaidou oldalának szurkolok, hogy mutassanak valamit, mert olyan kis szerencsétlenek, hogy megsajnálom őket...